Bouwradio met accu kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste bouwradio met accu vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van accu bouwradio’s vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een bouwradio met accu? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Voor een bouwradio met accu wordt vaak gekozen op een werkplaats. Een bouwradio met accu is namelijk hartstikke handig als je niet afhankelijk wil zijn van het stroomnet. Je kunt namelijk na het opladen van de accu’s zonder kabel genieten van jouw favoriete muziek.

Daarbij is het ook vaak zo dat accu’s van de bouwradio ook gebruikt kunnen worden voor andere gereedschappen, handig als net even je accu van je boormachine leeg is. Tegenwoordig zijn er veel accu bouwradio’s, om het gemakkelijk te maken hebben we een top 5 accu bouwradio opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder om erachter te komen welke het best bij jou op de werkplaats past.

1. Scangrip AUD502H

bouwradio vergelijken

Met de Scangrip AUD502H neem je jouw muziek overal mee naar toe. Dit model is namelijk draadloos te gebruiken met een accu, maar mocht deze accu leeg zijn ga je verder met de netstroomkabel. Luister altijd en overal naar de radio of koppel je smartphone met bluetooth om je eigen muziek te streamen.

Een handige functionaliteit die je zeker niet mag vergeten is de ingebouwde ledlamp met een sterkte van 5.000 lumen. Zo gebruik je de Scangrip AUD502H ook als handlamp en heb je keuze uit 5 verschillende lichtsterkten. De brandduur van de lamp hangt af van de sterkte die je bepaalt maar ligt tussen de 2,5 en 12 uur.

Voor- en nadelen AUD502H

Bij de Scangrip AUD502H worden ook altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over de besturing van het apparaat.

Daarnaast wordt de netstroomkabel van 5 meter meegeleverd bij dit product. Verder ontvang je de accu en de acculader wordt uiteraard ook meegeleverd.

Gebruik dit apparaat ook als handlamp dankzij de ingebouwde ledlamp.
Dit model werkt zowel op de accu als op netstroom.
Luister naar eigen muziek door je smartphone te koppelen via bluetooth.
× Beschikt niet over een display met info over de nummers die afspelen.

2. Audisse Shokunin

aanbieding bouwradio

De Audisse Shokunin is een veelzijdig model met vele handige functies en specificaties. Zo beschikt het apparaat over een klasse D versterker en neodymium speakers waardoor de muziek kraakhelder uit de speakers komt. Daarnaast luister je gemakkelijk naar je muziek vanaf je smartphone door deze te koppelen via bluetooth.

Op je telefoon kan je via de app het apparaat ook op afstand bedienen, handig wanneer je boven op de steiger staat. De Audisse Shokunin kan ook wel tegen een stootje en is tevens ook stof-, vuil- en regenbestendig.

Verder is dit type voorzien van een accu met een batterijduur van 12 tot 16 uur. Zo luister je de hele werkdag naar je favoriete muziek en creëer je tegelijkertijd een gezellige werksfeer.

Voor- en nadelen Audisse Shokunin

Naast de Audisse Shokunin ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Zo wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening van dit type.

Daarnaast ontvang je de stroomkabel waarmee je de accu oplaadt. Verder wordt er een antenne meegeleverd waarmee je FM en AM radiozenders ontvangt op het apparaat.

Stream muziek vanaf je eigen smartphone via bluetooth.
Luister naar meer dan 1000 verschillende radiozenders.
Prachtige geluidsweergave dankzij de neodymium speakers.
×  Dit model is niet voorzien van een docking station.

3. Bosch Bouwradio GML50 Powerbox

beste bouwradio

Met de Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe tover je de bouwplaats om in een feest, maar er moet natuurlijk wel gewerkt worden. Dit model beschikt over een subwoofer van 50 watt en wordt omringd door 4 speakers, hierdoor is de geluidsweergave optimaal. Daarnaast maakt het niet uit of de radio aanstaat of dat je muziek van een smartphone wil afspelen.

Een telefoon koppel je simpelweg door deze aan te sluiten op de aux-ingang van het apparaat. Bovendien overleeft de Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe een val van 9 meter dankzij de aluminium behuizing die bij een klap lichtelijk mee buigt. Verder is dit type voorzien van een ingebouwde acculader waardoor je het apparaat overal mee naar toe neemt.

Voor- en nadelen GML50 Powerbox 360 Deluxe

Bij de Bosch GML50 Powerbox 360 Deluxe worden een aantal items standaard meegeleverd. Je ontvangt een handleiding die uitlegt hoe het apparaat in elkaar zit en hoe de bediening werkt.

Daarnaast wordt er een aux-kabel meegeleverd waarmee je muziek afspeelt vanaf een telefoon of mp3 speler. Verder ontvang je een afstandsbediening inclusief de batterijen. Zo bedien je het apparaat ook als je op een stijger staat.

Dit model overleeft een val van 9 meter dankzij de aluminium behuizing.
Luister niet alleen naar de radio maar ook naar je eigen muziek.
Heldere geluidsweergave dankzij de 50 watt subwoofer en de 4 speakers.
×  Het apparaat is lastiger te verplaatsen door het gewicht van 11,2 kg.

4. DeWalt DCR027-QW

bouwradio aanbieding

De DeWalt DCR027-QW is een accu bouwradio dat je niet wilt missen op de bouwplaats. Het beschikt namelijk over een ingebouwde DAB+ tuner waardoor je naar meer dan duizend verschillende radiozenders luistert, de zenders worden ook nog eens geruisloos weergegeven. Daarnaast koppel je eenvoudig je smartphone via bluetooth waardoor je ook naar je eigen favoriete muziek luistert tijdens het werk.

Dankzij de dubbele woofers en tweeters wordt er een krachtig geluid geproduceerd die je op een afstand nog steeds hoort. Bovendien is dit model voorzien van 2 ingebouwde stopcontacten waardoor jij er bijvoorbeeld een boor op aan sluit. Verder laadt je ook gelijk je telefoon op dankzij de geïntegreerde usb-aansluiting.

Voor- en nadelen DCR027-QW

Naast de DeWalt DCR027-QW ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Zo wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Verder wordt er nog een stroomkabel meegeleverd zodat je altijd naar de muziek kan blijven luisteren.

Krachtige geluidsweergave dankzij de dubbele woofers en tweeters.
Sluit gereedschap aan op dit model via de 2 ingebouwde stopcontacten.
Stream muziek draadloos vanaf je smartphone via bluetooth.
×  Er wordt bij dit model geen accu meegeleverd.

5. PerfectPro Powerplayer

goedkope bouwradio

De PerfectPro Powerplayer is een ideaal model voor op de bouwplaats. Dankzij het compacte design verplaats je het apparaat eenvoudig en neem je hem overal mee naar toe.

Geniet van radiozenders die geruisloos weergegeven worden door de ingebouwde DAB+ tuner. Daarnaast is het ook mogelijk om een usb-kabel aan te sluiten zodat je muziek vanaf een apparaat luistert zoals je smartphone.

Bovendien is dit model voorzien van een geïntegreerde accu zodat je deze overal mee naar toe neemt en draadloos gebruikt. Zo hoef je met een volle accu niet op zoek naar een stopcontact in de buurt.

Voor- en nadelen Powerplayer

Met de PerfectPro Powerplayer worden altijd een aantal spullen meegeleverd. Je ontvangt namelijk een handleiding die je vertelt hoe het Powerplayer werkt en hoe je het bestuurt. Daarnaast wordt de stroomkabel standaard meegeleverd waarmee je de accu van dit model oplaadt.

Dankzij het compacte design verplaats je het apparaat gemakkelijk.
Neem dit model overal mee naar toe door de ingebouwde accu.
Dankzij de DAB+ tuner wordt het geluid geruisloos afgespeeld.
×  Met dit model luister je niet naar internetradio.

Meest gestelde vragen over de bouwradio met accu

Is er regelmatig een accu bouwradio aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een accu bouwradio aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding accu bouwradio te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen bouwradio met accu te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste accu bouwradio’s geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen accu bouwradio beschikbaar is zetten we die direct in onze bouwradio met accu review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 accu bouwradio aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met accu bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste bouwradio met accu van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke accu bouwradio is de beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke accu bouwradio de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste accu bouwradio dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop accu bouwradio direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de accu bouwradio beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de bouwradio met accu die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste accu bouwradio vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken