Concept 2 roeitrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Concept 2 roeitrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Concept 2 roeitrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Concept 2 roeimachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een Concept 2 roeitrainer hoef je niet meer naar de sportschool om je gehele lichaam te trainen. Deze Concept 2 roeitrainers zijn zeer bekend bij de wedstrijdroeiers en worden door hen vaak gebruikt als indoor roeitrainer. Daarnaast worden er ook wedstrijden mee gedaan wanneer deze binnen plaatsvinden. De constructie van deze apparaten zijn super stevig maar toch heel compact. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor intensief en dagelijks gebruik.

Wanneer je gaat voor een Concept 2 roeitrainer dan kies je ook gelijk voor kwaliteit. Deze modellen van dit merk meten tijdens de training namelijk je hartslag, de kracht van je haal en de haallengte.

Hierdoor krijg je meteen te weten of je op de goede weg bent. Ben jij toevallig op zoek naar een Concept 2 roeitrainer, dan raden wij je aan om deze tekst goed door te nemen. Wij hebben hieronder namelijk 2 van de beste Concept 2 roeimachines onder elkaar gezet zodat jij deze makkelijk kan vergelijken.

1. Concept2 Model D PM5

De Concept2 Model D PM5 roeitrainer kan je helpen bij het trainen voor een roeiwedstrijd maar ook om fitter te worden. Je traint op vermogen door de ergometer functie van het apparaat. Hierdoor kan je makkelijker trainen op kracht en er doelgericht mee aan de slag gaan. Verder is de zitpositie van dit model heel laag waardoor de bewegingen die je maakt een stuk natuurlijker aanvoelen.

De weerstand van deze trainingsmachine wordt automatisch aangepast op de intensiteit van je training en wordt door lucht aangevoerd. Ook zit er een display op de machine waarmee je inzicht krijgt in jou training, je ziet namelijk de snelheid, tijd, afstand en de slagen per minuut.

Maak ook gebruik van één van de 10 trainingsprogramma’s waarmee jij je doel specifiek richt op krachtopbouw of conditie.

Verder kan je aan het geluid van het apparaat horen of je techniek goed is. Bovendien is het ook nog mogelijk om tegen andere roeiers met een Concept 2 roeitrainer te trainen om zo elkaar te motiveren.

Voor- en nadelen Model D PM5

Naast de Concept2 Model D PM5 worden er ook nog een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt de handleiding die je op weg zal helpen met het installeren van het apparaat en uitlegt hoe de bediening werkt.

Verder zal je nog wat gereedschap en de benodigde bevestigingsmaterialen ontvangen in die je nodig hebt voor de montage. Bovendien wordt de montagehandleiding ook standaard meegeleverd.

Via de Concept2 app bekijk je jou resultaten van je training terug.
Train ook op kracht dankzij de ergometer functie van de roeimachine.
Het apparaat is dankzij de stevige constructie goed voor intensief gebruik.
×  Dit type is niet geruisloos doordat het werkt met een vliegwiel.

2. Concept2 Model E PM5

Met de Concept2 Model E PM5 roeitrainer ga je ook thuis aan de slag met je conditie of train je voor een roeiwedstrijd. Met het strakke design en de verbeterde constructie kan je heel wat uren doorbrengen op dit apparaat. Ook kan je dankzij de ergometer functie trainen op wattage om zo specifieke doelen te bereiken.

Hiermee bepaal je namelijk zelf waar je aan gaat werken, zo kan je aan je conditie werken of er toch voor kiezen om je meer te richten op het verbranden van vet.

Ook is het geschikt voor mensen die aan het revalideren zijn van een blessure. Meestal train je dan wat lichter waardoor je de spieren wel in beweging houdt maar niet overbelast.

Bovendien kan je er ook voor kiezen om aan andere doelen te werken door 1 van de 10 trainingsprogramma’s te kiezen waarmee je weer aan andere doelen kan werken. Verder kan je op de display nog handige trainingsgegevens bekijken zoals je snelheid, afstand, tijd, wattage en je slagen per minuut.

Voor- en nadelen Model E PM5

Bij de Concept2 Model E PM5 worden ook nog altijd een aantal spullen standaard meegeleverd in de doos. Je ontvangt als eerst de handleiding van dit model die je zal helpen bij het installeren. Daarnaast zal de handleiding je ook de bediening van het apparaat uitleggen.

Verder ontvang je nog wat gereedschap en de bijbehorende bevestigingsmaterialen voor de montage van de roeitrainer. Ook zal je hierbij een montagehandleiding ontvangen.

Realistische ervaring van het roeien door de verschillende weerstanden.
Wattage meten waardoor je nog specifieker op vermogen kan trainen.
Ervaren roeier hoort aan het geluid of de techniek goed is.
×  De hartslagband is optioneel verkrijgbaar, deze wordt dus niet standaard meegeleverd.

Meest gestelde vragen over de Concept 2 roeitrainer

Is er regelmatig een Concept 2 roeitrainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Concept 2 roeitrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Concept 2 roeimachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Concept 2 roeitrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Concept 2 roeitrainers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Concept 2 roeimachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Concept 2 roeitrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Concept 2 roeitrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Concept 2 roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Concept 2 roeimachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Concept 2 roeitrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Concept 2 roeitrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Concept 2 roeimachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Concept roeitrainer direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Concept roeitrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Concept 2 roeitrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Concept roeitrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.