Emmaus Kringloopwinkel

Emmaus Kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Veilingkade 7 in Breda.

Meer informatie over Emmaus Kringloopwinkel in Breda

Emmaus Kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen in Breda op Veilingkade 7.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Kringloopwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Kringloopwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij Emmaus Kringloopwinkel op de juiste plek. Bij Emmaus Kringloopwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Veilingkade 7 in Breda. Je kan Emmaus Kringloopwinkel telefonisch bereiken op: 31 168 324 524 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.emmaus-langeweg.nl/kringloop-breda-veilingkade/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Kringloopwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Kringloopwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Kringloopwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Kringloopwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Kringloopwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Kringloopwinkel

Bezoekers bekeken ook