Elektrische terrasverwarmer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste elektrische terrasverwarmer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van elektrische terrasverwarmers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een elektrische terrasverwarmer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een goede elektrische terrasverwarmer vinden kan soms nog wel eens een lastig klusje zijn. Een elektrische terrasheater wordt dan ook vaak door de meeste consumenten gekozen, dit betekent tegelijkertijd dat vaak het aanbod ook erg groot is.

Want ja, wat is nou de beste elektrische terraskachel? We hebben een top 5 elektrische terrasverwarmer opgesteld. Deze kun je doorlezen om erachter te komen welke het beste bij jouw wensen past.

1. Heatstrip Elegance

De Heatstrip Elegance 3600 is een prachtige elektrische terrasverwarmer die warmte van een heater produceert, maar dan zonder het rode licht. Dit model is namelijk voorzien van een wit verwarmingselement die zijn eigen kleur behoudt. Hierdoor heb je geen last meer van ongewenst licht zoals bij de meeste heaters.

Dankzij de IP55-certificering is het apparaat ook zeer geschikt om buiten op te hangen. Zo zijn deze heaters ten opzichte van andere heatpanels vrijwel niet windgevoelig. Heerlijk wanneer je in de zomeravonden nog even wat langer buiten wilt blijven zitten.

De Heatstrip Elegance 3600 beschikt over een vermogen van 3.600 watt waarmee die veel warmte afgeeft. Dankzij het hoge vermogen heeft dit model een hoger warmtebereik en een hogere warmte-intensiteit dan vergelijkbare modellen.

Zo is één van deze Heatstrip Elegance 3600 al genoeg om een terras van maar liefst 25 m² te verwarmen. Houdt er wel rekening mee dat je dit apparaat niet kunt gebruiken in een afgesloten ruimte of binnenshuis.

Voor- en nadelen Elegance 3600

Naast de Heatstrip Elegance 3600 worden er een aantal spullen meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over hoe je het apparaat precies gebruikt.

Daarnaast wordt er maar liefst 1 meter snoer meegeleverd zodat je de kabel zowat altijd mooi weg kunt werken. Je ontvangt de ophangbeugels van dit model zodat je ze eenvoudig kunt monteren onder een overkapping.

Nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind
Dankzij 3.600 watt aan vermogen een hoge warmte-intensiteit
Geen rode, felle gloed tijdens het verwarmen
Niet mogelijk om de richting van de stralingswarmte aan te passen

2. Heatstrip THD3200EU

Wil je tijdens de zomeravonden nog net even wat langer buiten kunnen zitten? Dan is de Heatstrip THD3200EU een geschikt apparaat voor jou. Dit model straalt namelijk geen rood licht uit waardoor je ook geen last meer hebt van de felle, rode verlichting. De elektrische terrasverwarmer is daarnaast voorzien van een stevige aluminium behuizing en is maar 4,8 centimeter dik.

Hierdoor kun je het apparaat bijna overal gemakkelijk ophangen. Bovendien behaalt de Heatstrip THD3200EU een vele male hogere warmte-intensiteit dan vergelijkbare modellen. Dit komt mede door dat deze heater nauwelijks invloed heeft van de wind.

De Heatstrip THD3200EU is een heater met een vermogen van 3200 watt. Hierdoor wordt er een hoog warmtebereik en een hoge warmte-intensiteit bereikt. Houdt er rekening mee dat er geen netsnoer wordt meegeleverd bij dit model omdat deze elektrische terrasverwarmer moet worden opgehangen door een professional.

Kies je ervoor om de Heatstrip THD3200EU in te laten bouwen dan heb je altijd een wandcontactdoos of een afstandsbediening nodig waarmee je het apparaat aan en uit kunt zetten.

Voor- en nadelen THD3200EU

Er worden bij de Heatstrip THD3200EU altijd een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de bediening en je vertelt waar je het apparaat wel en niet kunt ophangen.

Verder worden er alleen nog een aantal variabele bevestigingssteunen meegeleverd zodat je de spullen voor de montage gelijk in huis hebt.

Geeft geen rode gloed af tijdens het verwarmen
Hoge warmte-intensiteit dankzij het hoge vermogen
Nauwelijks warmteverlies door de invloed van wind
Moet opgehangen worden door een erkend installateur

3. Eurom Heat and Beat Tower

De Eurom Heat and Beat Tower is geen gewone elektrische terrasverwarmer want dit model is namelijk voorzien van ingebouwde speakers. Zo gebruik je deze niet alleen voor een gezellige avond op het terras maar ook gewoon voor feestjes.

Koppel een smartphone of tablet via bluetooth en speel vervolgens je favoriete nummers af op de ingebouwde luidsprekers. De zomeravonden worden hierdoor niet alleen langer maar ook een stuk gezelliger.

Daarnaast is de Eurom Heat and Beat Tower ook nog eens voorzien van prachtige led verlichting die zorgt voor een gezellige sfeer. Download de Eurom app en kies uit één van de verschillende kleuren die je zelf kunt instellen.

De warmte-intensiteit van dit model is ook geheel naar eigen wens in te stellen. Dit doe je namelijk heel eenvoudig via de app of met de meegeleverde afstandsbediening. Dit model is daarnaast ook nauwelijks windgevoelig en is hierdoor geschikt om een terras van maar liefst 22 m² te verwarmen.

Voor- en nadelen Eurom Heat and Beat Tower

Niet alleen ontvang je de Eurom Heat and Beat Tower maar ook wordt er onder andere een handleiding meegeleverd. Hierin wordt namelijk uitgelegd hoe je het apparaat bediend en hoe je alles in kunt stellen.

Verder wordt er alleen nog een afstandsbediening meegeleverd waardoor je de warmte-intensiteit en dergelijke aan kunt passen zonder dat je hiervoor hoeft op te staan.

Stel zelf de warmte-intensiteit in tot maximaal 2.200 watt
Nauwelijks warmteverlies door de wind
Luister naar je eigen muziek dankzij de ingebouwde speakers
Snoer van 1,8 meter wat relatief kort is

4. Solamagic ECO+ 2000W

De Solamagic ECO+ 2000W Nano is zeer geschikt voor het verwarmen van open terrassen zonder beschutting. Zo is dit model geschikt om terrassen tot maximaal 16 m² te verwarmen.Heerlijk wanneer je in de zomeravonden langer buiten wilt zitten of als je een gezellige spelavond hebt en je zit buiten.

Dit model is voorzien van een halogeen verwarmingselement waardoor het element vrijwel niet gevoelig is voor de wind. Hierdoor wordt er een hogere warmte-intensiteit bereikt omdat er weinig warmte verloren gaat.

Natuurlijk bepaal je zelf waar je de Solamagic ECO+ 2000W Nano ophangt. In de handleiding staat wel aangegeven waar je ze absoluut niet op mag hangen. Op sommige plekken is het namelijk niet verstandig om een heater op te hangen.

Denk hierbij aan een dun houten wandje die snel in de brand kan vliegen. Verder kun je tijdens het monteren van de Solamagic ECO+ 2000W Nano de richting van de stralingswarmte instellen tot een hoek van maximaal 30 graden.

Voor- en nadelen ECO+ 2000W Nano

Je ontvangt naast de Solamagic ECO+ 2000W Nano altijd een aantal spullen die het apparaat compleet maken. Zo wordt er ophangbeugel meegeleverd die je nodig hebt om de heater te monteren aan bijvoorbeeld een muur.

Voor de rest van de montage ontvang je nog overige bevestigingsmaterialen die je uiteraard nodig zal hebben. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat.

Zowel te bevestigen aan de muur als aan het plafond
Vrijwel geen warmteverlies door de wind
Geschikt voor open terrassen zonder beschutting
De warmte-intensiteit is niet aan te passen

5. Domo DO7342TV

Deze Domo DO7342TV is een prachtige elektrische terrasverwarmer die zeer geschikt is voor het verwarmen van je terras of lounge set. Zo kun je in de zomeravonden langer buiten blijven zitten om te genieten van een heerlijk drankje.

Dit model is geschikt voor terrassen van 12 tot maar liefst 32 m² en straalt warmte uit tot een maximale afstand van 5 meter. Bepaal zelf of je de heater wilt monteren aan de muur of dat je de meegeleverde statief gebruikt. Hierdoor bepaal je ook zelf of je gaten wilt boren in de muur of niet.

De Domo DO7342TV is binnen enkele seconden opgewarmd en klaar om een terras te verwarmen. Dit model begint namelijk binnen 3 seconden al te gloeien en te stralen. Zo is je lounge set of terras binnen de kortste keren opgewarmd en kun je lekker buiten zitten zonder dat je het koud krijgt.

Bovendien heeft de wind nauwelijks tot geen invloed op de warmte-intensiteit die geproduceerd wordt. Ook is het apparaat voorzien van een verhittingsbeveiliging waardoor de elektrische heater automatisch wordt uitgeschakeld als deze te heet wordt.

Voor- en nadelen DO7342TV

Ook bij de Domo DO7342TV worden er altijd een aantal spullen bijgeleverd. Denk hierbij aan een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je het apparaat monteert en bediend.

Voor de montage ontvang je een muurbeugel en de benodigde bevestigingsmaterialen zodat je zelf direct aan de slag kunt gaan. Hang je de heater liever niet op? Dan kun je ervoor kiezen om de heater op het meegeleverde statief te plaatsen.

Kan bevestigt worden op het statief of aan de muur
Is binnen enkele secondes opgewarmd
Nauwelijks warmteverlies door de wind
Heeft maar 1 warmte stand die niet aan te passen in

Meest gestelde vragen over elektrische terrasverwarmers

Is er regelmatig een terrasverwarmer elektrisch aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een elektrische terrasverwarmer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding elektrische terrasverwarmer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen elektrische terrasverwarmer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste elektrische terrasverwarmer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen elektrische terrasverwarmer beschikbaar is zetten we die direct in onze elektrische terrasverwarmer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 elektrische terrasverwarmer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met elektrische terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste elektrische terrasverwarmer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke elektrische terrasverwarmer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke elektrische terrasverwarmer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste elektrische terrasverwarmer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop elektrische terrasverwarmer direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de elektrische terrasverwarmer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de elektrische heaters die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste elektrische terrasverwarmer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken