het verKooplokaal

het verKooplokaal is een Kringloopwinkel gelegen aan Leenderweg 123 in Eindhoven.

Meer informatie over het verKooplokaal in Eindhoven

het verKooplokaal is een Kringloopwinkel gelegen in Eindhoven op Leenderweg 123.

Op zoek naar een kringloopwinkel? het verKooplokaal is een kringloop voor al je tweedehands spullen. het verKooplokaal neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij het verKooplokaal op de juiste plek. Bij het verKooplokaal kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Leenderweg 123 in Eindhoven. Je kan het verKooplokaal telefonisch bereiken op: 31 40 308 2446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetverkooplokaal.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij het verKooplokaal hebben ze alles.

Wil je weten wat het verKooplokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van het verKooplokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij het verKooplokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het verKooplokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. het verKooplokaal

Bezoekers bekeken ook