Bosch wasdroger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch wasdroger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch wasdrogers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bosch wasdroger? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Bosch WTYH8782NL

De Bosch WTYH8782NL is een zeer stille machine waardoor je zelfs ‘s nachts in de daluren jouw wasgoed kunt drogen. Het geluidsniveau bedraagt namelijk maar 62 decibel, hierdoor blijf je niet wakker van de herrie van je droger.

Het voordeel van drogen in de daluren is dat je flink op je energierekening kunt besparen omdat de stroom ‘s nachts goedkoper is. De trommel van dit apparaat heeft een maximale inhoud van 8 kilogram waardoor je het wasgoed van 3-5 personen eenvoudig kunt drogen.

Een ander opvallende specificatie is dat je dit model vanaf de bank kunt bedienen met dank aan de Home Connect app. Op het moment dat een programma bezig is kun je zien hoelang het nog duurt voordat deze klaar is en als het programma klaar is ontvang je een melding op je smartphone.

Voor- en nadelen Bosch WTYH8782NL

Bij de Bosch WTYH8782NL ontvang je een afvoerslang van 1,5 meter lang waarmee je de condens die vrijkomt kunt afvoeren. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten van dit prachtige model.

De SelfCleaning Condensor maakt de trommel volledig schoon
Bedien je wasdroger vanaf de bank met dank aan de Home Connect App
Dit model is bekroond met het A+++ energielabel
Het wasgoed is volledig droog na 148 minuten, wat niet erg snel is

2. Bosch WTU87660NL

De Bosch WTU87660NL is een zeer energiezuinige wasdroger met het A++ energielabel. Hierdoor heb je lagere energiekosten en als je nog meer wilt besparen is het mogelijk om ‘s nachts in de daluren te drogen zodat je energiekosten nog lager zijn.

Omdat de condensor zelfreinigend is hoef je zelf geen onderhoud te doen aan dit model en dit helpt ook mee aan de energiezuinigheid. De trommel heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilogram zodat je het wasgoed van ongeveer 3-5 personen kunt drogen.

Een ander groot voordeel van dit model is dat je een ruime keuze hebt tussen verschillende programma’s voor onder andere beddengoed, overhemden en handdoeken. Hierdoor blijft je wasgoed altijd mooi en kan het niet gaan krimpen als je het juiste programma selecteert.

Heb je maar kort de tijd om op je wasgoed te wachten? Selecteer dan het Extra Snel programma. Dit programma zorgt ervoor dat je wasgoed binnen 40 minuten volledig droog is. Zo heb je snel droge kleren als je bijvoorbeeld naar een feest moet.

Voor- en nadelen Bosch WTU87660NL

Bij de Bosch WTU87660NL ontvang je standaard een afvoerslang waarmee je de condens die vrijkomt kunt afvoeren naar buiten. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding waarin alles over dit product uitgebreid staat uitgelegd, zo kun je direct aan de slag gaan.

Met een geluiduitstoot van 64 decibel is dit een vrij stil apparaat
Uiterst geschikt voor kleine ruimtes dankzij de lage condensuitstoot
Door SelfCleaning Condensor wordt de machine automatisch schoongespoeld
Beschikt niet over een die ervoor zorgt dat je niet meer hoeft te strijken

3. Bosch WTU876C0NL

De Bosch WTU876C0NL beschikt over een Duo Tronic systeem die kan meten of het wasgoed droog is en past daar de programmaduur op aan. De vochtigheid en de temperatuur worden continu gemeten zodat je kleren niet kunnen krimpen en altijd mooi blijven.

Je hebt een ruime keuze tussen verschillende programma’s zoals onder andere beddengoed, wol en overhemden. Voor elke soort was is er wel een geschikt programma.

Een ander voordeel van dit product is dat hij is bekroond met een A+++ energielabel waardoor hij erg zuinig is. Wil je nog meer besparen op je energierekening?

Dan kun je ‘s nachts de was drogen in de daluren om zo nog meer te besparen. De SelfCleaning Condensor zorgt ervoor dat je geen onderhoud hoeft te doen bij dit model omdat de machine dit zelf automatisch doet.

Voor- en nadelen Bosch WTU876C0NL

De machine wordt automatisch schoongespoeld tijdens een droog beurt
Met het AllergyPlus programma verdwijnen dierenharen uit je kleding
Dit model is bekroond met het A+++ energielabel
Beschikt niet over een strijkfunctie om de kreukels te verwijderen

4. Bosch WTYH8770NL

De Bosch WTYH8770NL beschikt over een zelfreinigende condensor. Deze condensor zorgt ervoor dat de afvoerslang van de machine schoon blijft om zo energie te besparen en zodat je zelf geen onderhoud hoeft uit te voeren. Terwijl jouw kleren drogen wordt de slang tot wel 4 keer toe schoongespoeld.

Met het maximale vulgewicht van ruim 9 kilogram kun je gemakkelijk het wasgoed van 5 personen in één keer drogen. Met zoveel personen in huis heb je natuurlijk veel verschillende spullen te drogen. Daarom heb je een ruime keuze tussen verschillende programma’s zodat je voor elk wasje de juiste hebt.

Wat dit product helemaal op laat vallen is de app die je kunt downloaden op je smartphone. Met dank aan deze app kun je vanaf de bank de machine aanzetten en zien hoelang een programma nog duurt.

Op het moment dat de wasdroger klaar is met zijn programma ontvang je direct een melding op je telefoon. Een ander voordeel zijn de anti-vibratiewanden waardoor je bijna geen last meet hebt van de trillingen en overtollig geluid. Het is dus mogelijk om ‘s nachts gewoon een wasje te laten drogen.

Voor- en nadelen Bosch WTYH8770NL

Bij de Bosch WTYH8770NL ontvang je standaard een afvoerslang van 1,5 meter lang zodat de condens die vrijkomt kan ontsnappen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit handige product.

Je kunt veel wasgoed in één keer drogen dankzij de grote trommel
De geluiduitstoot is slechts 63 decibel en dus relatief stil
Machine wordt automatisch schoongespoeld tijdens iedere droog beurt
Dit model heeft geen stoomfunctie om de kreukels te verminderen

5. Bosch WTW8444ENL

Bij de Bosch WTW8444ENL beschik je over ruim 14 verschillende droog programma’s om ervoor te zorgen dat je kleren niet verkeerd gedroogd worden. Zo kun je onder andere kiezen tussen wol, beddengoed, sportkleding en overhemden.

Heb je snel een bepaald kledingstuk nodig voor bijvoorbeeld een feest? Selecteer dan het ‘SuperKort40’ programma zodat je jouw kledingstuk binnen 40 minuten droog terug in de kast hebt hangen. Met dank aan de DUO Tronic sensoren wordt continu de vochtigheid van je kleding in de trommel gemeten en op het moment dat deze droog genoeg zijn stopt het programma automatisch.

Een ander groot voordeel van dit model is het zuinige A+++ label waardoor je veel energie kunt besparen en dus ook energiekosten. Op het moment dat je ‘s nachts in de daluren dit apparaat gaat gebruiken bespaar je nog meer op je rekening.

Wat dit model helemaal op laat vallen is de zelfreinigende condensor waardoor je zelf geen onderhoud hoeft uit te voeren en dit is ook nog een extra zuinig.

Voor- en nadelen Bosch WTW8444ENL

Bij de Bosch WTW8444ENL ontvang je natuurlijk de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit model zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het installeren. Als laatste niet te vergeten de afvoerslang zodat het vocht dat vrijkomt naar buiten kan komen.

Door de SelfCleaning condensor is het niet nodig om onderhoud te doen
In slechts 135 minuten is je wasgoed volledig droog
Dit model heeft het A+++ energielabel waardoor deze erg zuinig is
Heeft geen stoomfunctie om kreukels te verminderen

Meest gestelde vragen over de Bosch wasdroger

Is er regelmatig een Bosch wasdroger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch wasdroger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Bosch wasdroger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bosch wasdroger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch wasdroger geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen Bosch wasdrogers beschikbaar zijn zetten we die direct in onze Bosch wasdrogers review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch wasdroger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bosch wasdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch wasdroger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch wasdroger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bosch wasdroger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Bosch wasdroger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bosch wasdroger direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Bosch wasdroger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch wasdrogers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch wasdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken