Elektrische loopband kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste elektrische loopband vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van elektrische loopbanden vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een elektrische loopband? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een elektrische loopband is in ieder huishouden een echte aanwinst. Het is een zeer toegankelijk fitnessapparaat welke door iedereen in het gezin is te gebruiken. Je hebt elektrische loopbanden met tal van verschillende functionaleiten waarmee je je training geavanceerder kunt maken.

Om de keuze uit elektrische loopbanden wat makkelijker te maken hebben we hieronder een top 5 elektrische loopband samengesteld. Lees ze door en maak een goede en weloverwogen keuze.

1. NordicTrack X22i Incline

De NordicTrack X22i Incline Trainer is speciaal ontworpen voor zeer intensieve trainingen. De hellingshoek van dit apparaat is in te stellen tot wel 40% en je kan zelfs dalen tot wel 6%. Dit zorgt ervoor dat het een geschikt apparaat is voor de meer ervaren sporters die graag een nieuwe uitdaging willen. Het loopvlak is erg groot waardoor hardlopen voor een langere tijd mogelijk is.

Het 22 inch scherm is erg overzichtelijk en heeft een ingebouwde iFit-module, waardoor er nog meer trainingsopties beschikbaar zijn. Wanneer je traint met deze module, is het mogelijk om interactieve routes te belopen en dan zal het toestel uit zichzelf de helingshoek aanpassen.

De ingebouwde ventilator zorgt voor extra verfrissing tijdens je workout en zal automatisch harder gaan blazen wanneer je harder gaat lopen. Er wordt overigens ook nog een hartslagband meegeleverd die je om je borst kunt doen om zo continu je hartslag in de gaten te houden. Hierdoor train je een stuk efficiënter.

Voor- en nadelen X22i Incline Trainer

Bij de NordicTrack X22i Incline Trainer wordt zoals hierboven verteld een hartslagsensor meegeleverd. Niet te vergeten natuurlijk ook nog een handleiding met een uitgebreide uitleg over dit multifunctionele apparaat.

Verbind de console met de iFit app voor extra opties
De hellingshoek is in te stellen tot wel 40%
Er wordt een hartslagband meegeleverd
Het apparaat is erg zwaar met een gewicht van 138 kg

2. NordicTrack X9i Incline

Met de NordicTrack X9i Incline Trainer train je extra efficiënt en verbrand je zoveel calorieën als mogelijk. Zeer intensieve trainingen zijn een eitje voor dit apparaat. De hellingshoek is namelijk in te stellen tot wel 40% en de dalingshoek tot wel 6%. Hierdoor is er genoeg keuze voor iedere soort sporter.

Het 7 inch smart HD scherm toont aan de hand van Google Maps routes die je kunt belopen en zal daarbij automatisch de hellingshoek of dalingshoek aanpassen.

Ook kun je hierop grafieken en alle statistieken van je vorige workouts terugkijken om zo je progressie te analyseren. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde iFit module. Op deze module vindt je ook trainingsvideo’s terug.

De ingebouwde ventilatoren bieden extra verkoeling terwijl jij lekker aan het trainen bent. Op het moment dat je harder gaat lopen zullen deze ventilatoren ook harder gaan blazen zodat je het nooit te warm krijgt. Met de hartslagsensoren houdt je elk moment je hartslag in de gaten. Ben je van plan om gewoon even rustig te gaan wandelen dan kun je altijd nog een leuke film of serie opzetten.

Voor- en nadelen NordicTrack X9i Incline Trainer

Bij de NordicTrack X9i Incline Trainer worden verder geen extra’s meegeleverd omdat bij dit toestel alles er al op en aan zit. Mocht je de handleiding graag door willen nemen, dan krijg je deze er natuurlijk wel bijgeleverd.

De ventilator blaast harder wanneer je harder gaat lopen
Verbind de console met iFit app voor extra opties
De hellingshoek is in te stellen tot wel 40%
Geen hartslagtrainingen, je train dus minder efficiënt

3. Nautilus T626

De Nautilus T626 is uitermate geschikt voor de binnensporter die graag een realistische hardloop simulatie ervaart. In de zomer kun je gebruik maken van een ventilator, deze functioneert op 3 verschillende standen om altijd de juiste verkoeling te geven.

Het StrikeZone dempingssysteem veert sterk mee met de stappen die je zet. Zo wordt de kans op blessures verminderd en de druk op je gewrichten verlaagt. Met de krachtige motor van de Nautilus T626 kun je een maximale loopsnelheid bereiken van 20 kilometer per uur. En de hellingshoek is in te stellen op maximaal 15% zodat je het gevoel krijgt dat je echt op een heuvel of berg loopt.

Indien je graag extra trainingsopties wil hebben is het mogelijk om de console met verschillende apps te verbinden zoals bijvoorbeeld de Nautilus Trainer 2 app. Met deze apps is het eenvoudiger om je trainingsdoelen te behalen en voortgang bij te houden.

Voor- en nadelen T626

Op het LCD scherm zie je tijdens je workout alle benodigde gegevens om zo een goede progressie te boeken. Luister je graag naar muziek tijdens het hardlopen? Gebruik dan de MP3 aansluiting om je smartphone aan te sluiten op de console.

Bij de Nautilus T626 ontvang je verder geen accessoires omdat alles al standaard op het toestel is geïnstalleerd. Natuurlijk wordt er wel een handleiding meegeleverd met een uitgebreide uitleg over dit apparaat, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop.

Extra intensieve trainingen met de hellingshoek van 15%
Met de hartslagtrainingen train je efficiënter
Verbind de console met een van de beschikbare apps
Beschikt niet over een kleurenscherm met touchscreen

4. Proform Power 595i

De Proform Power 595i is een prachtige elektrische loopband met een krachtige motor, hiermee behaal je gemakkelijk je afvaldoelen. Er is ruime keuze uit 18 verschillende vooraf ingestelde trainingsprogramma’s. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte training bij.

Mocht dit toch niet genoeg zijn dan kan je altijd nog een abonnement nemen op de iFit app. Hierop vind je extra trainingsopties en leuke trainingsvideo’s, waarbij de Proform Power 595i automatisch de hellingshoek aanpast op het terrein waar je loopt. Dit is allemaal vanaf je tablet te bedienen, die je overigens in de tablethouder kunt zetten.

Luister je toch liever naar muziek tijdens het hardlopen? Sluit dan je telefoon aan op de audio aansluiting. Op het scherm is het mogelijk om tijdens je workout bijvoorbeeld je hartslag in de gaten te houden.

 De stevige schokdemping zorgt ervoor dat je gewrichten minder belast worden en dat je minder kans hebt op blessures. Het SpaceSaver ontwerp maakt het mogelijk om na de training het toestel in te klappen en ergens anders op te bergen.

Voor- en nadelen Power 595i

Bij de Proform Power 595i ontvang en verder geen extra’s, dit is gedaan omdat er al heel veel extra’s standaard op het apparaat zijn gemonteerd. Overigens ontvang je wel de handige handleiding met een uitgebreide uitleg over dit prachtige toestel.

Verbind de console met de handige iFit app
Houdt je hartslag in de gaten, dankzij de hartslagsensoren
Na gebruik klap je dit toestel gemakkelijk in
De hellingshoek is in te stellen tot maar 10%

5. Tunturi FitRun 90i PRO

De Tunturi FitRun 90i PRO biedt genoeg uitdaging voor zowel de ervaren- als beginnende sporter.  Je kunt snelheden bereiken van wel 20 kilometer per uur en de hellingshoek is in te stellen tot maximaal 10%. Er is keuze uit 16 vooraf ingestelde trainingsprogramma’s zodat er oor iedereen wel iets bij zit.

Wanneer deze programma’s geen uitdaging meer bieden is het mogelijk om de iConsole+ app te verbinden met de console. Dit kun je doen vanaf je smartphone of tablet die je ook nog eens op kunt laden via de console.

Op deze applicatie zie je zowel de trainingsgegevens tijdens de workout als prestaties van eerder uitgevoerde trainingen, zo is het eenvoudiger om je progressie bij te houden. Als je graag je conditie wil gaan verbeteren kun je gebruik maken van de hartslagtrainingen.

Met deze trainingen zul je snel resultaat boeken en is het extra motiverend om door te gaan tot het uiterste. Wanneer je klaar bent met je workout, klap je de Tunturi FitRun 90i PRO gemakkelijk in om zo ruimte te besparen voor andere spullen.

Voor- en nadelen FitRun 90i PRO

Bij de Tunturi FitRun 90i PRO ontvang je geen handige extra’s. Natuurlijk wordt er wel een handleiding meegeleverd met een uitgebreide uitleg over dit toestel.

Met de hartslagtrainingen train je extra efficiënt
Bespaar ruimte met de inklap functie
Verbind de console met Bluetooth
De maximale hellingshoek is in te stellen tot 10%

Meest gestelde vragen over elektrische loopbanden

Is er regelmatig een elektrische loopband aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een elektrische loopband aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding elektrische loopband te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen elektrische loopband te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste elektrische loopbanden geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen elektrische loopband beschikbaar is zetten we die direct in onze elektrische loopband review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 elektrische loopband aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met elektrische loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste elektrische loopband van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke elektrische loopband is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke elektrische loopband is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste elektrische loopband dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop elektrische loopband direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de elektrische loopband beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de elektrische loopband die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste elektrische loopband vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken