Canon camcorder kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Canon camcorder vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Canon camcorders vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Canon film camera’s voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met de Canon camcorder koop je een prachtig stukje techniek van een hoog gerenommeerd merk welke sinds de oprichting in 1937 is gespecialiseerd in audo en video apparaten. De jarenlange ervaring en kennis zie je dan ook goed terug in de verschillende Canon camcorders met prachtige specificaties.

Met de keuze voor een Canon camcorder weet je zeker dat filmen en fotograferen een stuk makkelijk wordt. Om de keuze nog wat makkelijker te maken hebben we een top 4 Canon camcorder opgesteld met een bijbehorende review. Lees je in voor een weloverwogen en de beste keuze.

1. Canon Legria HF G26

De Canon Legria HF G26 is een lichtgewichte en compacte camcorder die u overal eenvoudig mee naar toe kunt nemen. Doordat dit type licht van gewicht is, is het geen enkel probleem om voor een langere tijd prachtige beelden op te nemen.

Dankzij de Full HD kwaliteit en een krachtige sensor waar dit model over beschikt zijn al uw opnames in super kwaliteit, zelfs bij weinig licht. De Legria HF G26 heeft namelijk een lens met 20x optische zoom, ook heeft dit type optische beeldstabilisatie zodat de beeldscherpte optimaal is. Al met al een zeer compleet model voor een goede aanschafprijs.

Voor speciale beeldmomenten kun je gemakkelijk tal van instellingen veranderen voor het mooiste plaatje of film. Middels het geïntegreerde touchscreen scherm doe je het gemakkelijk. Tip: lees de handleiding om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de Canon Legria HF G26.

Voor- en nadelen Legria HF G26

De bijgeleverde producten van de Canon Legria HF G26 zijn: een accu, een acculader en een lenskap zodat de lens ten alle tijden beschermt is als de camcorder niet gebruikt wordt.

Mooie beelden dankzij de Full HD kwaliteit
Eenvoudig om overal mee naar toe te nemen
Heeft een krachtige sensor voor mooie beelden bij slecht licht
⨯ Beschikt niet over een wifi functie

2. Canon Legria HF R88

De Canon Legria HF R88 beschikt over een 32x optische zoom en 1140x digitale zoom. Hiermee is het eenvoudig om scherpe opnames te maken van objecten op een verre afstand. De Legria HF R88 wordt standaard geleverd met een groothoekadapter waarmee u de beeldhoek kunt vergroten.

Met de groothoekadapter is het bijvoorbeeld mogelijk om mooie beelden te maken van een landschap. Dit toestel legt alles vast in Full HD. Wanneer u uit de hand filmt dan zorgt de beeldstabilisatie ervoor dat het beeld altijd scherp blijft. Met het touchscreen scherm is het geen probleem om allerlei instellingen aan te passen met een paar klikken.

Een andere goede functionaliteit is dat u beelden kunt versnellen of vertragen met de slow en fast modus. Nog een laatste zeer ongebruikelijke maar toch handige functie, is de baby modus. Hiermee houdt u een dagboek bij van uw baby, en kunt u het gewicht, de leeftijd en de lengte erbij zetten zodat u mooie herinneringen heeft voor later.

Voor- en nadelen Legria HF R88

De Canon Legria HF R88 wordt geleverd met een aantal handige gadgets. Om te beginnen wordt er een accu met acculader bijgeleverd. Vervolgens krijgt u 2 handige kabels om de Legria HF R88 te verbinden met een laptop of tv, een usb-kabel en de mini HDMI kabel. Tot slot de groothoekadapter, netsnoer en natuurlijk de bijbehorende handleiding.

Uit de hand filmen is geen probleem met de beeldstabilisatie
Altijd scherpe beelden dankzij 32x optische zoom en 1140x digitale zoom
Groothoekadapter handig om mooie beelden te maken van een landschap
 Er is geen aansluiting voor een externe microfoon

3. Canon Legria HF R86

De Canon Legria HF R86 maakt prachtige beelden omdat dit toestel alles vastlegt in Full HD kwaliteit. Beelden zijn eenvoudig te delen met vrienden of familie dankzij de wifi functie. Verafgelegen voorwerpen worden ook scherp in beeld gebracht door middel van de 32x optische zoom. Een extern geheugenkaartje is niet meteen nodig omdat de Legria HF R86 beschikt over 16 GB intern geheugen. Dus u kunt direct aan de slag met dit toestel.

Het touchscreen scherm maakt het makkelijk om instellingen in een paar klikken te veranderen. Zelfs een videodagboek van uw kind is bij te houden met deze camcorder. In dit videodagboek kunt u de gegevens van uw kind zetten.

Die gegevens kunt u bij een foto plaatsen zodat je precies weet wat de lengte, het gewicht en de leeftijd van uw kind was, op dat moment. Ook kunt u leuke filters toe voegen op gemaakte beelden, beelden zijn ook te vertragen of te versnellen dankzij de slow en fast motion functie.

Voor- en nadelen Legria HF R86

Bij de Canon Legria HF R86 krijgt u standaard een aantal handige producten bijgeleverd. Om te starten krijgt u natuurlijk een handleiding om verder uit de voeten te kunnen met deze videocamera.

Vervolgens, om dit apparaat op te kunnen laden en een lange tijd mee te kunnen opnemen, wordt er een accu, netsnoer en de acculader meegeleverd. En om de Canon camcorder aan te kunnen sluiten op een laptop of tv krijgt u er nog een HDMI kabel en usb-kabel bij.

Met de 32x optische zoom zijn verafgelegen objecten scherp
De beeldstabilisatie voorkomt schokkerige beelden
Opnames zijn eenvoudig te delen met de wifi functie
Het is niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten

4. Canon Legria HF R806

Met de Canon Legria HF R806 is het mogelijk om een dagboek van uw pasgeboren kind bij te houden. U kunt alle data van uw pasgeboren kind in dit toestel zetten. De slow en fast motion functie vertraagt en versnelt opnames met een druk op de knop.

Tevens heeft dit toestel een touchscreen scherm waarop alle instellingen van het apparaat aan te passen zijn. Opnames zijn te bewerken met filters die standaard op de Legria HF R806 staan.

Beelden zullen ook niet langer meer schokkerig zijn dankzij de optische beeldstabilisatie. Kortom een goed product om mooie herinneringen mee vast te leggen voor later.

Voor- en nadelen Legria HF R806

De bijgeleverde producten van de Canon Legria HF R806 maken het mogelijk om direct aan de slag te kunnen met dit apparaat. Om te beginnen zitten er 3 kabels bij: netsnoer, usb-kabel en HDMI kabel. Daarnaast wordt er de accu- en acculader bijgeleverd. En als laatste, maar niet het minst belangrijke, de handleiding.

Geen wazige beelden van voorwerpen op afstand 
De bewegingsstabilisatie zorgt voor scherpe beelden
Dit type kan beelden versnellen en/of vertragen
⨯ Het is niet mogelijk om opnames te delen via wifi

Meest gestelde vragen over Canon camcorders

Is er regelmatig een Canon film camera aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Canon film camera aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Canon video camera aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Canon camcorders geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een Canon video camera aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Canon camcorders aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Canon film camera vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Canon video camera van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Canon video camera de beste is? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Canon videocamera is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Canon videocamera dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste Canon film camera direct te vinden in onze top 5 Canon camcorder. Op die manier wordt het heel makkelijk om de filmcamera beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over types  van Canon die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Canon camcorders vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.