Emmaus Eindhoven

Emmaus Eindhoven is een Kringloopwinkel gelegen aan Genneperweg 11 in Eindhoven.

Meer informatie over Emmaus Eindhoven in Eindhoven

Emmaus Eindhoven is een Kringloopwinkel gelegen in Eindhoven op Genneperweg 11.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Emmaus Eindhoven is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Emmaus Eindhoven neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Emmaus Eindhoven op de juiste plek. Bij Emmaus Eindhoven kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Genneperweg 11 in Eindhoven. Je kan Emmaus Eindhoven telefonisch bereiken op: 31 40 252 7527 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.emmauseindhoven.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Emmaus Eindhoven hebben ze alles.

Wil je weten wat Emmaus Eindhoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmaus Eindhoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmaus Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmaus Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Emmaus Eindhoven

Bezoekers bekeken ook