Braun koffiezetapparaat kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Braun koffiezetapparaat vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Braun koffiezetapparaten vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Braun koffiezetapparaat? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Een Braun koffiezetapparaat is ideaal wanneer je iedere morgen graag, een van zelfde kwaliteit, kop koffie zet. In een paar eenvoudige stappen ben jij al voorzien van een grote pot koffie waarmee je eventueel een heerlijke cappucino kunt maken.

Door het tijdloze en duurzame ontwerp waar Braun koffiezetapparaten van zijn voorzien zijn het zeer duurzame producten welke een belangrijke plek op je aanrecht innemen. Lees onze top 5 Braun koffiezetapparaat met bijbehorende reviews om een weloverwogen en goede keuze te maken.

1. BRAUN PurAroma 7 KF7020BK

Met de BRAUN PurAroma 7 KF7020BK geniet je elke dag weer van heerlijke filterkoffie. Dit apparaat beschikt namelijk over een aantal handige opties. Het OptiBrew systeem, waarmee dit type is uitgerust,  zorgt voor de perfecte smaak van je koffie.

De PurAroma 7 KF7020BK is uitgerust met een speciaal gevormde koffiekan die de koffie langer warm houdt en ervoor zorgt dat het aroma behouden blijft. Met deze speciaal gevormde koffiekan zet je tot wel 12 bakken koffie.

Een andere handige functionaliteit is het LCD scherm. Op dit scherm kan je een timer zetten en met een druk op de knop de koffiesterkte aanpassen. Ook verschijnt er een melding op dit scherm als het apparaat ontkalkt moet worden, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte koffie.

Voor- en nadelen PurAroma 7 KF7020BK

Bij de BRAUN PurAroma 7 KF7020BK ontvang je natuurlijk de bijbehorende koffiekan. En een handleiding met een uitgebreide uitleg over dit product om direct aan de slag te kunnen.

Speciaal gevormde koffiekan voor optimale aroma
Beschikt over een LCD scherm, voor makkelijk gebruik
Het OptiBrew-systeem zorgt voor de perfecte smaak
⨯ Geen automatisch reinigingssysteem

2. Braun PurAroma Plus KF560

De Braun PurAroma Plus KF560 zet heerlijke aromarijke filterkoffie. Alles is precies op elkaar afgestemd voor het perfecte bakje koffie. Dit model is uitgerust met een aantal handige specificaties en functies.

Een daarvan is  het geavanceerde waterfiltersysteem dat voorkomt dat er kalkaanslag in het koffieapparaat plaatsvindt. Omdat dit systeem kalkaanslag tegenhoudt, zal dat ook ten goede komen voor de levensduur en de algehele smaak van de koffie.

Tevens kan je dankzij het waterreservoir met kop aanduiding handmatig instellen hoeveel kopjes koffie je wilt zetten. Een ander groot voordeel van dit apparaat is dat de machine zich automatisch uitschakelt na 40 minuten zodat je geen onnodige energie verspilt.

Voor- en nadelen PurAroma Plus KF560

Bij de Braun PurAroma Plus KF560 ontvang je een Brita waterfilter om de kalkaanslag tegen te gaan. En natuurlijk een handleiding voor alle verdere uitleg over deze machine om direct aan de slag te kunnen gaan.

Altijd de juiste koffietemperatuur dankzij het OptiBrew systeem
De koffie blijft tot wel 40 minuten warm
Langere levensduur, hier zorgt de bijgeleverde waterfilter voor
⨯ Het waterreservoir zit vast aan het apparaat, lastig met bijvullen

3. Braun KF3120BK

De Braun KF3120BK zet je eenvoudig voor al het bezoek in een keer koffie. Deze Braun koffiemachine zet tot wel 10 koppen koffie in één keer. De filterhouder is eenvoudig bij te vullen met koffie, waarna het terecht komt in de glazen koffiekan. Op de deze glazen koffiekan staat precies aangegeven, met streepjes, hoeveel koppen koffie je eruit kan halen.

Een andere handige functionaliteit is het anti drup systeem wat voorkomt dat de koffie door drupt als de kan eronder uitgehaald wordt. Ook is de KF3120BK een energiezuinig apparaat dat zichzelf na 40 minuten automatisch uitschakelt om te voorkomen dat je onnodig energie verspilt.

Bij de Braun KF3120BK krijg je in tegenstelling tot vergelijkbare koffiemachines geen extra’s meegeleverd. Natuurlijk krijg je er wel een handleiding bij, zodat je direct aan de slag kunt met die prachtige apparaat

Voor- en nadelen Braun KF3120BK

De verwarmingsplaat houd de koffie warm
Het anti drup systeem voorkomt druppels op de warmhoudplaat
Zet tot wel 10 koppen koffie in een keer
⨯ Geen bijgeleverde thermoskan

4. Braun KF5120 BK

Met de Braun KF5120 BK zet je elke dag weer de lekkerste koffie. Deze machine heeft een aantal handige functionaliteiten. Een van deze functies is dat je bij de KF5120 BK je eigen gewenste koffiesterkte in kan stellen, waardoor je altijd het perfecte kopje koffie hebt. Het OptiBrew-systeem zorgt dat de koffiebonen de perfecte aroma behoudt.

Een ander pluspunt dat we hebben kunnen ontdekken is, dat je een melding ontvangt als het apparaat ontkalkt moet worden. Dit is om te voorkomen dat de kwaliteit van de koffie achteruit gaat.

Wat ook ideaal is, is het waterreservoir dat uitneembaar is waardoor deze makkelijk bij te vullen is. Heb je vaak bezoek over de vloer? Dan is dit apparaat aan te raden omdat je tot wel 10 koppen koffie kunt zetten in een hand omdraai.

Voor- en nadelen KF5120 BK

Bij de Braun ID ontbijt Collectie KF5120 BK krijg je zoals hierboven al verteld is, een koffiekan erbij geleverd. Ook ontvang je natuurlijk een handleiding die je verder uit de voeten kan helpen om direct aan de slag te gaan.

Zet tot wel 10 kopjes koffie met een druk op de knop
Ontvang een melding als het apparaat ontkalkt moet worden
Uitneembaar waterreservoir is makkelijk bij te vullen
⨯ Geen extra’s meegeleverd

5. Braun KF570/1

Met de Braun KF570/1 zet je iedere ochtend weer je favoriete kop koffie om goed wakker te worden. Dit koffiezetapparaat is speciaal ontworpen voor de echte koffieliefhebbers.

Dit apparaat beschikt over een aantal slimme functionaliteiten. Laten we beginnen met het OptiBrew-systeem wat ervoor zorgt dat het aroma in de koffiebonen perfect behouden blijft, voor de perfecte koffiesmaak. Ook heb je het Braun PureAqua waterfiltersysteem wat natuurlijk niet mag ontbreken. Dit waterfiltersysteem voorkomt dat er snel kalkaanslag in je model terecht komt.

De koffiekan van de Braun KF570/1 is een zeer unieke glazen kan. Wat hem zo uniek maakt is het antislip handvat zodat de koffiekan niet zomaar uit je handen zal glijden. Verder staan er streepjes om aan te geven hoeveel koppen koffie je kan zetten.

Heb je weleens last dat het apparaat door blijft druppelen als de koffiekan eronder uit is gehaald? Daar heb je bij deze machine geen last meer van, dankzij het anti-drup systeem.

Staat dit apparaat voor een langere tijd aan dan zal die zichzelf automatisch uit zetten na een bepaalde tijd. Zo voorkom je onnodig energieverbruik en het is milieuvriendelijker als vergelijkbare machines.

Voor- en nadelen KF570/1

Je krijgt bij de Braun KF570/1 natuurlijk de bijbehorende koffiekan met antislip handvat erbij geleverd. Verder krijg je natuurlijk de handleiding met een uitgebreide uitleg, om direct aan de slag te kunnen en te genieten van het perfecte kopje koffie.

Unieke koffiekan met antislip handvat
Automatische uitschakel functie
Het anti-drup systeem voorkomt na druppelen
⨯ Geen warmhoudplaat op deze machine

Meest gestelde vragen over Braun koffiezetapparaten

Is er regelmatig een Braun koffiezetapparaat aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Braun koffiezetapparaat aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Braun koffiezetapparaat te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Braun koffiezetapparaat aanbiedingen te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Braun koffiezetapparaten geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbieding Braun koffiezetapparaat beschikbaar is zetten we die direct in onze Braun koffiezetapparaat review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Braun koffiezetapparaat aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Braun koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Braun koffiezetapparaat van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Braun koffiezetapparaat is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Braun koffiezetapparaat de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste Braun koffiezetapparaat dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Braun koffiezetapparaat direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Braun koffiezetapparaat beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Braun koffiezetapparaat die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Braun koffiezetapparaat vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken