Geld lenen zonder BKR
vergelijken zonder gedoe

Wil je direct geld lenen zonder BKR toetsing of wil je eerst de belangrijkste informatie over deze leenvorm bekijken? Geen zorgen, wij hebben een grote gids samengesteld met de belangrijkste informatie. Om het je nog makkelijker te maken kun je ook direct alle aanbieders vergelijken op basis van rente en voorwaarden.

Waarom een lening zonder BKR toetsing?

Het kan de beste overkomen, een onverwachte uitgave die echt gedaan moet worden. Denk bijvoorbeeld aan schade door een lekkage van je wasmachine, je wil dan natuurlijk dat alles direct opgelost wordt en dat de lekkageschade verholpen wordt. Deze tegenvallers komen natuurlijk nooit goed uit, maar moeten wel direct worden betaald.

Zo kun je nog talloze situaties bedenken waarin een kleine lening zonder BKR geschikt is. Er zijn echter wel een aantal kenmerken aan particulier geld lenen zonder BKR toetsing. Zo zijn dit doorgaans kleine leningen voor onvoorziene uitgaven, ligt de rente een stuk hoger in vergelijking met andere leningen en is de looptijd een stuk korter.

Als je wil beginnen met een lening afsluiten zonder BKR raden we je aan om dit alleen voor noodzaak of onvoorziene uitgaven te doen. Het is namelijk een goed idee om de lening zonder BKR zo snel mogelijk terug te betalen. Geld lenen zonder BKR check laat zich dus kenmerken door de wat hogere rente kosten, het prettige is dat de looptijd vrij kort is waardoor je je lening zo hebt afgelost.

geld lenen zonder bkr toetsing 5000
Alles op 1 centrale website bij elkaar
per direct geld lenen zonder bkr toetsing
Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken
2000 euro lenen zonder bkr toetsing
Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.3 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd

30 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf €5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

8.0 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd

45 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf €5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★ 

7.8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd

62 dagen

BKR Check

Nee

 €100 tot €2.500 euro krediet in 5 minuten

Totale rentekosten vanaf €5,41

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wat is een BKR registratie precies?

Bij elke aanvraag van een nieuwe lening met BKR wordt er een zogenoemde BKR toetsing gedaan. De kredietverstrekker kan dan kijken in het CKI en geeft een bepaald risicoprofiel door aan de kredietverstrekker. Deze gaat dan kijken of het risico gedragen kan worden, als dat niet het geval is kan de lening worden afgewezen.

Als je altijd netjes op tijd hebt betaald is er vaak niets aan de hand, maar als je een regelmatige wanbetaler bent kunnen er problemen ontstaan. Het is ook belangrijk om altijd naar je persoonlijke situatie te kijken. Dat is namelijk de beslissende factor in het kiezen voor een lening zonder of met BKR. Kijk naar je huidige inkomen en zaken die je moet afbetalen, en kijk naar je partner want deze wordt ook meegenomen in de totale BKR toetsing.

Hoe zit het met BKR coderingen bij een lening met BKR?

Je hebt verschillende BKR coderingen die allemaal een eigen betekenis hebben. Je hebt de A1, A2, A3, A4 of H codering. Over welke codering je precies beschikt speelt een grote rol in het verkrijgen van een lening zonder BKR. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een overzicht samengesteld van alle coderingen die beschikbaar zijn:

Als je over een A1 codering beschikt, dan is er waarschijnlijk niet veel aan de hand. Dit is de meest positieve codering waar je over kunt beschikken. Doorgaans betekent dit dat je een betalingsachterstand hebt, doorgaans heb je dan wel een betalingsregeling getroffen met de geldeiser. In dit geval hoef je vaak niet te kiezen voor een lening zonder BKR toetsing

Als je een A2 codering hebt is er waarschijnlijk ook weinig aan de hand. Je kunt over een betalingsachterstand beschikken, maar er is dan soms nog geen betalingsregeling getroffen en het te betalen bedrag is nog opeisbaar door de geldeiser.

Toch wordt geld lenen met een BKR codering A2 al iets lastiger bij een reguliere kredietverstrekker. Zeker als het vaker is voorgekomen dat je een codering hebt gehad. Krijg je hier al gedoe? Kies dan voor particulier geld lenen zonder BKR toetsing.

Als je beschikt over een A3 codering wordt de kans op een krediet afsluiten een stuk kleiner. Je kunt dan in de meeste gevallen grote bedragen niet aflossen, maar het kan zijn dat je al een deel van de schuld hebt afbetaald. Een lening krijgen met een BKR codering A3 wordt dus al aanzienlijk lastiger.

Heb je een A4 codering bij het BKR? Dan is een lening zonder BKR meestal vereist. De kans dat je een lening kan vinden met deze codering is behoorlijk klein. De meeste kredietverstrekkers vertrouwen de zaak hier al niet meer, daardoor wordt geld lenen met BKR registratie in dit geval een goede oplossing.

Als je beschikt over een H codering kun je gewoon geld lenen met BKR toetsing. Er is dan niets aan de hand, je beschikt niet over betalingsachterstanden en je hebt geen openstaande schulden meer. Je kunt dus gewoon geld lenen met een bkr registratie toetsing.

Welke kredietaanbieders bieden leningen zonder BKR?

Als je geld lenen met een negatieve BKR mogelijk wil maken moet je dus uitwijken naar private kredietverstrekkers. Deze bieden je namelijk de mogelijkheid om particulier geld lenen zonder BKR toetsing te kiezen.

Er zijn een aantal verstrekkers die al jarenlange ervaring hebben wanneer het aankomt op een lening zonder BKR toetsing. Er zijn een aantal aanbieders waaruit je kunt kiezen voor direct geld lenen zonder BKR toetsing. De twee grootste zijn Ferratum en Saldodipje. Maar welke kredietverstrekkers nemen dit risico dan? Een lening zonder BKR toetsing aan een persoon die negatief staat genoteerd is toch veel te risicovol.

Toch is dat lang niet altijd het geval, een negatieve BKR codering betekent niet automatisch dat iemand niet kredietwaardig is, deze kredietverstrekkers erkennen dat en bieden mogelijkheden voor mensen die om de een of andere reden niet kunnen lenen bij een bank.

Geld lenen met BKR is dus mogelijk, maar je moet er wel rekening mee houden dat deze kredietverstrekkers natuurlijk niet gek zijn. Ondanks dat er geen BKR toetsing wordt uitgevoerd wordt er wel een bepaald risicoprofiel opgesteld. Het kan dus zijn dat je alsnog geen lening kan aanvragen met een negatief BKR profiel.

Snel geld lenen met BKR mogelijk in Nederland?

Snel geld lenen zonder BKR toetsing is mogelijk als je een relatief normaal risicoprofiel hebt. Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt, in de meeste gevallen hebben mensen namelijk met spoed geld nodig.

Een negatieve BKR registratie kan dan roet in het eten gooien, iedereen kan wel eens onvoorziene omstandigheden hebben waardoor je per direct geld wil lenen zonder BKR toetsing indien je geen krediet krijgt van een bank.

Snel geld lenen met BKR hoeft dus niet moeilijk te zijn en kan binnen 10 minuten geregeld zijn. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je met snel geld lenen zonder BKR toetsing maar een klein bedrag kan lenen. Dit bedrag geef je door aan de verstrekker en je kunt daarna de terugbetalingstermijn selecteren.

Als je risicoprofiel in orde is kan het geld al binnen 24 uur op je bankrekening staan

Je moet er wel rekening mee houden dat snel geld lenen zonder BKR en papierwerk er voor zorgt dat je rekening moet houden met de openingstijden van banken. De grootbanken zijn in het weekend namelijk gesloten en de private kredietverstrekker kan geen geld overmaken zonder de hulp van deze grootbanken.

Snel geld lenen met negatieve BKR kun je proberen bij aanbieders zoals Ferratum of Saldodipje. Doorgaans kun je binnen 7 tot 10 minuten al een lening aanvragen. Bij andere verstrekkers kan dit langer duren, doorgaans duurt het 7 werkdagen voordat de eerste administratieve zaken zijn voltooid.

Als je kiest voor geld lenen met BKR spoed, dan kun je dus het beste kijken bij aanbieders zoals Ferratum of Saldodipje. Dat komt omdat je direct te weten krijgt of alles goedgekeurd wordt, binnen 24 uur kan het saldo al op je bank staan. Snel geld lenen zonder BKR en papierwerk is dus zeker mogelijk.

Je moet er natuurlijk wel goed over nadenken, snel geld lenen binnen 10 minuten kan namelijk wel risico’s met zich meebrengen als je niet goed nadenkt over het doel van de lening en de kosten die hier aan verbonden zijn. Zorg er dus voor dat je altijd verantwoord leent.

Geld lenen met negatieve BKR verstandig of niet?

Deze vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Het hangt namelijk volledig af van je eigen persoonlijke situatie en de codering die je van het BKR hebt ontvangen. Het is dus van groot belangrijk om goed te kijken naar de draaglast die je momenteel hebt indien je over een negatieve BKR codering beschikt.

Maak het jezelf gemakkelijk en stel jezelf de vraag of kiezen voor geld lenen met een negatieve BKR echt nodig is. Je betaalt namelijk een hogere rente en je kunt een minder groot bedrag lenen tussen de 1000 en 5000 euro. Meer lezen over BKR registratie verwijderen? Bekijk dan eens deze pagina hierover. Klik op de link om er naar toe te gaan.

Het kan ook een goed idee zijn om eerst te kijken naar welke coderingen er geregistreerd staan bij het BKR. Een keer per jaar kun je namelijk kosteloos je huidige registraties opvragen bij het BKR. Als je een lagere codering hebt als in het verleden is het mogelijk om geld lenen met BKR toetsing mogelijk te maken zonder dat hier grote gevolgen aan kunnen zitten. Zo is dit vaak het geval bij een telefoon abonnement BKR.

Particulier geld lenen zonder BKR toetsing, hoe werkt het?

Geld lenen met BKR is gelukkig geen lastige klus. Je moet er alleen rekening mee houden dat je geen grote bedragen kunt lenen. Er zijn namelijk maar weinig kredietverstrekkers die je een lening zonder BKR toetsing verschaffen als er sprake is van een groot bedrag dat over langere tijd terugbetaald moet worden.

In de praktijk zie je het ook wel eens voorkomen dat mensen niet eens op de hoogte zijn van de huidige BKR registratie. Je wil een lening afsluiten en ineens kom je er achter dat je een notering hebt. BKR registratie opvragen is dan ook altijd slim om te doen voordat je gaat lenen.

Gelukkig is er dan nog wel een oplossing te vinden door te beginnen met online een lening aanvragen zonder BKR toetsing. Nogmaals, het gaat dan vaak om kleinere bedragen en je moet een bepaald proces doorlopen.

Om je op weg te helpen hebben we dit proces al even voor je omschreven:

 • Kies het totale leenbedrag en de termijnen waarin je de lening zonder BKR wil ontvangen
 • Zorg er voor dat je je online kan identificeren door een rijbewijs, ID of paspoort in een digitaal bestand te uploaden
 • Zorg er voor dat je al je persoonlijke gegevens in het aanvraagformulier voor krediet zonder BKR verstrekkeing hebt ingevuld
 • Doe de rekeningverificatie en accepteer daarna de voorwaarden van het krediet zonder BKR

Bij het bevestigen van de aanvraag voor particulier geld lenen zonder BKR toetsing is het wel belangrijk dat je je leendoel duidelijk maakt aan de kredietverstrekker.

In de meest gevallen is het de bedoeling dat je je leendoel duidelijk communiceert.
Als je dit volledig helder hebt gemaakt aan de kredietverstrekker kun je beginnen met het lening aanvragen zonder BKR toetsing. Na 24 uur hoor je van de kredietverstrekker of je bent geaccepteerd voor deze lening.

Geld lenen zonder BKR, hoe is het mogelijk?

Als je er puur theoretisch naar kijk is geld lenen zonder BKR toetsing misschien niet mogelijk. Ergens is dat ook logisch want als je een negatieve notering hebt wordt je niet kredietwaardig geacht door veel kredietverstrekkers.

Bij een normale geldverstrekker is de kans groot dat je geen geld kunt lenen. Het is echter wel een mogelijkheid om te kiezen voor geld lenen zonder BKR toetsing om toch een bedrag te kunnen lenen.

Omdat het risico voor de verstrekker stijgt kun je vaak maar tot een maximaal bedrag lenen. Hieronder hebben we de meeste voorkomende bedragen voor je opgesomd:

 • 1000 euro lenen zonder BKR toetsing
 • 2000 euro lenen zonder BKR toetsing
 • 5000 euro lenen zonder BKR toetsing
 • 10000 euro lenen zonder BKR toetsing

Een lening zonder BKR sluit je in de meeste gevallen af bij een private kredietverstrekker. Je kunt alleen bij deze instellingen terecht voor een lening zonder BKR registratie.

De grootbanken zullen namelijk nooit een lening afsluiten zonder BKR toetsing. Als je er voor kiest om geld lenen zonder BKR toetsing door te zetten is het dus belangrijk dat je verantwoordelijk leent en de som op korte termijn kunt terugbetalen.

Als je de financiële verplichting niet kunt nakomen bij een lening zonder BKR toetsing kan het zijn dat je te maken krijgt met verhoogde kosten.

Als je de lening helemaal niet meer kan betalen kan het zijn dat er aanspraak wordt gemaakt op je roerende en onroerende zaken.

 1. 100 euro lenen
 2. 200 euro lenen
 3. 250 euro lenen
 4. 300 euro lenen
 5. 400 euro lenen
 6. 500 euro lenen
 7. 600 euro lenen
 8. 700 euro lenen
 9. 750 euro lenen
 10. 800 euro lenen
 11. 900 euro lenen
 12. 1000 euro lenen
 13. 1200 euro lenen
 14. 1400 euro lenen
 15. 1500 euro lenen
 16. 1600 euro lenen
 17. 1700 euro lenen
 18. 2000 euro lenen
 19. 2500 euro lenen
 20. 3000 euro lenen
 21. 3500 euro lenen

Een negatieve BKR-codering bij studieschuld?

Tegenwoordig vragen veel studenten zich af of ze een BKR-notering krijgen bij het BKR voor het hebben van een studielening. Dit is ook niet gek, want hoe zit het nou precies met de hypotheek later of de aanschaf van een auto?

Om het duidelijk te maken hebben we een artikel gemaakt met daarin alle informatie over de studieschuld BKR. Op deze manier kom je er direct alles over te weten en weet je precies waar je aan toe bent.

geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten
snel geld lenen zonder bkr
lening afsluiten zonder bkr
snel geld lenen zonder bkr en papierwerk
5000 euro lenen met bkr
10000 euro lenen zonder bkr toetsing
geld lenen met bkr codering
lening aanvragen met bkr
geld lenen met bkr

Begin nu met het vergelijken van alle lening met BKR aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken