De Oude Kassa

De Oude Kassa is een Kringloopwinkel gelegen aan Zandstraat 187 in Veenendaal.

Meer informatie over De Oude Kassa in Veenendaal

De Oude Kassa is een Kringloopwinkel gelegen in Veenendaal op Zandstraat 187.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Oude Kassa is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Oude Kassa neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij De Oude Kassa op de juiste plek. Bij De Oude Kassa kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Zandstraat 187 in Veenendaal. Je kan De Oude Kassa telefonisch bereiken op: 31 6 83395829 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deoudekassa.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Oude Kassa hebben ze alles.

Wil je weten wat De Oude Kassa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Kassa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Kassa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Kassa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Oude Kassa

Bezoekers bekeken ook