Het huis van Tante Trees

Het huis van Tante Trees is een Kringloopwinkel gelegen aan Meerstraat 24-26 in Hillegom.

Meer informatie over Het huis van Tante Trees in Hillegom

Het huis van Tante Trees is een Kringloopwinkel gelegen in Hillegom op Meerstraat 24-26.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het huis van Tante Trees is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het huis van Tante Trees neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Hillegom? Dan ben je bij Het huis van Tante Trees op de juiste plek. Bij Het huis van Tante Trees kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Meerstraat 24-26 in Hillegom. Je kan Het huis van Tante Trees telefonisch bereiken op: 31 252 785 589 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hethuisvantantetrees.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het huis van Tante Trees hebben ze alles.

Wil je weten wat Het huis van Tante Trees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het huis van Tante Trees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het huis van Tante Trees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het huis van Tante Trees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het huis van Tante Trees

Bezoekers bekeken ook