Emmaus Haarzuilens

Emmaus Haarzuilens is een Kringloopwinkel gelegen aan Eikstraat 14 in Utrecht.

Meer informatie over Emmaus Haarzuilens in Utrecht

Emmaus Haarzuilens is een Kringloopwinkel gelegen in Utrecht op Eikstraat 14.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Haarzuilens is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Haarzuilens neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Emmaus Haarzuilens op de juiste plek. Bij Emmaus Haarzuilens kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Eikstraat 14 in Utrecht. Je kan Emmaus Haarzuilens telefonisch bereiken op: 31 30 677 1540 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.emmaus-utrecht.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Haarzuilens hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Haarzuilens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Haarzuilens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Haarzuilens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Haarzuilens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Haarzuilens

Bezoekers bekeken ook