Goedkoopste wasmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste goedkope wasmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van de goedkoopste wasmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een goedkope wasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar de goedkoopste wasmachine met een degelijke kwaliteit? Het vinden van een goede wasmachine met de juiste prijs/kwaliteit verhouding kan lastiger zijn dan het lijkt. Zo wil je bijvoorbeeld geen goedkope wasmachine kopen en na 2 maanden al kwaliteitsverlies merken, dat is zonde van je geld. We zijn voor jou dan ook op zoek gegaan naar de beste goedkope wasmachine.

Deze kun je terugvinden in de top 5 goedkoopste wasmachine hieronder. Lees de reviews en weet precies waar je aan toe bent. Goed om te weten is dat onderstaande modellen over een degelijke kwaliteit beschikken en niet als budget modellen kunnen worden aangemerkt. Kijk snel verder en maak een weloverwogen en goede keuze tussen de goedkope wasmachines.

1. Haier HW70-14829

De Haier HW70-14829 is een ideaal apparaat voor het wassen van beddengoed. Er past namelijk 7 kilo wasgoed in. Dit betekent dat je zonder problemen onderlakens, slopen en overtrekken van maar liefst 2 bedden tegelijk in deze goedkope wasmachine kunt wassen.

Deze Haier beschikt over de startuitstel functie waardoor je zelf de tijd in kunt stellen wanneer het wasprogramma van start moet gaan. Dit kan erg handig zijn als je gebruikt maakt van voordelige nachtstroom.

Je stelt bijvoorbeeld in dat het programma om 2 uur ‘s nachts van start gaat en je hebt de volgende ochtend een lekkere frisse was. De resttijdindicator geeft aan wanneer het wasprogramma klaar is zodat je ondertussen iets anders kunt gaan doen.

Een andere handige functionaliteit is dat de kinderbeveiliging. Je hoeft hierdoor niet langer bang te zijn dat je kinderen gevaar lopen als ze in de buurt komen van dit product.

Voor- en nadelen HW70-14829

Bij de Haier HW70-14829 ontvang je een aan- en afvoerslang om het water in de machine te krijgen en vervolgens er weer uit. Natuurlijk niet te vergeten een handleiding met een uitgebreide uitleg over dit prachtige model.

De resttijdindicator geeft precies aan wanneer de was klaar is
De trommelreiniger reinigt de trommel volledig
Bepaal zelf wanneer het wasprogramma van start gaat
Beschikt niet over koolborstelmotor

2. Whirlpool WFW CB EU 800

De Whirlpool WFW CB EU 800 is uiterst geschikt voor huishoudens tussen de 3 en 5 personen. Je kunt er maar liefst 8 kilo vuile was in stoppen en het zal er allemaal schoon uitkomen. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de 6th Sense beladingssensor. Deze sensor zorgt er namelijk voor dat de programmaduur wordt aangepast op de hoeveelheid vuile was.

Wat dit apparaat nog mooier maakt is dat het een energiezuinige uitvoering is. De Whirlpool WFW CB EU 800 wast ongeveer 30% zuiniger dan een vergelijkbaar type met een A+++ energielabel. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt dankzij de 6th Sense beladingssensor.

Is de machine klaar met zijn programma en je bent niet thuis? Dat is niet langer een probleem dankzij de FreshCare+ functie. Deze functie voorkomt een muffe geur in jouw schone was als deze voor een langere tijd in de trommel ligt.

Voor- en nadelen WFW CB EU 800

Bij de Whirlpool WFW CB EU 800 ontvang je een af- en aanvoerslang om het water in de machine te laten en het er vervolgens weer uit te laten. Mocht je een aantal dingen niet begrijpen? Lees dan gerust de bijbehorende handleiding even door waarin een uitgebreide uitleg staat over dit model.

Extra zuinig model met A+++ -30%
Je stopt er maar liefst 8 kilo vuile was in
Freshcare+ houdt je was voor maar liefst 6 uur lang fris
Dit type maakt relatief veel geluid

3. Zanussi ZWFN7140

Met de Zanussi ZWFN7140 heb je keuze uit ruim 14 verschillende wasprogramma’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wol, sportkleding, katoen en dekbedden. Voor degenen die last hebben van allergieën is het mogelijk  om het anti-allergie programma te gebruiken.

Dit programma wast op hoge temperaturen en zorgt ervoor dat onder andere huisstofmijt, pollen en dierenharen verdwijnen uit je vuile was. Dus mocht je last hebben van zulke allergieën? Maak dan gebruik van dit programma, je zal hierdoor minder last hebben van jeuk.

Wat deze machine nog mooier maakt is de Time manager. De Time Manager biedt je de kans om de programmaduur in te korten zodat je snel je favoriete kleding weer schoon hebt als je snel weg moet.

De kledingbeschermende trommel heeft een inhoud van ongeveer 7 kilo vuile was, dit is groot genoeg voor huishoudens met 1 tot 3 personen. Wanneer je klaar bent met wassen zal de ZWFN7140 met 1400 toeren gaan centrifugeren waardoor je was relatief droog wordt.

Voor- en nadelen ZWFN7140

Bij de Zanussi ZWFN7140 ontvang je natuurlijk nog een handleiding met een zeer uitgebreide uitleg over deze prachtige machine. Op het moment dat je dit product besteld zal er in de doos nog een aan- en afvoerslang bij zitten waardoor je dit model direct aan kunt sluiten.

Je hebt weinig tot geen last van onderhoud
De trommel houd je kleding mooi en voorkomt slijtage
Maak gebruik van het anti- allergie programma
Dit type maakt relatief veel geluid

4. Zanussi ZWF81463W

De Zanussi ZWF81463W is een zeer milieubewust apparaat. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door het Fuzzy Logic systeem. Het Fuzzy Logic systeem meet door middel van sensoren de hoeveelheid wasgoed, hierdoor wordt het wasprogramma automatisch aangepast. Zo gebruik je nooit te veel of te weinig water en wordt elk kledingstuk met een op maat gemaakt programma gewassen.

Een andere handige specificatie is het snel programma, waarmee je de helft van de tijd bespaart. Dit kun je doen bij de volgende programma’s: fijne was, Eco, dekens, wol plus, mix 20, katoen en Synthetica. Het vullen van de trommel is zeer eenvoudig dankzij de XXL opening. Deze opening is zo groot dat je alle vuile was in een keer erin kunt leggen.

Heb je genoeg van het schoonmaken van de wasmiddellade? Dan is dit type ideaal voor bij jou in huis. De wasmiddellade is namelijk zelfreinigend waardoor je hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Voor- en nadelen ZWF81463W

Bij de Zanussi ZWF81463W wordt natuurlijk alles meegeleverd zodat je direct gebruik kunt maken van je nieuwe aankoop. Je ontvangt daarom ook de af- en aanvoerslang om dit product aan te kunnen sluiten zodat het water er in- en uit kan. Tot slot heb je natuurlijk nog de handleiding met een uitgebreide uitleg over de Zanussi.

Het snel programma wast 3 kilo in maar liefst 30 minuten
De trommel richt geen slijtage aan je kleren
Wast 8 kilo vuile was in een keer schoon
Het centrifugeren maakt vrij veel lawaai

5. Whirlpool FWF71683WE

De Whirlpool FWF71683WE EU Fresh Care+ is geschikt voor degenen die vaak moeten werken of simpelweg niet thuis zijn. Met de startuitstel functie bepaal je namelijk zelf wanneer het ingestelde wasprogramma van start gaat. En komt het dan toch ooit voor dat je nog niet thuis bent als het wasprogramma afgerond is? Maak je dan geen zorgen want dankzij de FreshCare blijft je schone was tot wel 6 uur lang lekker ruiken.

Wat deze machine helemaal super maakt is de ruime keuze uit wasprogramma’s. Je kunt namelijk kiezen tussen maar liefst 14 verschillende programma’s. Zo zit er voor elk wasje wel een geschikt programma bij.

De Whirlpool FWF71683WE is geschikt voor een huishouden van 1 tot 3 personen. Dit model is namelijk maar geschikt voor het wassen van 7 kilo vuile was. Het centrifuge programma maakt tot wel 1600 toeren per minuut, hierdoor komt je wasgoed na genoeg droog uit de trommel.

Voor- en nadelen FWF71683WE EU Fresh Care+

Bij de Whirlpool FWF71683WE EU Fresh Care+ ontvang je in de doos ook nog een aan- en afvoerslang van 1,5 meter lang. Dit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Als laatste natuurlijk nog een handleiding zodat je makkelijker uit de voeten komt met dit type.

De trommel beschermt de kleren tegen slijtage
De watertoevoer wordt automatisch afgesloten bij een defect
De FreshCare functie houdt je was tot wel 6 uur lang fris
Met 83 decibel maakt dit apparaat relatief veel lawaai

Meest gestelde vragen over goedkope wasmachines

Is er regelmatig een goedkope wasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een goedkope wasmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een goedkope wasmachine actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante goedkope wasmachines cashback te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste goedkoopste wasmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een goedkope wasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze goedkoopste wasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 goedkope wasmachine te zien zodat je kunt beginnen met goedkope  wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste goedkope wasmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke goedkope wasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke goedkoopste wasmachine het beste is.

Als je op zoek bent naar de goedkope wasmachine beste koop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop wasmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste goedkoopste wasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de goedkope wasmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste goedkope wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.