Bosch vaatwasser kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch vaatwasser vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch vaatwassers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bosch afwasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Kiezen voor de beste Bosch vaatwasser die altijd zorgt voor een schoon en droog resultaat na het voltooien van een wasprogramma? Dan ben je hier aan het goede adres. Bosch heeft twee verschillende soorten vaatwasmachines, namelijk inbouw Bosch vaatwassers en vrijstaande Bosch vaatwassers. Dit betekent dat er altijd wel een model tussen zit wat perfect past in jouw keuken.

Geniet van de vele extra mogelijkheden die je krijgt met een Bosch afwasmachine, denk hierbij aan de PerfectDry waardoor vaat altijd direct droog is na een wasprogramma, makkelijk toch? Bekijk hieronder de top 5 Bosch vaatwassers en bekijk welke het best bij jouw in de keuken past.

1. Bosch SMV25AX01N

beste koop vaatwasser

Met de Bosch SMV25AX01N is veel afwas geen probleem en wordt alles netjes schoon. Zo krijg je de beschikking over verschillende vaatwasprogramma’s zoals het glasprogramma. Hiermee kun je glaswerk wat net wat meer aandacht nodig heeft goed schoon krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van lage watertemperaturen om barsten en verkleuring te voorkomen zonder dat hierdoor je glaswerk niet schoon wordt.

Daarbij beschikt deze Bosch inbouw vaatwasser over een beladingssensor waarmee gemeten kan worden hoeveel afwas er schoongemaakt moet worden. Vervolgens wordt met deze gegevens bepaald hoeveel energie en water er gebruikt moet worden, zo kun je enorm veel op de energie- en waterkosten besparen.

Ook aan de veiligheid is gedacht bij de Bosch SMV25AX01N met de ingebouwde kinderbeveiliging. Op deze manier kunnen kinderen bijvoorbeeld niet ongewenst de klep openen terwijl de Bosch afwasmachine aan het draaien is.

Bediening van de inbouw vaatwasser Bosch is eenvoudig met de knoppen die op de binnenrand zijn geplaatst. Hiermee kun je aangeven welk programma gebruikt moet worden. Qua geluid heb je weinig last van de SMV25AX01N die maar 48 decibel produceert tijdens het doen van de afwas. Door de uitneembare bestekmand heb jij binnen enkele minuten de gehele Bosch vaatwasser leeg.

Voor- en nadelen Bosch SMV25AX01N

Deze Bosch inbouw vaatwasser is zoals de naam al zegt geschikt om mooi weg te werken in de keuken. Zo past de afwasmachine perfect bij je keuken, ben er wel van bewust dat je bij montage de beschikking moet hebben over een frontpaneel wat bij jouw keuken past. Deze wordt helaas bij aanschaf niet meegeleverd.

Wel krijg je bij het kopen van deze Bosch vaatwasmachine een aan- en afvoerslang meegeleverd, met daarbij installatiemateriaal en een handleiding.

 Ingebouwde DoseerAssistent die ervoor zorgt zeep goed wordt verdeeld
 Bestek kan snel worden opgeruimd door de uitneembare bestekmand
 Snel programma waarmee je binnen 30 minuten schone vaat hebt
 Energieklasse A+ vaatwasmachine, niet heel zuinig in gebruik dus

2. Bosch SMS68MW05E

Wil je graag een stille vaatwasmachine in de keuken, die ook nog eens vrijstaand is? Dan is de Bosch SMS68MW05E een goede keus. Zo produceert deze Bosch vaatwasser maar 40 decibel als de vieze vaat wordt schoongemaakt. Veel afwas is geen probleem door de grote korven en de handige besteklade waardoor de vieze borden en pannen binnen no-time schoon zijn.

Ook bij de Bosch SMS68MW05E heb je de mogelijkheid om de indeling van jouw Bosch vaatwasser zelf te bepalen, zo kun je aan de hand van de afwas bepalen hoe de indeling moet zijn om alles klaar te hebben in 1 wasbeurt. Daarbij is het ook erg fijn dat deze vrijstaande Bosch vaatwasser beschikt over een energieklasse van A +++, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je energierekening torenhoog wordt bij veel gebruik.

Pannen, borden, glaswerk en bestek is geen enkel probleem voor deze bosch afwasmachine omdat er meerdere wasprogramma’s zijn waaruit je kunt kiezen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je afwas op de meest energiezuinig en beste manier wordt schoongemaakt.

Voor- en nadelen Bosch SMS68MW05E

Deze vrijstaande vaatwasser van Bosch kan worden gemonteerd zonder frontpaneel en is dan ook niet nodig om los aan te schaffen. Vooral voordelig is dat de vaatwasser een A+++ energieklasse heeft waardoor je ook nog eens kunt besparen op de energiekosten.

Verder heb je vrijwel geen last van herrie als de Bosch vaatwasmachine aan het schoonmaken is, want deze produceert maar maximaal 40 decibel. Bij aanschaf krijg je een aan- en afvoerslang meegeleverd met een handleiding.

 Zuinige vaatwasser met energieklasse A +++
 Gebruik van zeoliet korrels om de afwas snel droog te krijgen
 Aangekoekte etensresten in pannen is geen probleem 
 Helaas geen snelfunctie voor een kort wasprogramma

3. Bosch SBV68PX01N

beste vaatwasmachine

Graag een Bosch vaatwasser die optimaal presteert, maar ook nog eens eentje die tegelijkertijd energiezuinig is? Dan is de Bosch SBV68PX01N met energieklasse A +++ een goede optie om naar te kijken. Deze Bosch inbouwvaatwasser heeft 8 verschillende wasprogramma’s en er is veel ruimte om alle afwas in een wasbeurt schoon te krijgen.

Ook is de handige display erg fijn in gebruik, zo heb je een overzicht van alle programma’s en kun je tijdens het schoonmaken altijd zien hoelang het nog duurt voordat de schone vaat eruit kan.

Daarbij krijg je ook de beschikking over een startuitstelfunctie, ideaal als je bijvoorbeeld dubbel tarief hebt en graag de vaatwasser gebruikt wanneer je ligt te slapen. Je kunt namelijk instellen wanneer het wasprogramma moet starten. Verder kun je nog meer besparen door de functie die bepaald hoeveel water de vieze vaat nodig heeft, zo wordt er niet onnodig veel water verbruikt.

Wil je grote pannen schoonmaken met deze inbouw Bosch vaatwasser? Geen probleem, het bovenrek en het onderste gedeelte van deze afwasmachine zijn naar eigen wens verstelbaar. Grote wokpannen of ovenschalen zijn dus geen enkel probleem, nooit meer zelf de afwas doen dus.

Voor- en nadelen Bosch SBV68PX01N

Deze Bosch inbouw vaatwasser moet worden voorzien van een frontpaneel bij montage, echter wordt deze niet meegeleverd en moet je deze zelf op maat laten maken. Het voordeel hiervan is dat je een frontpaneel op maat kan laten maken die perfect in de keuken past.

Houdt erg goed rekening met de maten van de Bosch vaatwasmachine, meet daarom altijd de nishoogte en breedte goed op om er zeker van te zijn dat deze Bosch inbouw vaatwasser past in jouw keuken.

Meegeleverd krijg je standaard een aan- en afvoerslang, een handleiding en daarbij installatiemateriaal. Hier zit nogmaals geen frontpaneel bij.

 Zuinige vaatwasser met energieklasse A +++
 Droog resultaat is perfect door het gebruik van zeoliet korrels
 Stille afwasmachine met een maximaal geluidsniveau van 42 decibel
 Uitneembare bestekmand neemt in het onderste gedeelte ruimte in

4. Bosch SMV46CX05N

vaatwasser aanbieding

Snel weer schone vaat en er altijd van verzekerd willen zijn dat die ook echt schoon is? Dan zul je echt eens moeten kijken naar de Bosch SMV46CX05N. Deze Bosch inbouw vaatwasser zorgt er altijd voor dat vieze vaat en bacteriën verdwijnen door het HygiënePlus programma, hierdoor worden zelfs de meest vieze plekken en bacteriën verwijderd door te wassen met hoge watertemperaturen.

Snel de afwas doen is zeker mogelijk met de Bosch SMV46CX05N door twee verschillende programma’s waar uit gekozen kan worden, namelijk de VarioSpeed functie of gewoon het korte wasprogramma. Kies je voor een van deze opties? Dan wordt de totale schoonmaaktijd verminderd met 50%. Ideaal als je snel even wat mensen over de vloer krijgt, als er op dat moment veel afwas is kun je gemakkelijk kiezen voor de VarioSpeed functie.

Daarbij krijg je de handige startuitstel functie waarmee je zelf kunt bepalen wanneer het wasprogramma moet starten. Op deze manier kan de vaat worden gedaan als je ligt te slapen, fijn als je een daltarief hebt en hierop geld wil besparen.

Voor- en nadelen Bosch SMV46CX05N

Zoals je nu wel weet is dit een Bosch afwasmachine inbouw, dit betekent wederom dat je moet beschikken over een goed passend frontpaneel bij montage. Op deze manier kun je de inbouw vaatwasser eenvoudig en netjes wegwerken in het design van de keuken.

Helaas wordt het frontpaneel niet meegeleverd en moet je deze zelf op maat laten maken. Meet om deze reden daarom ook altijd goed het gat op in de keuken waar de Bosch vaatwasser moet komen te staan.

Meegeleverd krijg je van Bosch een aan- en afvoerslang met daarbij een handleiding. Ook krijg je logischerwijs installatiemateriaal meegeleverd, zoals gezegd is hierbij geen frontpaneel inbegrepen. Hier moet je zelf voor zorgen dus.

 Door de inverter motor is dit type stiller, energiezuiniger en duurzamer
✓ Wasmiddel wordt goed verdeeld over de afwas met de doseerAssistent
 Door de warmtewisselaar geen barsten bij temperatuurverschillen
 Geen intensieve zone voor aangekoekt eten in schalen of pannen

5. Bosch SMS68TW00E

aanbieding vaatwasser

Wil je in de avond wanneer je lekker op de bank aan het ontspannen bent geen last van hebben van de vaatwasser die aan het draaien is? Dan is de Bosch SMS86TW00E een van de vele Bosch vaatwassers die perfect aansluit op jouw wensen.

Tijdens het schoonmaken wordt er namelijk maar een geluidsniveau van 38 decibel geproduceerd, hier merk je dus niks van. Daarbij is het mogelijk om delicaat glaswerk goed en netjes schoon te maken door een van de wasprogramma’s waardoor gewassen wordt op 40 graden Celcius.

Naast dit wasprogramma beschikt de Bosch SMS68TW00E over 7 andere wasprogramma’s en is er ruimte voor grote pannen en ovenschalen. Zo is het mogelijk om de gehele vaat te doen in 1 wasbeurt. Deze Bosch afwasmachine inbouw beschikt niet over een uitneembare bestekmand, maar wel een besteklade. Hierdoor hou je veel ruimte over in de onderste korven waardoor er weer meer afwas gedaan kan worden in 1 wasbeurt.

Voor- en nadelen Bosch SMS68TW00E

Deze vrijstaande afwasmachine van Bosch wordt voornamelijk gekenmerkt door het lage geluidsniveau. Hierdoor heb je geen last van vervelende geluiden als je rustig serie probeert te kijken.

Daarbij is een frontpaneel niet nodig omdat deze vaatwasser niet wordt ingebouwd in de keuken. Helaas heeft deze afwasmachine energieklasse A+, dit betekent dat die in vergelijking met andere overeenkomende types niet heel erg zuinig is in gebruik.

Kies je voor de Bosch SMS68TW00E, dan krijg je standaard meegeleverd een aan- en afvoerslang met daarbij een handleiding voor installatie en uitleg van de verschillende functies.

 Aangekoekte etensresten zijn geen probleem door de intensieve zone
 Goede verspreiding van zeep over de vaat door de doseerAssistent
 Gebruik van stille, energiezuinige en duurzame inverter motor
 Energieklasse A+, niet heel zuinig in gebruik dus

Meest gestelde vragen over Bosch vaatwassers

Is er regelmatig een Bosch afwasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch vaatwasser inbouw aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Bosch vaatwasser actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Bosch cashback vaatwasser te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch actie vaatwasser geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een Bosch afwasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze Bosch vaatwasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch vaatwasmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bosch vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch vaatwasser van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch vaatwasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bosch vaatwasmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Bosch vaatwasmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de Bosch vaatwasser beste koop direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste Bosch afwasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch vaatwassers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch vaatwasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.