Goedkope beamer kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste goedkope beamer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van goedkope beamers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een goedkope beamer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een goedkope beamer kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare goedkope beamers, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die goedkope beamers verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 goedkope beamers samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse goedkope beamers.

1. Salora 58BHD2500

Als je geen hoge eisen stelt aan de beeldkwaliteit is de Salora 58BHD2500 een apparaat voor jou. Je kan er video’s, foto’s of kleine presentaties mee bekijken door een USB-stick aan te sluiten. Dankzij de ingebouwde mediaspeler worden de beelden van de USB overgebracht naar het scherm die dit model projecteert. Handig wanneer je niet beschikt over een blu-ray speler of iets dergelijks.

Handig om te weten dat de beelden er over het algemeen donkerder uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dit komt door de lage lichtopbrengst en daarom is het noodzakelijk om de kamer te verduisteren.

Voor- en nadelen 58BHD2500

Naast de Salora 58BHD2500 worden er een aantal spullen standaard meegeleverd. Om te beginnen ontvang je de handleiding die je vertelt hoe je het apparaat installeert. De afstandsbediening wordt inclusief batterijen meegeleverd, hierdoor bedien je dit model eenvoudig vanaf de bank.

Verder ontvang je nog een aantal diverse kabels die je zeker nodig zal hebben. Zo wordt de stroomkabel meegeleverd die het apparaat voorziet van stroom.

Met de VGA kabel koppel je randapparatuur die is voorzien van een VGA ingang. De audiokabel die je ontvangt geeft je de mogelijkheid om speakers aan te sluiten op dit type waardoor het geluid beter wordt weergegeven.

Sluit speakers aan op de beamer voor beter geluid.
Beschikt over een ingebouwde mediaspeler.
Bekijk analoge televisie dankzij de geïntegreerde tuner.
Het beeld wordt in een verlichte kamer niet helder weergegeven.

Beste keus goedkope beamer volgens Wilma,

“Dit model van Salora is een van de meest goedkope beamers, qua functionaliteit is hij erg degelijk. Door de prijs mis je natuurlijk wel echte topkwaliteit, maar voor normale projecties is dit een prima model. Ik geef dit model een 7,5 score in de lijst van goedkope beamers”

2. Optoma LV130

Met de Optoma LV130 bekijk je beelden eenvoudig vanaf een USB-stick dankzij de geïntegreerde mediaspeler. De beelden bekijk je overal doordat je dit type gemakkelijk meeneemt. Het apparaat weegt namelijk maar 400 gram en beschikt over een ingebouwde accu. De accu gaat maar liefst 4,5 uur mee, handig wanneer je vaak presentaties geeft voor je werk. Je bent dan ook niet meer afhankelijk van een stopcontact.

Het apparaat is bovendien voorzien van een speaker, hierdoor zit je nooit meer zonder geluid. Met de 3,5 mm aansluiting wordt het ook mogelijk om extra speakers aan te sluiten voor een beter geluidsweergave. Houdt er rekening mee dat dit model een lage lichtopbrengst heeft, waardoor je de kamer moet verduisteren om helder beeld te krijgen.

Voor- en nadelen LV130

Je ontvangt naast de Optoma LV130 een aantal items die het apparaat compleet maken. De draagtas die wordt meegeleverd geeft je de mogelijkheid om dit type overal mee naar toe te nemen.

Je ontvangt daarnaast een stroomkabel die je gebruikt wanneer de accu leeg is. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de installatie van het apparaat.

Door het lage gewicht gemakkelijk mee te nemen.
Beschikt over een ingebouwde speaker.
Niet afhankelijk van een stopcontact dankzij de ingebouwde accu.
In een verlichte ruimte is het beeld minder goed zichtbaar.

3. Acer K137i

De Acer K137i beschikt over veel handige functionaliteiten. Zo bedraagt het gewicht slechts 510 gram waardoor je dit model gemakkelijk meeneemt. Handig wanneer je vaak presentaties geeft voor je werk. Je speelt bestanden af via een USB-stick dankzij de geïntegreerde mediaspeler. Hiermee worden de beelden op het grote scherm getoond zodat je eenvoudig een presentatie geeft.

Je laptop kan je voortaan thuis laten want dit model is voorzien van een ingebouwde wifi ontvanger waardoor je beelden kan streamen naar de beamer. Je streamt de beelden van bijvoorbeeld je smartphone of tablet op het grote scherm, hier is dus geen computer of laptop voor nodig.

Voor- en nadelen K137i

Naast de Acer K137i ontvang je een aantal spullen die het apparaat compleet maken. Laten we beginnen met de handleiding die wordt meegeleverd, hierin wordt uitgelegd hoe het apparaat werkt. Je ontvangt de draagtas waarmee je dit type eenvoudig meeneemt naar bijvoorbeeld je klanten om een presentatie te geven.

Daarnaast wordt de afstandbediening inclusief batterijen standaard meegeleverd. Je ontvangt ook een snelstartgids die je helpt bij het installeren van het apparaat zodat je er snel mee aan de slag kan gaan. Zeker niet te vergeten is de stroomkabel die wordt meegeleverd, je hebt deze namelijk nodig om dit model te voorzien van stroom.

✓ Stream beelden vanaf je smartphone naar de beamer.
✓ Met de ingebouwde mediaspeler speel je beelden van een USB af.
✓ Eenvoudig mee te nemen dankzij het lage gewicht.
⨯ Minder goede beeldweergave in een verlichte kamer.

4. Acer P1150

Met de Acer P1150 zijn de beelden in een verlichte kamer duidelijk zichtbaar door de lichtopbrengst van 3.600 ANSI lumen. Laat de gordijnen gerust dicht, de beelden worden namelijk altijd goed weergegeven. Er wordt een beeld gecreëerd van 22 tot 300 inch op een afstand van minimaal 1 meter.

Is het makkelijk om de beamer ondersteboven te hangen dan is dat geen probleem, het beeld wordt automatisch omgedraaid. Verder is dit type voorzien van een VGA en een HDMI uitgang. Hier sluit je bijvoorbeeld een laptop of blu-ray speler op aan waarmee je geniet van je favoriete films.

Voor- en nadelen P1150

Bij de Acer P1150 worden een aantal items standaard meegeleverd. Je ontvangt een afstandbediening om het dit model vanaf de bank te bedienen. De batterijen van de afstandsbediening worden ook meegeleverd. De snelstartgids en de handleiding die worden meegeleverd helpen je bij het installeren van dit model waardoor je direct aan de slag kan.

Verder worden er een aantal kabels meegeleverd en een draagtas. De draagtas geeft je de mogelijkheid om dit model overal mee naar toe te nemen. Je ontvangt ook de VGA en de HDMI kabel zodat je direct een laptop of iets dergelijks aansluit.

Neem dit model gemakkelijk mee in de draagtas.
Goed beeldweergave dankzij de hoge lichtopbrengst.
Geschikt voor presentaties in grote zalen.
Kleine details zijn minder goed zichtbaar door de SVGA resolutie.

5. Optoma H184X

Met de Optoma H184X hoef je nooit meer rekening te houden met de hoeveelheid licht in de kamer. Dankzij de lichtopbrengst van maar liefst 3.600 ANSI lumen worden de beelden zelfs in een verlichte kamer helder weergegeven. Sluit een computer aan of de VGA of de HMDI aansluiting. Zo speel je de beelden van je laptop af op het grote scherm en laat je iedereen meegenieten.

Dit model is daarnaast voorzien van een USB ingang waarmee je een extern apparaat voorziet van stroom. Is er niet genoeg ruimte of zijn er simpelweg geen speakers aanwezig, dan voorzie je het beeld van geluid dankzij de geïntegreerde speaker. Hierdoor worden de beelden die je toont duidelijker overgebracht op de kijker.

Voor- en nadelen H184X

Er worden bij de Optoma H184X een aantal items standaard meegeleverd. Om mee te beginnen ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat.

De broodnodige stroomkabel van dit model wordt ook standaard bijgeleverd. Wat zeker niet mag ontbreken is de afstandsbediening van dit model, deze wordt namelijk inclusief batterijen meegeleverd.

De USB ingang voorziet externe apparaten van stroom.
Geen speaker set nodig dankzij de ingebouwde luidspreker.
Heldere beeldweergave door de hoge lichtopbrengst.
Met een gewicht van 3 kilo lastig mee te nemen.

Meest gestelde vragen over goedkope beamers

Wat zijn de voordelen van een goedkope projector

Tegenwoordig kun je gemakkelijk een goedkoop beamer vinden, modellen tussen de 100 en 200 euro vinden is niet moeilijk meer. Je moet er wel rekening mee houden dat deze type beamers soms wat minder geschikt zijn voor ruimtes met veel licht, daarnaast hebben sommige goedkope modellen wat minder functionaliteit dan duurdere modellen.

Bekijk onze handige top 5 met de goedkoopste beamers van dit moment, ook hebben we alle aanbiedingen langs elkaar gezet zodat je direct het beste model kunt vinden.

 

Wat is een goedkope beamer voor thuis?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste beamer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope beamer hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 goedkope beamer samengesteld, daar kun je de goedkoopste beamer direct bekijken. Een goedkope beamers vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop beamers.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste beamers van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste beamer, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.