Emmaus Lombok

Emmaus Lombok is een Kringloopwinkel gelegen aan Makassarstraat 36 in Utrecht.

Meer informatie over Emmaus Lombok in Utrecht

Emmaus Lombok is een Kringloopwinkel gelegen in Utrecht op Makassarstraat 36.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Lombok is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Lombok neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Emmaus Lombok op de juiste plek. Bij Emmaus Lombok kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Makassarstraat 36 in Utrecht. Je kan Emmaus Lombok telefonisch bereiken op: 31 30 294 2870 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://emmaus.nl/emmausvestigingen/emmaus-lombok/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Lombok hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Lombok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Lombok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Lombok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Lombok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Lombok

Bezoekers bekeken ook