Het Boetje van Present

Het Boetje van Present is een Kringloopwinkel gelegen aan Brugstraat 35 in Middenmeer.

Meer informatie over Het Boetje van Present in Middenmeer

Het Boetje van Present is een Kringloopwinkel gelegen in Middenmeer op Brugstraat 35.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Het Boetje van Present is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Het Boetje van Present neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Middenmeer? Dan ben je bij Het Boetje van Present op de juiste plek. Bij Het Boetje van Present kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Brugstraat 35 in Middenmeer. Je kan Het Boetje van Present telefonisch bereiken op: 31 6 27154378 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://stichtingpresent.nl/hollandskroon/boetje/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Het Boetje van Present hebben ze alles.

Wil je weten wat Het Boetje van Present verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Boetje van Present of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Boetje van Present? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Boetje van Present het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Het Boetje van Present

Bezoekers bekeken ook