DJI drone kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste DJI drone vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van DJI drones vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse DJI drones voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Het is niet alleen leuk om als consument zelf prachtige beelden te kunnen schieten vanuit de lucht, ook voor bedrijven en instanties is de DJI drone erg handig. De DJI apparaten worden gemaakt in allerlei soorten en maten met allerlei andere doeleinden. Zo kan een makelaars kantoor heel goed een apparaat met ingebouwde camera gebruiken om prachtige beelden van huizen te schieten.

Maar ook een amateurfotograaf maakt zijn mooiste kiekjes vanuit de lucht met een model van DJI. Het relatief jonge bedrijf dat oorspronkelijk uit China komt heeft zich gespecialiseerd in de drones. Het bedrijf produceert verschillende drones van een goede kwaliteit. Om je te helpen met een keuze hebben we een top 5 DJI drone samengesteld.

1. DJI Mavic 2 Pro

Dit model van DJI is niet voor iedereen even makkelijk te gebruiken, maar ideaal voor gevorderde foto- en videografen. De beelden die je met deze drone opneemt zijn van hoge 4K kwaliteit met 3fps en ook nog eens gedetailleerd dankzij de 1 inch sensor. De Mavic 2 Pro kun je gewoon bewegen tijdens de opname van een timelapse, door de hyperlapse mode waarover het model beschikt. Het diafragma kun je zelf instellen.

Op deze manier pas je de scherpte en diepte van je beelden aan aan je eigen voorkeuren. Wanneer je de accu van de Mavic 2 volledig hebt opgeladen kun je er 31 minuten mee vliegen.

Om ervoor te zorgen dat je in die 31 minuten geen ongeluk maakt gebruik van een 360-graden obstakeldetectie. Deze functie zorgt ervoor dat de kans op een botsing geminimaliseerd wordt.

Je kan de drone ook verbinden met een VR bril, dankzij het OcuSync 2.0 systeem. Wanneer je de VR bril gebruikt zie je direct wat je drone film. Wil je de kans op storingen verminderen? Dan verwissel je automatisch tot 5GHz bandbreedte.

Voor- en nadelen DJI Mavic 2 Pro

Bij de levering van deze drone kan je meer verwachten dan alleen de drone zelf. Een groot aantal extra accessoires en producten worden namelijk meegeleverd. Om te beginnen zullen er een accu, acculader, voedingskabel en 3 propellers aanwezig zijn in de verpakking.

Ook zul je nog een aantal kabels vinden in de verpakking namelijk de RC kabels, RC kabel sliders, micro usb kabel en de USB adapter. Om het apparaat te besturen zul je een afstandsbediening en 2 reserve joysticks krijgen. Heb je nog vragen over de DJI Mavic 2 Pro? Kijk naar de meegeleverde handleiding.

Beelden worden opgenomen door de 4K camera i.c.m. de 1 inch sensor
Scherpte en diepte van je opnames pas je zelf aan
De maximale vliegtijd bedraagt 31 minuten
Er wordt maar 1 accu meegeleverd

2. DJI Mavic 2 Zoom + Smart Controller

Met dit model maak je prachtige beelden door in te zoomen. Alles waar je op inzoomt en bekijkt kun je zien via de DJI Smart controller. Zelfs wanneer het zonnig is zie je op de afstandsbediening duidelijk wat je filmt, door het 5 inch scherm.

Alle beelden die je met de onbemande Mavic 2 Zoom maakt stuur je moeiteloos en draadloos door naar je smartphone door gebruik te maken van de Go Share functie van de controller.

Het zoombereik van dit model is 24 tot 48 millimeter door de 2x optische zoom. De Mavic 2 zoom kan maximaal 31 minuten in de lucht blijven wanneer deze compleet is opgeladen. De beelden van 4K kwaliteit en met 30fps worden de hele vlucht opgenomen. Wanneer je gebruik maakt van de Dolly Zoom mode zoom je zelfs in op voorwerpen terwijl het toestel achteruit vliegt.

Voor- en nadelen DJI Mavic 2 Zoom + Smart Controller

Bij de aanschaf van dit toestel worden er een aantal kabels meegeleverd. Dit betreft de acculader, voedingskabel, RC kabels, RC kabel sliders, micro usb kabel en een USB adapter. Om te kunnen vliegen krijg je ook meteen 3 propellers.

Bij dit model wordt natuurlijk ook de smart controller meegeleverd. Tot slot zul je ook de Mavic 2 zoom, handleiding, accu, glimbal beschermer en 2 reserve joysticks vinden in de verpakking.

Zien op welk voorwerp je inzoomt kan op het 5 inch scherm
Ook wanneer er fel licht is zie je alles op het scherm
Draadloos stuur je de beelden naar je smartphone
Er wordt 1 accu meegeleverd met het model

3. DJI Mavic PRO Platinum

Wil je stille opnames maken? Dan is dit het ideale toestel voor jou. Dit opvouwbare model kan met een volle accu 30 minuten onafgebroken in de lucht doorbrengen. Door de geluid verminderende propellers hoor je met gebruik van deze drone tot 60 procent minder geluid dan dat de normale propellers doen.

Filmen doen je met dit model in 4K en met 30 fps, foto’s worden gemaakt in 12 megapixels. Als je van plan bent foto’s professioneel te bewerken dan kan dat met deze drone. Foto’s worden namelijk in RAW formaat op de geheugenkaart opgeslagen.

De video’s zijn altijd stabiel door de 3 assige gimbal. Veel bewegende beelden in je video zijn dus verleden tijd. Bovendien minimaliseert het apparaat de kans op botsingen en crashes door de sensoren die in het product zitten.

Hierdoor kunnen zowel amateurs als professionals met het toestel vliegen. De Mavic Pro Platinum bestuur je gemakkelijk met de afstandsbediening die is meegeleverd bij het product. Wil je de opnames terugkijken? Dan kan dat op je smartphone via de DJI app.

Voor- en nadelen DJI Mavic PRO Platinum

Met het apparaat worden maar liefst 6 propellers en 3 RC kabel meegeleverd. Maar dit zijn niet de enige accessoires. Ook een gimbalklem, accu, oplader, 16GB MicroSD kaart en micro usb kabel worden meegeleverd. Tot slot ontvang je natuurlijk de afstandsbediening die nodig is voor de besturing.

30 minuten onafgebroken en volop vliegen
De propellers zijn 60% stiller
Mavic Pro Platinum is makkelijk op te vouwen
Helaas maar 1 accu standaard meegeleverd

4. DJI Mavic AIR Fly More

Bij aankoop van deze set ben je voordeliger uit dan wanneer je alle onderdelen los aanschaft. In de set vind je onder andere propellers, een reistas en extra accu’s. Wanneer je accu volledig is opgeladen, kun je een onafgebroken vlucht van 21 minuten maken.

Door de 4K beeldkwaliteit neem je de perfecte beelden op. In deze beelden worden de schokken en trillingen geminimaliseerd door de glimbal met 3 assen.

Met het toestel heb je veel controle over de lichtinstellingen door de krachtige camerasensor die over HDR mogelijkheden beschikt. Op deze manier zijn er ook wanneer het donkerder is goede details te zien.

De DJI Mavic Air is niet alleen te besturen met een app of via de afstandsbediening, maar ook door middel van handgebaren. Het model is gemakkelijk overal mee naartoe nemen omdat deze compact en opvouwbaar is.

Voor- en nadelen DJI Mavic AIR Fly

Met deze set krijg je een enorm aantal extra spullen meegeleverd. Voor je zetten we hier alles wat je krijgt meegeleverd op een rijtje: een afstandsbediening, accu (x3), acculader, voedingskabel, propellers (x12), propellerbeschermers (x4), RC kabels, RC kabel sliders, glimbal beschermer, usb kabel, USB adapter, laadstation, accu naar powerbank adapter, reserve joysticks, opbergtas en reistas.

Je vliegt met opgeladen accu 21 minuten
Je maakt fantastische beelden met 4K kwaliteit
De Air Fly is compact dus makkelijk te vervoeren
In een gebied met veel interferentie is het bereik slechter

5. DJI Mavic PRO Platinum

Met dit pakket van DJI kun je direct beginnen met filmen. Het pakket beschikt over de compacte DJI drone met een lange accuduur plus 2 extra accu’s en stille propellers. De accu zorgt ervoor dat wanneer die compleet is opgeladen je 30 minuten achter elkaar kan vliegen.

De speciale propellers van dit model beschikken over geluidsvermindering. Dankzij deze propellers produceert het apparaat 60% minder geluid dan andere vergelijkbare modellen.

De propellers en accu zorgen er tezamen voor dat je vliegervaring langer wordt. De video’s worden met de Pro Platinum gemaakt in 4K kwaliteit en foto’s in 12 megapixels. Alle opnames die je maakt zijn stabiel door de 3 assige gimbal.

Daarnaast beschikt het toestel nog over sensoren aan de voor- en achterkant die ervoor zorgen dat botsingen en crashes worden voorkomen. Het model is makkelijk te besturen via de meegeleverde afstandsbediening.

Voor- en nadelen DJI Mavic PRO Platinum Fly More Combo

Met deze set krijg je een enorm aantal extra spullen meegeleverd. Alles wat bij het toestel wordt meegeleverd hebben we voor je opgesomd: een afstandsbediening, accu (x3), acculader, voedingskabel, propellers (x10), RC kabels, Micro usb kabel, MicroSD kaart (16GB), glimbalklem, autolader, laadstation en een draagtas.

De Pro Platinum vliegt 30 minuten op een volle accu
De propellers zijn 60% stiller dan die van andere modellen
Neem dit model overal mee naar toe door deze makkelijk op te vouwen

Meest gestelde vragen over de DJI drone

Is er regelmatig een DJI drone aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een DJI drone aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding DJI drone te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen DJI drones te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste DJI drones geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen DJI drone beschikbaar is zetten we die direct in onze DJI drone review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 DJI drone aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met DJI drone vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste DJI drone van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke DJI drone is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke DJI drone is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste DJI drone dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop DJI drone direct te vinden in onze top 5 DJI drones. Op die manier wordt het heel makkelijk om de DJI drone beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de DJI drones die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste DJI drones vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.