Eurom terrasverwarmer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Eurom terrasverwarmer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Eurom terrasverwarmers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Eurom heater? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Eurom heater of Eurom terrasverwarmer kopen? Dan ben je hier bij Vergelijk-Gratis.nl aan het goede adres. Deze terrasverwarmers van Eurom staan bekend om hun sterkte en betrouwbaarheid. Je hebt verschillende soorten modellen waar uit gekozen kan worden zoals een gas, plafond of lounge heater.

Voor ieders wensen dus wat wils. Om het wat gemakkelijker te maken hebben we een top Eurom terrasverwarmer opgesteld. Hierdoor kun je goed onderzoek doen en de beste Eurom heater vinden voor jouw situatie.

1. Eurom Heat and Beat Tower

De Eurom Heat and Beat Tower is voorzien van een krachtig verwarmingselement en ingebouwde speakers. Zo gebruik je dit model niet
alleen voor een gezellige avond op het terras, maar ook voor feestjes.

Koppel een smartphone of tablet via bluetooth en luister naar je favoriete muziek dankzij de geïntegreerde luidsprekers. De zomeravonden worden hierdoor niet alleen langer maar ook een stuk gezelliger, want je creëert er niet alleen warmte mee.

Daarnaast is de Eurom Heat and Beat Tower ook nog eens voorzien van led verlichting die zorgt voor een gezellige sfeer. Wanneer je de Eurom app download kun je kiezen uit verschillende kleuren die je volledig naar eigen wens instelt.

De warmte-intensiteit van dit model is ook geheel naar eigen wens in te stellen. Dit doe je namelijk ook heel eenvoudig via de app of met de meegeleverde afstandsbediening. Dit model is daarnaast nauwelijks windgevoelig en is geschikt om een gebied van 22 m² te verwarmen.

Voor- en nadelen Heat and Beat Tower

Naast de Eurom Heat and Beat Tower worden er ook een aantal items meegeleverd waaronder een handleiding. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe je het apparaat bediend en hoe je alles in kunt stellen.

Verder ontvang je nog een afstandsbediening waarmee je de warmte-intensiteit en dergelijke aan kunt passen zonder dat je hiervoor hoeft op te staan.

Stel zelf de warmte-intensiteit in tot maximaal 2.200 watt
Nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind
Luister naar je favoriete muziek dankzij de ingebouwde speakers
Snoer van 1,8 meter wat relatief aan de korte kant is

2. Eurom Flameheater Round 11000

De Eurom Flameheater Round 11000 is zeer geschikt voor mensen die in de zomer nog langer buiten willen blijven zitten. Maar ook wanneer je een gezellig avondje wilt drinken met een paar vrienden. Deze Eurom terrasverwarmer plaats je namelijk bij je terras en geeft vervolgens veel warmte af.

Sluit een propaan- of butaangasfles aan en de heater zal de rest van het werk voor je doen. Met een maximaal vermogen van maar liefst 11.000 watt heb je genoeg om een groot terras te verwarmen. Bovendien bepaal je zelf hoeveel warmte er wordt afgegeven dankzij de variabele gasregelaar.

De Eurom Flameheater Round 11000 is geschikt voor een terras van maximaal 60 m². Daarnaast is dit model ook nog eens goed beveiligd. Zo is er een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging waardoor de kans klein wordt dat er iets mis gaat. Als je de heater namelijk op de maximale stand hebt staan, dan zal het apparaat op een gegeven moment uitschakelen omdat het simpelweg te warm wordt.

De omvalbeveiliging houdt in dat wanneer de Eurom terrasverwarmer omvalt hij automatisch uitschakelt om brandgevaar te voorkomen. Houdt er ook ten alle tijden rekening mee dat je de heater in een open ruimte gebruikt en dus niet binnenshuis of in een afgesloten ruimte.

Voor- en nadelen Flameheater Round 11000

Er worden bij de Eurom Flameheater Round 11000 ook een aantal items meegeleverd. Denk hierbij aan gasslang die samen met een gasdrukregelaar wordt geleverd. Ook ontvang je een handleiding die je precies zal vertellen hoe je het apparaat installeert en gebruikt.

Als het apparaat omvalt schakelt deze automatisch uit
Pas de warmte-intensiteit volledig aan naar eigen wens
Makkelijk te verplaatsen dankzij de handige transportwielen
Noodzakelijk om het apparaat op een droge plek te bewaren

3. Eurom Heat en Beat met Bluetooth Speakers Grijs

De Eurom Heat en Beat met Bluetooth Speakers, de naam zegt het eigenlijk al, is een Eurom terrasverwarmer die voorzien is van ingebouwde luidsprekers. Hiermee luister je tijdens een heerlijke avond buiten zitten ook gewoon naar je favoriete muziek die je vanaf je smartphone kunt streamen naar de speakers.

Dit doe je door een smartphone of tablet te koppelen via bluetooth. Daarnaast beschikt dit model ook over prachtige led lampen waarvan je de kleur zelf bepaalt. Je bedient de speakers en de lampen eenvoudig via de handige Eurom app die zowel Android als iOS ondersteund.

Daarnaast levert de Eurom Heat en Beat met Bluetooth Speakers een vermogen van maximaal 2000 watt. Dankzij het golden tube verwarmingselement gaat er weinig warmte verloren. Wordt het te warm of juist iets te koud? Maak je geen zorgen want je past de warmte-intensiteit aan naar eigen wens met een aantal verschillende standen.

Hang dit model op aan een wand, plafond of parasol. Die keuze is geheel aan jou, maar houdt er wel altijd rekening mee dat je het apparaat niet gebruikt in een volledig afgesloten ruimte. In de handleiding lees je waar je de Eurom Heat en Beat wel en niet kunt ophangen.

Voor- en nadelen Heat en Beat met Bluetooth Speakers

Je ontvangt niet alleen de Eurom Heat en Beat met Bluetooth Speakers maar onder andere ook een handleiding. Hierin wordt namelijk precies uitgelegd hoe je het apparaat monteert en waar je deze wel en niet op kunt hangen.

Ook ontvang je een aantal bevestigingsmaterialen voor de montage. Denk hierbij aan 2 muursteunen, 2 kettingen voor plafondbevestiging en 3 bevestigingen voor de parasol. Zo kun je alle kanten op en bepaal je zelf war je de Eurom terrasverwarmer ophangt.

Stel de warmte-intensiteit in tussen de 0 en 2000 watt
Nauwelijks warmteverlies dankzij het golden tube verwarmingselement
Luister naar je favoriete muziek door de ingebouwde speakers
Er wordt geen statief voor de heater meegeleverd

4. Eurom Flameheater

De Eurom Flameheater verwarmd je terras binnen enkel minuten waardoor je ‘s avonds langer buiten kunt blijven zitten. Zo is dit model voorzien van de zogeheten Turbo-top wat wil zeggen dat de warmte van de vlam omgezet wordt in stralingswarmte.

Hierdoor wordt je terras extra snel verwarmd en zal het aanvoelen alsof het buiten gewoon warm is. Bovendien werkt de Eurom Flameheater zowel op propaan- als op butaan gas. Die keuze is geheel aan jou, zolang je maar een gasfles hebt om het apparaat ook daadwerkelijk te laten functioneren.

Met de Eurom Flameheater heb je zelf in de hand hoeveel warmte er wordt afgegeven. Dit komt mede door de variabele gasregelaar die tussen de 5.000 en de 9.000 watt aan vermogen produceert. Daarnaast is dit model ook nog eens goed beveiligd met een omval- en overhittingsbeveiliging.

Dus wanneer het te warm wordt of als het apparaat omvalt zal deze automatisch worden uitgeschakeld om brandgevaar te voorkomen. Dankzij de handige wieltjes verplaats je de Eurom Flameheater gemakkelijk en zal hierdoor nooit in de weg staan. Bovendien heb je ook de volledige bewegingsvrijheid omdat het apparaat op gas werkt en je dus niet afhankelijk bent van een stroomkabel.

Voor- en nadelen Flameheater

Er worden naast de Eurom Flameheater altijd een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je standaard een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je het apparaat installeert en bediend.

Verder worden er alleen nog een gasslang en een gasdrukregelaar bijgeleverd want deze heb je natuurlijk nodig om het apparaat te voorzien van gas.

Schakelt automatisch uit wanneer de heater omvalt
Pas de warmte-intensiteit aan naar eigen wens
Voorzien van transportwielen voor soepele verplaatsing
Bewaren op een droge plek om verstopping van de slang te voorkomen

5. Eurom Area lounge heater

Deze Eurom Golden 2500 Shadow is zeer geschikt voor mensen die in de zomer nog net even wat langer buiten willen blijven zitten. Met dit model heb je namelijk ook geen last van het felle rode licht. Ondanks dat er weinig rood licht wordt geproduceerd wordt er wel veel warmte gecreëerd.

Met de afstandsbediening bepaal je zelf de warmte-intensiteit tot een maximaal vermogen van maar liefst 2500 watt. Hierdoor heeft deze Eurom terrasverwarmer een groter warmtebereik en een hogere warmte-intensiteit dan vergelijkbare modellen met een lager vermogen.

Daarnaast heb je met de Eurom Golden 2500 Shadow maar liefst 3 verschillende ophangmogelijkheden. Zo zorg je er ten alle tijden voor dat de heater op de gewenste plek hangt en ook gelijk het gewenste gebied verwarmd.

Je kunt het apparaat schuin omhoog, naar voren of schuin omlaag richten, die keuze is geheel aan jou om te maken en hangt natuurlijk ook af van de behoefte die je wilt bevredigen. In de handleiding kun je kijken waar je het product wel en niet mag ophangen. Verder is de Eurom Golden 2500 Shadow geschikt om een terras van maximaal 22 m² te verwarmen.

Voor- en nadelen Golden 2500 Shadow

Je ontvangt bij de Eurom Golden 2500 Shadow standaard een aantal items die je onder andere nodig hebt voor de installatie. Denk hierbij aan een handleiding die je precies verteld hoe dit model moet worden geïnstalleerd.

Er wordt een afstandsbediening meegeleverd zodat je de warmte-intensiteit aanpast vanaf je luie stoel. Voor de installatie ontvang je een bevestigingssteun en de benodigde bevestigingsmaterialen. Wil je de Eurom terrasverwarmer liever ophangen aan de muur? Geen probleem, er wordt namelijk ook een muursteun meegeleverd.

Minder sterke rode gloed dan vergelijkbare modellen
Met 2500 watt het meeste vermogen in deze serie
Nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind
Er wordt bij dit model geen statief meegeleverd

Meest gestelde vragen over Eurom terrasverwarmers

Is er regelmatig een Eurom terrasverwarmer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Eurom terrasverwarmer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Eurom terrasverwarmer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Eurom terrasverwarmer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Eurom terrasverwarmer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Eurom terrasverwarmer beschikbaar is zetten we die direct in onze Eurom terrasverwarmer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Eurom heaters aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Eurom heater vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Eurom terrasverwarmer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Eurom terrasverwarmer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Eurom heater is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Eurom terrasverwarmer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Eurom heater direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Eurom terrasverwarmer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Eurom heaters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Eurom terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken