Handstoomreiniger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste handstoomreiniger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van kleine stoomreinigers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een hand stoomreiniger voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

De handstoomreiniger kan eigenlijk in geen enkel huishouden ontbreken. Een kleine stoomreiniger is namelijk ontzettend veelzijdig en zeer handig voor tal van schoonmaakklussen door heel je woning. Van moeilijk bereikbare plekjes tot het interieur van je auto, met de hand stoomreiniger is het allemaal binnen handbereik.

Wat een hand stoomreiniger zo geweldig maakt is het feit dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen hoeven te worden gebruikt. Geen enkele bacterie is opgewassen tegen de hete stoom. Om over de beste kleine stoomreiniger te beschikken hebben we een top 5 handstoomreiniger met bijbehorende reviews opgesteld. Zo kun je een weloverwogen en goede keuze maken.

1. Karcher SC 1 EasyFix Premium

De Karcher SC 1 EasyFix Premium is de ideale handstoomreiniger voor zowel de kleine stoomklussen als voor de wat grotere. Omdat dit apparaat zo compact is kun je eenvoudig alle moeilijk bereikbare plekjes stomen.

Maar dankzij de opzetstukken die erbij worden geleverd is het ook geen moeite om bijvoorbeeld de vloer te stomen. Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat er iemand met modderige schoenen over je vloer loopt.

Plekken waar je normaal gesproken niet bij kunt in de hoogte worden makkelijk bereikbaar dankzij deze opzetstukken. Een ladder zal je dus niet meer nodig hebben als je bijvoorbeeld de bovenste hoeken van de badkamer wilt reinigen.

Dankzij de stoom zal een emmer met een sopje verleden tijd zijn. Het niet nodig hebben van een ladder voorkomt tevens ook nog eens gevaarlijke situaties.

Voor- en nadelen SC 1 EasyFix Premium

Bij de Karcher SC 1 EasyFix Premium ontvang je een flink aantal extra’s. Om te beginnen krijg je een aantal borstels: een vierkante, ronde en een harde vloeren borstel. Daarnaast ontvang je een puntstraalsproeier en een hogedruksproeier.

Ook wordt er standaard een microvezel overtrek een een vloerdoek meegeleverd. En als laatste nog wat handige extra’s zoals een maatbeker, verlengslang en verlengbuizen. Natuurlijk mag de handleiding ook niet ontbreken waarin een uitgebreide uitleg over deze reiniger staat.

Veel bewegingsruimte dankzij de verlengslang
Ook geschikt om vloeren te reinigen
Eenvoudig op te bergen door het compacte formaat
Niet geschikt voor tapijten

2. Karcher SC 1 Premium

De Karcher SC 1 Premium is het perfecte apparaat voor de wat kleinere schoonmaakklussen. Last van kalk in je badkamer of vet resten op het fornuis? Dankzij de stoomkracht van deze stoomreiniger is hardnekkig vuil zeer effectief te verwijderen.

Een sopje maken is dus verleden tijd en last van je armen zal je ook niet krijgen want de Karcher SC 1 Premium weegt maar 1,5 kilogram. Als je van plan bent om kleine voegen en randen te gaan reinigen, monteer je gemakkelijk de hogedruksproeier of de puntstraalsproeier. Deze sproeiers zorgen ervoor dat de voegen in no time weer schoon zijn. 

Voor het schoonmaken van grotere oppervlakken monteer je de vierkante borstel met een microvezel overtrek. En als je wat hogere plekken schoon moet maken dan gebruik je de verlengslang om zo ook bij deze plekken te kunnen. Daardoor ga je niet boven je eigen lengte werken en zul je minder last hebben van spierpijn in je armen.

Voor- en nadelen SC 1 Premium

Bij de Karcher SC 1 Premium ontvang je 2 verschillende borstels, een vierkante en een ronde. Ook worden er nog twee sproeiers bijgeleverd: de puntstraalsproeier en hogedruksproeier. Daarnaast nog een maatbeker, microvezel overtrek en verlengslang. En als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met een uitgebreide uitleg over de SC 1 Premium

Makkelijk te gebruiken dankzij het gewicht van 1,5 kg
Veel bewegingsruimte met de verlengslang
Eenvoudig op te bergen
Niet geschikt om vloeren te reinigen

3. Black & Decker FSH10SM-QS

Met de Black & Decker FSH10SM-QS stoom je 99% van de bacteriën en ziektekiemen in tien minuten weg uit je vloer, sanitair of aanrecht. Dit werkt natuurlijk veel effectiever als een sopje en met de hand gaan schrobben.

De handschoen van de Black & Decker FSH10SM-QS is al na 15 seconden volledig klaar voor gebruik zodat je direct aan de slag kunt met je schoonmaakklus.

Is het waterreservoir leeg terwijl je nog bezig bent? Dan kun je zonder de stoomreiniger uit te zetten gewoon het waterreservoir eruit halen en bijvullen.

Wanneer je klaar bent met de stoomklus was je de stoomdoek eenvoudig uit in de wasmachine zodat je de volgende schoonmaakklus gelijk weer aan de slag kunt.

Voor- en nadelen Black & Decker FSH10SM-QS

Bij de Black & Decker FSH10SM-QS ontvang je twee stoomdoeken om direct te kunnen gaan schoonmaken. De handleiding waarin alles nog een keer duidelijk staat uitgelegd mag niet ontbreken. Mocht je deze handleiding liever digitaal doorlezen dan kan je deze ook terugvinden op het internet.

Overal mee naar toe te nemen dankzij het gewicht van 2,3 kg
Het waterreservoir is tijdens de stoomklus bij te vullen
De stoomkracht is handmatig in te stellen
Het waterreservoir heeft maar een inhoud van 100 ml

Meest gestelde vragen over de handstoomreiniger

Zijn er regelmatig een handstoomreiniger aanbiedingen?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak handstoomreiniger aanbiedingen beschikbaar zijn. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding kleine stoomreiniger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen handstoomreiniger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste kleine stoomreinigers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen handstoomreinigers beschikbaar is zetten we die direct in onze handstoomreiniger review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 handstoomreiniger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met hand stoomreinigers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste kleine stoomreiniger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke kleine stoomreiniger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke hand stoomreiniger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste handstoomreiniger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop kleine stoomreinigers direct te vinden in onze top 5 kleine stoomreinigers.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de hand stoomreiniger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de stoomreiniger hand die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste kleine stoomreiniger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken