de Snuffelhoeve

de Snuffelhoeve is een Tweedehandswinkel gelegen aan Dorpsstraat in Heerjansdam.

Meer informatie over de Snuffelhoeve in Heerjansdam

de Snuffelhoeve is een Tweedehandswinkel gelegen in Heerjansdam op Dorpsstraat.

Op zoek naar een kringloopwinkel? de Snuffelhoeve is een kringloop voor al je tweedehands spullen. de Snuffelhoeve neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Heerjansdam? Dan ben je bij de Snuffelhoeve op de juiste plek. Bij de Snuffelhoeve kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Dorpsstraat in Heerjansdam. Je kan de Snuffelhoeve telefonisch bereiken op: 31 6 41520091 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desnuffelhoeve.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij de Snuffelhoeve hebben ze alles.

Wil je weten wat de Snuffelhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Snuffelhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Snuffelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Snuffelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. de Snuffelhoeve

Bezoekers bekeken ook