Het is binnenkort al tijd voor de meesten: de zomer gaat beginnen! De temperaturen gaan aan de flinke kant stijgen, dat voor sommige mensen die een prachtige tijd kan worden beschouwd, maar voor de anderen wel zelfs gevaarlijk kan zijn. Gelukkig zijn er momenteel veel opties om zo koel mogelijk te blijven in de zomer en één van de beste opties is de zogenaamde mobiele airco. In deze blog gaan we dieper in op de beste mobiele airco’s voor elke gewenste budget.

Waarom voor een mobiele airco kiezen?

Voordat er wordt bekeken naar de beste opties, is het handig om te begrijpen waarom je zou kiezen voor een mobiele airco. Hieronder zijn een aantal belangrijke redenen opgesomd:

De beste mobiele airco’s

Nu weten we waarom een mobiele airco een handige keuze kan zijn. In deze kopje gaan wij kijken welke beste mobiele airco’s op de markt actief zijn. Hieronder vind je een lijst van mobiele airco’s die passend zijn voor diverse budgetten.

Optie 1: De LG P12EN

Voor mensen die vaak een hogere budget investeren, kan deze optie wel een fantastische keuze zijn. Deze mobiele airco bevat ongeveer 12000 BTU aan vermogen en kan daardoor een kamer van 50 vierkante meter makkelijk laten koelen. Belangrijke dingen die allemaal zijn toegevoegd aan dit apparaat zijn, onder andere een LCD-scherm, een timer en een afstandsbediening.

Optie 2: De De’Longhi PAC N82 Eco

Mensen met een gemiddelde budget kunnen het beste kiezen voor dit apparaat. Deze mobiele airco heeft een vermogen van ongeveer 800 BTU en kan een kamer van 34 vierkante meter volledig laten koelen. Hieraan zit een energielabel A aan verbonden, dat zorgt voor een energiezuinige omgeving.

Optie 3: De Trotec PAC 2000 E

Voor mensen met een lager budget zal de Trotec PAC 2000 E de beste keuze zijn. Deze airco heeft een vermogen van ongeveer van 7000 BTU en kan een kamer van ongeveer 25 vierkante meter laten koelen. Net als bij de vorige twee opties heeft dit apparaat ook een timer, afstandsbediening en een energielabel A.

Optie 4: De Eurom PAC 7.2

Tot slot is de Eurom PAC 7.2 een handige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een zeer betaalbare mobiele airco. Dit apparaat heeft een vermogen van 7000 BTU en kan een kamer van ongeveer 25 vierkante meter koelen. Het apparaat heeft een timer en een afstandsbediening, en is ook voorzien van een energielabel A.

Conclusie

Al heb je klein of groot budget, er is wel altijd een mobiele airco die jou past. Door het kiezen van een mobiele airco kan men makkelijk door een warme zomer doorkomen. De LG P12EN is een uitstekende keuze voor mensen met een hoger budget, terwijl de De’Longhi PAC N82 Eco een goede optie is voor mensen met een gemiddeld budget. Voor mensen met een lager budget zijn de Trotec PAC 2000 E en de Eurom PAC 7.2 beide goede keuzes.