Desktop i7 kopen? Begin met desktop PC i7 vergelijken zonder gedoe

Beste desktop i7 vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van desktop i7 computers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een i7 PC voordat je daadwerkelijk begint met het kopen van een i7 computer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een desktop PC i7 is uitermate geschikt wanneer je verschillende soorten taken wil uitvoeren. Zo zijn video’s bewerken en gamen een fluitje van een cent voor de Intel Core i7 processor. Met een desktop i7 ben je ervan verzekerd dat geen enkel programma te zwaar is voor je i7 computer en teveel vermogen vereist.

Met de i7 PC ben je eigenlijk in alle gemakken voorzien en geniet je altijd van soepel beeld. Nog een extra tip voor de gamers welke graag een i7 desktop willen aanschaffen: kies voor een goede videokaart. Om de keuze wat makkelijk te maken hebben we een top 5 i7 desktops samengesteld. Lees je in en maak een weloverwogen en goede keuze.

1. HP Pavilion 27-xa0680nd

De HP Pavilion 27-xa0680nd All-in-One is een goede oplossing wanneer je met het gehele gezin gebruik wilt maken van de i7 desktop pc. Je kunt met het QHD beeldscherm alle details zien, waardoor fotobewerking ook geen probleem meer is.

De vakantie- en familiefoto’s zijn op deze manier snel bewerkt, waarbij je ook gebruik kunt maken van verschillende programma’s. Deze starten razendsnel op dankzij de 512 GB SSD opslag.

Voor- en nadelen HP Pavilion 27-xa0680nd All-in-One

De HP Pavilion 27-xa0680nd All-in-One is uitgerust met een NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart, waardoor altijd alles soepel zal verlopen. Hierdoor kunnen de kinderen ook verschillende games spelen.

Het is hierdoor een allround i7 desktop pc waar je jarenlang gebruik van kunt maken. Je moet hiervoor wel eerst de pc installeren door de meegeleverde voedingskabel erin te doen en het draadloze toetsenbord en de muis aan te sluiten.

Realistische fotobewerking dankzij de hoge resolutie.
Games kunnen dankzij de krachtige videokaart ook gespeeld worden.
Alle basisbenodigdheden bij de hand om direct te kunnen starten.
Voor sommige programma’s was een touchscreen handiger geweest.

2. HP Omen 875-1685nd

De HP Omen 875-1685nd is speciaal ontworpen als game computer, waarbij niet alleen gekeken is naar games die op dit moment uit zijn gekomen, maar ook aan de toekomst is gedacht.

Met de krachtige videokaart kun je namelijk alle kanten op en de i7 processor zorgt daarbij dat er eenvoudig meerdere programma’s tegelijkertijd kunnen draaien.

Je kunt dankzij de displayport en de HDMI-poort meerdere beeldschermen aan de i7 desktop pc hangen, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat de programma’s niet snel opstarten. De 1 TB SSD zorgt er namelijk voor dat er maar enkele seconden nodig zijn.

Voor- en nadelen HP Omen 875-1685nd

De HP Omen 875-1685nd wordt standaard geleverd met een voedingskabel. Andere benodigdheden zijn dus nog apart aan te schaffen, zodat je direct gebruik kunt gaan maken van jouw i7 desktop pc. Pas daarbij ook direct de led-verlichting aan naar jouw smaak, waardoor je altijd de juiste sfeer te pakken hebt bij jouw werkzaamheden.

De ultra-instellingen zorgen dat de desktop ook in de toekomst nog goed te gebruiken is.
Meerdere monitoren zorgen voor een betere manier van multitasken.
De i7 desktop pc is gemaakt om zware programma’s te draaien.
Je moet een muis en toetsenbord nog zelf aanschaffen.

3. HP Pavilion 595-p0997nd

Als je veel aan video- en fotobewerking doet, is de HP Pavilion 595-p0997nd de desktop die je aan moet schaffen. De zware processor zorgt er namelijk voor dat de programma’s soepel draaien. Er is bij deze i7 desktop pc ook gedacht aan de constant vernieuwende games.

Zo kun je niet alleen de spellen van nu spelen, maar ook de instellingen aanpassen voor in de toekomst. In combinatie met de krachtige videokaart heb je nooit meer haperingen bij het renderen van jouw beelden.

Voor- en nadelen HP Pavilion 595-p0997nd

De HP Pavilion 595-p0997nd is een i7 desktop pc welke binnen enkele seconden jouw programma’s opgestart heeft. Dit komt door de 256 GB SSD. De harde schijf van 1 TB zorgt er daarbij voor dat je nooit meer ruimte tekortkomt om jouw bewerkingen bij op te slaan. Houd er bij deze pc wel rekening mee dat alle toebehoren nog apart aangeschaft moeten worden.

Zwaardere programma’s als games kunnen snel worden opgestart.
Je ondervindt geen haperingen tijdens bewerken van foto’s en video’s.
Je kunt meerdere monitoren op de desktop aansluiten.
Je hebt weinig geheugen om games en programma’s in op te slaan.

4. MSI Infinite 9SI-818MYS

Virtual Reality is de nieuwe manier van gamen. Laat de MSI Infinite 9SI-818MYS hier nou volledig op uitgerust zijn, zodat je ook hiervan kunt genieten. In combinatie met de NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti videokaart kun je zelfs op de hoogste instellingen spelen.

De Silent Storm Cooling zorgt er hierbij voor dat jouw i7 desktop pc nooit overbelast raakt. Hierdoor heb je altijd optimale prestaties en zal de computer altijd op temperatuur blijven.

Deze prestaties houden ook in dat ieder programma binnen enkele seconden opgestart is met behulp van de 256 GB SSD.

Voor- en nadelen MSI Infinite 9SI-818MYS

De MSI Infinite 9SI-818MYS heeft een 1 TB harde schijf, waardoor er veel ruimte is om jouw bestanden in op te slaan. Voeg hier het oplichten van de desktop aan toe en je hebt altijd de mogelijkheid om jouw i7 desktop pc te gebruiken. Je kunt hem immers ook in het donker eenvoudig terugvinden.

Deze computer wordt alleen geleverd met een voedingskabel. Alle andere benodigdheden zijn apart aan te schaffen bij de aankoop, waardoor je alsnog direct kunt beginnen met het gebruiken van jouw nieuwe computer.

Dankzij de Intel Core i7 processor altijd een soepel programma.
De computer blijft ten allen tijde koel voor veeleisende programma’s.
Je speelt ook verschillende games op deze i7 desktop pc.
De videokaart is niet heel krachtig, waardoor je op den duur toch hinder kunt ondervinden.

5. Lenovo T540-15ICB

De Lenovo IdeaCentre T540-15ICB 90L1005FMH is een van de meest veelzijdige i7 desktop pc’s die beschikbaar is. Zo kun je er niet alleen mee gamen, maar ook gebruik maken van virtual reality en het bewerken van foto’s en video’s.

Hierdoor heb je alles tot jouw beschikking om zowel jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren, maar ook voor de dagelijkse ontspanning. Hierbij heb je ook een extra verlichting tot jouw beschikking, waardoor deze ook in het donker te zien is. Wel zo handig als je hem aan of uit wilt zetten.

Voor- en nadelen Lenovo IdeaCentre T540-15ICB 90L1005FMH

De Lenovo IdeaCentre T540-15ICB 90L1005FMH is voorzien van 1 TB SSD. Hierdoor zijn alle programma’s binnen een kort tijdsbestek opgestart en kun je er direct gebruik van maken. Je moet echter wel alle benodigdheden aanschaffen.

Je krijgt namelijk alleen een voedingskabel meegeleverd. Een muis, toetsenbord en de aansluitkabels voor een monitor moet je mee bestellen als je jouw computer aan wilt gaan sluiten en de programma’s wilt gaan gebruiken.

Maak direct gebruik van virtual reality door de krachtige videokaart.
Ingebouwde verlichting zorgt voor zichtbaarheid van je i7 desktop pc.
Koelingssysteem zorgt ervoor dat jouw desktop nooit oververhit raakt.
Alle benodigdheden nog aanschaffen voordat je aan de slag kunt.

Meest gestelde vragen over de desktop i7

Is er regelmatig een desktop i7 aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een desktop i7 aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding desktop PC i7 te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen desktop i7 te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste desktop PC i7 geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen desktop i7 beschikbaar is zetten we die direct in onze i7 computer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 i7 PC aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met i7 computer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste desktop i7 van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke i7 computer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop desktop PC i7 direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de i7 PC beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de i7 PC die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste desktop i7 vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.