Goedkope wasdroger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Goedkope wasdroger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van de goedkoopste wasdrogers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een goedkope wasdroger? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Zanussi ZDP7200NW
 

De Zanussi ZDP7200NW beschikt over sensoren in de trommel die continu meten of het wasgoed al droog is. Met dank aan deze handige sensoren blijft je wasgoed mooi en treed er slijtage op.

De trommel heeft een vulcapaciteit van maximaal 7 kilogram waardoor je het wasgoed van 1-3 personen kunt drogen. Nog een voordeel van deze trommel is dat hij niet één kant op draait maar hij draait links- en rechtsom zodat de grotere stukken was ook goed droog worden.

Je hebt keuze tussen meerdere programma’s, maar met het Strijkvrij+ programma zorg je ervoor dat er geen grote kreukels in het wasgoed zitten zodat je niet hoeft te strijken. Hiermee bespaar je heel veel tijd die je in iets anders nuttigs kunt steken.

Het condens dat vrijkomt tijdens het drogen komt in een condensbak terecht die je sporadisch moet legen. Op het moment dat je hem liever aansluit op een waterafvoer moet je zelf een afvoerslang aanschaffen.

Voor- en nadelen Zanussi ZDP7200NW

Bij de Zanussi ZDP7200NW ontvang je natuurlijk een handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over het installeren en het gebruik van deze machine zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Je wasgoed is binnen 129 minuten volledig droog
Met dank aan het kinderslot kunnen kinderen de deur niet openen
De condens is af te voeren met een afvoerslang
Er wordt helaas geen afvoerslang meegeleverd

2. Haier HD80-B636W

Met de Haier HD80-B636W kun je in een keer maar liefst 8 kilo wasgoed drogen. De ruime keuze uit 16 verschillende programma’s zorgt ervoor dat al je wasgoed mooi blijft, omdat er voor alles wel een juist programma tussen zit.

Je kunt onder andere kiezen voor handdoeken, overhemden, jeans, strijkdroog, extra droog of kastdroog. Hierdoor bespaar je ook nog eens veel tijd omdat je dus niet meer hoeft te strijken.

Met dank aan de sensoren in de trommel ligt je wasgoed nooit te lang in de droger. Deze sensoren meten of de was droog genoeg is en dan stopt hij met het programma.

Op het moment dat je kiest voor de optie startuitstel kun je zelf instellen wanneer de machine van start gaat met het desbetreffende programma. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dit ‘s nachts te doen in de daluren waardoor je weer bespaart op je energierekening.

Voor- en nadelen Haier HD80-B636W

Bij de Haier HD80-B636W wordt standaard een afvoerslang meegeleverd zodat je de machine op de waterafvoer kunt aansluiten. Als laatste natuurlijk niet onbelangrijk de handleiding waarin alle specificaties van dit product nog een keer uitgebreid uitgelegd staan.

De trommel heeft een inhoud van maar liefst 8 kilogram wasgoed
Met dank aan het kinderslot kunnen je kinderen de deur niet openen
Het is mogelijk om de condens af te voeren met een afvoerslang
Dit model is niet zuinig met energielabel B

3. Whirlpool FT CM11 8XB

Deze Whirlpool FT CM11 8XB EU is geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 tot 4 personen. Op het moment dat je de trommel met een inhoud van 8 kg vol gooit met wasgoed is die binnen 2 uur en 10 minuten klaar met zijn programma.

Je kunt kiezen tussen maar liefst 15 verschillende programma’s zoals gemengde was, beddengoed of katoen. Met dank aan deze ruime keuze heb je voor elke soort wasgoed wel het juiste programma waardoor je wasgoed niet krimpt en altijd mooi blijft.

Een ander voordeel van dit model is dat je de functie droging met tijdsfunctie in kunt stellen zodat je zelf kunt bepalen hoelang de droog beurt mag duren. Het is ook mogelijk om zelf een droog niveau in te stellen waardoor je de mogelijkheid krijgt om bijvoorbeeld kastdroog te selecteren zodat je niet meer hoeft te strijken.

Het vocht wat vrijkomt tijdens de programma’s wordt opgeslagen in een reservoir die je om de zoveel tijd moet legen. Mocht je nou liever de machine aansluiten op de waterafvoer dan kun je daarvoor de meegeleverde afvoerslang gebruiken.

Voor- en nadelen Whirlpool FT CM11 8XB EU

Bij de Whirlpool FT CM11 8XB EU wordt standaard een afvoerslang van 58 cm lang meegeleverd zodat het condens weg kan komen. Tot slot natuurlijk nog de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

Volgeladen is je wasgoed binnen 130 minuten droog
Het vocht dat vrijkomt is direct af te voeren met de afvoerslang
Je kunt veel wasgoed in één keer drogen met dank aan de trommelinhoud
Dit model heeft energieklasse B en is dus niet heel zuinig

4. Siemens WT44E177NL

Met de Siemens WT44E177NL iQ300 iSensoric ben je er zeker van dat je kleding er perfect droog uitkomt en niet gaat krimpen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de sensoren die zich in de trommel bevinden.

Deze sensoren meten de temperatuur van het wasgoed en als deze droog genoeg is stopt het programma automatisch. Zo voorkom je dat jouw wasgoed te lang in de droger zit. De trommel heeft een maximale inhoud van ruim 7 kilogram waardoor je binnen 2 uur tijd het wasgoed van 2-3 personen volledig droog krijgt.

Een ander groot voordeel is de speciaal ontworpen wand van de trommel. Hiermee voorkom je slijtage en beschadigingen in je wasgoed. Bij dit model wordt geen afvoerslang meegeleverd waardoor het vocht in een bak terechtkomt die je af en toe al moeten legen. Wil je toch graag de machine aansluiten op een afvoerslang dan zal je deze apart moeten bestellen.

Voor- en nadelen Siemens WT44E177NL iQ300 iSensoric

Bij de Siemens WT44E177NL iQ300 iSensoric ontvang je een handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over allle specificaties en functionaliteiten van dit handige product.

De wand van de trommel beschermd je wasgoed tegen slijtage
Binnen 115 minuten is je wasgoed volledig droog
Je droogt veel wasgoed in een keer dankzij de trommelinhoud van 7 kg
Er wordt standaard geen afvoerslang meegeleverd

5. Whirlpool WTD 850B W

Met de Whirlpool WTD 850B W EU beschik je over een functie waarbij je zelf kunt kiezen hoelang het drogen mag duren. Normaal gesproken is een volle trommel 2,5 bezig met het drogen van het wasgoed.

Je hebt ruime keuze tussen 16 verschillende programma’s zoals onder andere overhemden, jeans, beddengoed en handdoeken. Zo zorg je ervoor dat je wasgoed nooit zal krimpen en altijd mooi blijft. Met één droog beurt kun je maar liefst de was van 3 tot 4 personen in één keer wassen.

Natuurlijk komt er vocht vrij tijdens het drogen van wasgoed. Dit vocht wordt in eerste instantie opgevangen in een reservoir die je op ten duur moet legen. Wil je liever dat het vocht via een afvoerslang naar buiten gaat dan kun je de 58 cm lange afvoerslang hiervoor gebruiken. Dit scheelt weer tijd want je hoeft dan niet langer het reservoir te legen.

Voor- en nadelen Whirlpool WTD 850B W EU

Bij de Whirlpool WTD 850B W EU ontvang je een handleiding waarin alles over de installatie en het gebruik van dit apparaat staat uitgelegd om problemen te voorkomen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de afvoerslang waarmee je de condens af kunt voeren naar buiten.

Je kunt de condens afvoeren met een afvoerslang
Met dank aan het kinderslot kunnen je kinderen de deur niet openen
De trommelinhoud van 8 kg biedt veel mogelijkheden
Met energieklasse B is dit model niet heel zuinig

Meest gestelde vragen over de goedkope wasdroger

Is er regelmatig een goedkope wasdroger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope wasdroger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding goedkope wasdroger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen goedkoopste wasdroger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkope wasdroger geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen goedkope wasdrogers beschikbaar zijn zetten we die direct in onze goedkoopste wasdrogers review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope wasdroger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met goedkope wasdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste goedkoopste wasdroger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke goedkope wasdroger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkoopste wasdroger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste goedkope wasdroger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop goedkope wasdroger direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de goedkope wasdroger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkope wasdrogers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkoopste wasdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken