De Tweede Kans

De Tweede Kans is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester Backxlaan 297 in Nieuwleusen.

Meer informatie over De Tweede Kans in Nieuwleusen

De Tweede Kans is een Kringloopwinkel gelegen in Nieuwleusen op Burgemeester Backxlaan 297.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Tweede Kans is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Tweede Kans neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Nieuwleusen? Dan ben je bij De Tweede Kans op de juiste plek. Bij De Tweede Kans kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Burgemeester Backxlaan 297 in Nieuwleusen. Je kan De Tweede Kans telefonisch bereiken op: 31 321 703 089 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/groups/251402456502262/?ref=share_group_link

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Tweede Kans hebben ze alles.

Wil je weten wat De Tweede Kans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tweede Kans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tweede Kans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tweede Kans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Tweede Kans

Bezoekers bekeken ook