De Snuffelhal - Prisma

De Snuffelhal - Prisma is een Kringloopwinkel gelegen aan Eendengracht 1 in Biezenmortel.

Meer informatie over De Snuffelhal - Prisma in Biezenmortel

De Snuffelhal - Prisma is een Kringloopwinkel gelegen in Biezenmortel op Eendengracht 1.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Snuffelhal - Prisma is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Snuffelhal - Prisma neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Biezenmortel? Dan ben je bij De Snuffelhal - Prisma op de juiste plek. Bij De Snuffelhal - Prisma kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Eendengracht 1 in Biezenmortel. Je kan De Snuffelhal - Prisma telefonisch bereiken op: 31 88 770 1601 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.prismanet.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Snuffelhal - Prisma hebben ze alles.

Wil je weten wat De Snuffelhal - Prisma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Snuffelhal - Prisma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Snuffelhal - Prisma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Snuffelhal - Prisma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Snuffelhal – Prisma

Bezoekers bekeken ook