Het Keer(n)punt Stichting Interkerk

Het Keer(n)punt Stichting Interkerk is een Kringloopwinkel gelegen aan Keern 199 in Zwaag.

Meer informatie over Het Keer(n)punt Stichting Interkerk in Zwaag

Het Keer(n)punt Stichting Interkerk is een Kringloopwinkel gelegen in Zwaag op Keern 199.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Keer(n)punt Stichting Interkerk is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Keer(n)punt Stichting Interkerk neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Zwaag? Dan ben je bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk op de juiste plek. Bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Keern 199 in Zwaag. Je kan Het Keer(n)punt Stichting Interkerk telefonisch bereiken op: 31 229 219 995 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.interkerk.info/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Keer(n)punt Stichting Interkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Keer(n)punt Stichting Interkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Keer(n)punt Stichting Interkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Keer(n)punt Stichting Interkerk

Bezoekers bekeken ook