Halletje van Balletje

Halletje van Balletje is een Tweedehandswinkel gelegen aan Randweg 1A in Medemblik.

Meer informatie over Halletje van Balletje in Medemblik

Halletje van Balletje is een Tweedehandswinkel gelegen in Medemblik op Randweg 1A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Halletje van Balletje is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Halletje van Balletje neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Medemblik? Dan ben je bij Halletje van Balletje op de juiste plek. Bij Halletje van Balletje kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Randweg 1A in Medemblik. Je kan Halletje van Balletje telefonisch bereiken op: 31 6 41474623 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.halletjevanballetje.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Halletje van Balletje hebben ze alles.

Wil je weten wat Halletje van Balletje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Halletje van Balletje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Halletje van Balletje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halletje van Balletje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Halletje van Balletje

Bezoekers bekeken ook