Elektrisch mes kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste elektrisch mes vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van elektrische messen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een electrisch mes? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een elektrisch mes wordt het mogelijk om brood, vlees en zelfs bevroren producten te snijden zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Daarbij is het vaak ook erg gemakkelijk dat je met een electrisch mes zelf kunt bepalen hoe dik de plakken moeten zijn die je snijdt.

Vaak krijg je ook veel verschillende soorten messen meegeleverd om elk type product te snijden, deze zijn ook gemakkelijk schoon te maken doordat ze verwijderbaar zijn uit het elektrische mes. Hieronder hebben we een top 5 elektrische mes opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het direct hieronder om een overzicht te krijgen van de beste elektrische messen op dit moment.

1. Princess Elektrisch Mes

De Princess Elektrisch Mes 492952 is een mes met een silverspray afwerking. In combinatie met de rubberen handgreep is het een stevig mes, waar je alle kanten mee op kunt.

Je kunt vanwege het roterende handvat tevens in alle snijrichtingen de controle houden over het mes, waardoor deze ideaal wordt voor zowel links- als rechtshandigen en er geen moeilijke poses moeten worden ingenomen. Uiteindelijk kun je alle producten razendsnel gesneden hebben, waardoor je direct kunt genieten van jouw voedsel.

Voor- en nadelen Princess Elektrisch Mes 492952

Het Princess Elektrisch Mes 492952 behoeft weinig onderhoud, waardoor het altijd hygiënisch blijft. Je hoeft namelijk alleen maar de bladen van het apparaat te halen en deze schoon te maken of in de vaatwasser te stoppen. Hierdoor blijft er geen rotzooi meer achter en kun je de dag erna weer opnieuw gebruikmaken van jouw nieuwe aankoop.

Met het roterende handvat kun je in alle snijrichtingen werken.
Je hebt altijd perfect gesneden voedsel zonder dat er kartels te zien zijn.
Hoogwaardige kwaliteit voor de prijs die je betaalt.
Er is geen automatische uitschakeling voor energiebesparing mogelijk.

2. Tefal elektrisch mes

Als je jouw voedsel in dunne plakjes wilt snijden, waarbij er geen gerafelde uiteinden aanwezig zijn, kun je het beste voor het Tefal 8523.31 – Elektrisch Mes gaan. Met dit mes heb je binnen een korte tijd alle soorten vlees, vis en gebak gesneden. Hierbij is het mes voorzien van twee verschillende bladen.

De roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat je altijd een stevige grip hebt en dat er veel stabiliteit geboden kan worden tijdens het snijden. Je hoeft hierbij ook niet bang te zijn dat jouw mes vies blijft. Je kunt het mes namelijk eenvoudig verwijderen en in de vaatwasser doen.

Voor- en nadelen Tefal 8523.31  Elektrisch Mes

Het Tefal 8523.31 – Elektrisch Mes is een lichtgewicht mes, waardoor je een lange tijd jouw voedsel kunt snijden zonder dat jouw armen hierbij lam worden.

Doordat het mes in verschillende onderdelen te splitsen is, is er weinig onderhoud nodig om het mes een langere tijd goed te houden. Je hebt hierdoor altijd een hygiënisch snij-apparaat tot jouw beschikking, welke eenvoudig af te wassen is.

De hoogwaardige kwaliteit maakt waar voor het geld.
Het elektrische mes is eenvoudig in gebruik.
Het lichte gewicht zorgt ervoor dat alles goed vol te houden is.
Het mes moet handmatig uitgeschakeld worden om energie te besparen.

3. Kenwood KN 650

Veel van jouw producten moeten eenvoudig gesneden worden, waarbij voornamelijk perfectie vereist is. Dit kun je realiseren met het Kenwood KN 650 Elektrisch mes. Dit multifunctionele mes heeft zowel een blad met kartelrand als een extra mes voor diepvriesproducten, waardoor je meerdere verschillende producten zou kunnen snijden.

Het gehele mes is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor vocht geen problemen veroorzaakt en het mes niet gaat roesten. De scherpte zorgt daarbij altijd voor een optimaal snijresultaat.

Voor- en nadelen Kenwood KN 650 Elektrisch mes

Het Kenwood KN 650 Elektrisch mes is voorzien van een veiligheidsschakelaar. Door de geïntegreerde indicator en vingerbeschermer kunnen er geen bedreigende situaties ontstaan en is het altijd veilig om met het mes aan de slag te gaan.

Wanneer je klaar bent met jouw werkzaamheden hoef je de bladen alleen maar van het apparaat af te halen door middel van de eject-knop, waardoor ze direct schoongemaakt kunnen worden.

Het elektrische mes is hygiënisch, door eenvoudig schoonmaken.
Extra bescherming zorgt ervoor dat je niet per ongeluk in je vinger snijdt.
Een veelzijdig mes waar je ook diepvriesproducten mee kunt snijden.
Het elektrische mes bestaat uit mindere kwaliteit bladen.

4. AEG EM 5669

Het AEG EM 5669 elektrisch mes is uitgerust met dubbelwerkende messen, waardoor je niet alleen vlees en brood, maar ook bevroren voedsel eenvoudig kunt snijden. Hierdoor is het bereiden van verschillende hapjes ook veel sneller gedaan, waardoor je altijd het beste feestje kunt geven.

Hierbij hoef je ook niet bang te zijn dat je in je vingers snijdt. Het apparaat is namelijk uitgerust met een veiligheidsschakelaar, welke aangeeft als je te dicht bij jouw vingers aan het snijden bent.

Voor- en nadelen AEG EM 5669 elektrisch mes

Het AEG EM 5669 elektrisch mes is eenvoudig schoon te maken doordat je het mes eruit kunt halen. Je kunt hem dan direct in de vaatwasser doen of met de hand afwassen.

Hierdoor blijft het hygiënisch en kun je er jarenlang plezier aan beleven zonder dat het mes hierbij veel scherpte gaat verliezen. Je zult daarom ook niet vaak met een slijptol in de weer hoeven om jouw mes goed scherp te hebben.

Het elektrische mes is eenvoudig in gebruik.
Het is een vrij hoge prijs, maar je krijgt er wel veel voordelen voor terug.
De veiligheidsschakelaar zorgt dat er geen ongelukken gebeuren.
Het snoer is erg strak opgerold, waardoor een eerste keer geen eenvoudige klus is.

5. Clatronic EM 3702

Als er veel moeilijke snijklussen in de keuken plaatsvinden, wil je het liefste van alle gemakken zijn voorzien. Het Clatronic EM 3702 elektrisch mes komt hierbij tegemoet.

Niet alleen kun je broden en vleeswaren eenvoudig snijden, zonder dat hier kartelrandjes overblijven, ook kun je alle diepvriesproducten direct vanuit de vriezer snijden om klein in de pan te kunnen doen. Je kunt hiervoor het mes eenvoudig wisselen door de knoppen aan de zijkant, welke je ook kunt gebruiken om het mes schoon te maken.

Voor- en nadelen Clatronic EM 3702 elektrisch mes

De messensets van het Clatronic EM 3702 elektrisch mes zijn aan beide kanten geslepen, waardoor ze extra scherp zijn en overal doorheen komen. Deze messen kunnen ook niet zomaar losschieten, doordat het mes is uitgerust met een extra veiligheidsinstelling.

Je krijgt hierdoor minder snel ongelukken in de keuken en kunt naar hartenlust kokkerellen en hapjes klaarmaken voor wanneer je visite hebt.

Het lichtgewicht elektrische mes is ideaal bij lang gebruik.
Je kunt het mes zowel als linkshandige als rechtshandige gebruiken.
Altijd meerdere messensets tot je beschikking voor meer gebruiksgemak.
Er is geen kinderslot aanwezig op het elektrische mes.

Meest gestelde vragen over elektrische messen

Wat is het beste elektrische mes van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welk elektrische mes is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welk electrisch mes de beste is.

Als je op zoek bent naar het beste elektrische mes dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop electrisch mes direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om het elektrische mes beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over elektrische messen die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste electrische mes vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Is er regelmatig een elektrisch mes aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een elektrisch mes aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding elektrisch mes te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen elektrisch mes te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste elektrisch mes geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen elektrisch mes beschikbaar is zetten we die direct in onze electrisch mes review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 elektrisch mes aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met elektrisch mes vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkoop electrisch mes vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar het goedkoopste elektrisch mes , dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkoop elektrisch broodmes hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 elektrische messen samengesteld, daar kun je niet alleen de beste elektrisch mes vinden, maar ook de goedkoopste elektrisch mes direct bekijken. Een goedkoop elektrisch mes vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkope electrische messen.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste elektrisch mes van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van het goedkoopste elektrisch mes, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken