Huawei smartwatch kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Huawei smartwatch vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Huawei smartwatches vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Huawei smarthorloge? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een Huawei smartwatch maak je de blits door het geweldige design en tal van functionaliteiten die aanwezig zijn. Met een Huawei watch kun je dan ook veel doen zoals gemakkelijk sport prestaties bijhouden, ideaal als je wat gezonder wilt leven.

Huawei heeft meerdere modellen zoals de Huawei watch GT of de Huawei watch 2, bekijk snel de top 4 om direct te bekijken welke het beste bij jou past. Lees de reviews en voor- en nadelen door om een goede keus te maken.

1. Huawei Watch GT 2 RVS Grijs 46mm

Op het moment dat je Huawei Watch GT 2 RVS Grijs 46mm verbind met jouw telefoon via bluetooth ben je altijd bereikbaar en mis je niks meer. Het is mogelijk om inkomende oproepen te beantwoorden en alle meldingen van je telefoon worden weergegeven op je beeldscherm.

Een andere handige functionaliteit is de persoonlijke assistent die je helpt bij het verbeteren van je slaappatroon en je gezondheid. Deze assistent meet de hele dag door je hartslag, stressniveau, activiteiten en je slaap.

Mocht je een onrustige slaper zijn en vaak erg moe wakker worden? Dan kan dit model jou helpen om je slaappatroon te verbeteren zodat je goed uitgerust wakker wordt, iedere dag weer.

Wat dit model helemaal mooi maakt zijn de vele sportfuncties. Terwijl jij lekker aan het sporten bent wordt jou hartslag, calorieverbruik, afstand en tijd altijd bijgehouden zodat je makkelijker progressie boekt als je graag wilt afvallen of bijvoorbeeld je conditie wilt verbeteren.

Op het moment dat je dit horloge vaak gebruikt voor het sporten dan raden we aan om een siliconen bandje om te doen zodat de GT 2 comfortabel om je pols zit.

Voor- en nadelen Watch GT 2 RVS Grijs 46mm

Bij de Huawei Watch GT 2 RVS Grijs 46mm wordt standaard een oplaadkabel meegeleverd waarmee je de accu op kunt laden. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit prachtige model zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

Werk erg gericht aan je conditie of aan je persoonlijke afvaldoelen
Het is mogelijk om muziek af te spelen via dit model
Ontvang je inkomende oproepen en al je meldingen van je telefoon
Het is helaas niet mogelijk om contactloos te betalen

2. Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm

De Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm is uiterst geschikt voor degenen die vaak gaan sporten en het fijn vinden om allerlei informatie te ontvangen van je horloge.

Zo wordt onder andere je calorieverbruik, snelheid, afstand en je hartslag continu gemeten zodat je snel vooruitgang kunt boeken met je persoonlijke doelen zoals bijvoorbeeld afvallen of je conditie verbeteren. Op het moment dat je van plan bent om vaak te trainen met dit model dan wordt het aangeraden om een siliconen bandje aan te schaffen.

Een andere handige functionaliteit is de persoonlijke assistent die de hele dag door je activiteiten meet en zelfs de manier hoe je slaapt. Dit model is gemaakt om 6 verschillende soorten slaapproblemen te herkennen zodat je tips ontvangt om beter te kunnen slapen zodat je opgewekt wakker wordt.

Zelfs je stressniveau wordt gemeten en ook hiervoor ontvang je tips om dit te kunnen verbeteren. Door verbinding te maken met je telefoon door middel van bluetooth ontvang je al jouw meldingen en inkomende oproepen van je telefoon ook op je horloge.

Voor- en nadelen GT 2 Zilver/Bruin 46mm

Bij de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm wordt een oplaadkabel meegeleverd waarmee je de accu op kunt laden zodat je de hele dag gebruik kunt maken van dit type.

Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functies en specificaties van dit prachtige product.

Luister naar muziek dankzij de ingebouwde speakers
Je traint extra gericht met dit model om je pols
Ook bellen is mogelijk dankzij de microfoon
Het is niet mogelijk om contactloos te betalen

3. Huawei Watch GT Elegance Zwart

De Huawei Watch GT Elegance Zwart is een mooi ontworpen horloge en is geschikt voor mensen met een relatief dunnere pols. Door met bluetooth je smartphone te verbinden ontvang je alle meldingen van je inkomende oproepen en berichten op je pols. Je telefoon kan dus lekker in je zak blijven zitten aangezien je zelfs kunt bellen dankzij de ingebouwde speakers en microfoon.

Een andere handige specificatie is de ingebouwde hartslagsensor die de hele dag door je hartslag meet. En op het moment dat je gaat sporten worden er nog een aantal dingen gemeten zoals je calorieverbruik, snelheid en de afstand.

Wanneer je begint met sporten gaat dit model direct aan het werk en je hoeft verder niks in te stellen want alles gaat automatisch. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld aan het afvallen bent of je conditie wilt verbeteren. Zelfs als jij aan het slapen bent wordt er van alle gemeten zodat je ook je slaap kunt verbeteren en zo wordt je ‘s ochtends opgewekt wakker.

Voor- en nadelen Huawei Watch GT Elegance Zwart

Bij de Huawei Watch GT Elegance Zwart wordt natuurlijk de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide handleiding meegeleverd. Tot slot niet te vergeten de oplader zodat je direct de accu op kunt laden en de hele dag door kunt genieten van de voordelen van dit model.

Je hartslag wordt de hele dag door gemeten
Op het display ontvang je al jouw meldingen van je smartphone
Dankzij de ingebouwde microfoon is het mogelijk om te bellen
Het is niet mogelijk om je muziek te veranderen via je pols

4. Huawei Band 3 Pro

De Huawei Band 3 Pro Blauw is een relatief klein horloge maar is uiterst geschikt voor het gebruik tijdens het sporten. Dit model registreert al je bewegingen en dus ook de aantal passen en de snelheid.

Met dank aan de ingebouwde gps sensor kun je achteraf de belopen route terugzien en ook je calorieverbruik. Zo werk je extra efficiënt aan bijvoorbeeld je afvaldoelen of het verbeteren van je conditie.

Voor degenen die vaak gaan zwemmen is dit ook een geschikt model dankzij de waterdichtheid. Tijdens het zwemmen worden ook al je bewegingen geregistreerd en je hartslag wordt continu in de gaten gehouden.

Voor- en nadelen Huawei Band 3 Pro Blauw

Bij de Huawei Band 3 Pro Blauw wordt natuurlijk een oplader meegeleverd zodat je de accu ten alle tijden op kunt laden. Tot slot niet te vergeten de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle functionaliteiten van deze geweldige uitvoering.

Dankzij de ingebouwde hartslagsensor kun je allerlei gegevens bekijken
Dit model is volledig waterdicht dus zwemmen is mogelijk
De gps sensor geeft je snelheid, afstand en je route weer
Het polsbandje is helaas niet te verwisselen

Meest gestelde vragen over de Huawei smartwatch

Is er regelmatig een Huawei smartwatch aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Huawei smartwatch aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Huawei smartwatch te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Huawei smartwatch te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Huawei smartwatch geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Huawei smartwatch beschikbaar is zetten we die direct in onze Huawei smartwatch review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Huawei smartwatch aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Huawei smartwatch vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Huawei smartwatch van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Huawei smartwatch is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Huawei smartwatch is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Huawei smartwatch dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Huawei smartwatch direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Huawei smartwatch beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Huawei smartwatches die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Huawei smartwatch vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken