Bosch schuurmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch schuurmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch schuurmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bosch schuurmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Voor iedere klus in huis bestaat er wel een geschikte Bosch schuurmachine. Je krijgt namelijk de beschikking over verschillende soorten types zoals de Bosch multischuurmachine, maar ook een Bosch vlakschuurmachine of een excentrische schuurmachine Bosch.

Dit betekent dat je voor ieder klusje gemakkelijk en snel aan de slag kunt. Om je een overzicht te geven van de beste Bosch schuurmachines hebben we een top 5 Bosch schuurmachine opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Bekijk het snel hieronder.

1. Bosch GEX 125-150 AVE

De Bosch GEX 125-150 AVE is een schuurapparaat dat schuren een stuk eenvoudiger maakt. Zo levert dit model 24.000 schuurbewegingen per minuut en dankzij de trillingsdemping van dit model merk je daar bijna niets van.

Hierdoor ga je rustig te werk en krijg je geen last van je handen. Daarnaast is het ook mogelijk om het apparaat te gebruiken voor het polijsten van bijvoorbeeld je auto.

Plaats een poetschijf op de Bosch GEX 125-150 AVE en polijst je auto totdat deze weer blinkt. Verder zit er een extra handvat gemonteerd aan dit model om extra kracht mee te zetten. Bovendien is dit type voorzien van een krachtige 400 watt motor en in combinatie met de toerentalregeling is dit een veelzijdige machine..

Voor- en nadelen GEX 125-150 AVE

Bij de Bosch GEX 125-150 AVE worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die uitleg geeft over de bediening van dit model.

Daarnaast wordt de zogeheten ‘L-boxx’ meegeleverd waar je het product in op kan bergen. In deze box zitten nog een aantal andere handige spullen zoals 3 slijpschijven en 2 stukken schuurpapier, zo kan je direct aan de slag gaan met het apparaat.

Ook ontvang je nog een microfilterbox waarmee je de stofdeeltjes opvangt die vrijkomen bij het schuren. Ten slotte is het handig om te weten dat dit model 2,4 kg weegt waardoor dit type fijn in de hand ligt.

Bepaal zelf de schuursnelheid met de variabele snelheidsregeling.
Tijdens intensief schuren geen last van je arm dankzij de trillingsdemping.
Geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken.
×  Het apparaat schuurt minder gelijkmatig bij zware belasting.

2. Bosch EasySander 12 + 2e accu

Met de Bosch EasySander 12 sla je geen enkel hoekje meer over. Dankzij de driehoekige vorm van het schuuroppervlak zijn ook lastige plekken goed te bereiken zoals de randjes van de trap. Wanneer je meer kracht zet zal het apparaat automatisch afnemen in toeren, hierdoor wordt elk oppervlak op de goede manier geschuurd en is deze meteen klaar voor een nieuwe lak- of verflaag.

Verder is het verwisselen van het schuurpapier binnen no time gebeurd. Met de klittenband bevestiging haal je het oude schuurpapier er zo van af en zet je er net zo snel weer een nieuwe op.

Voor- en nadelen EasySander 12

Naast de Bosch EasySander 12 ontvang je ook nog een aantal standaard meegeleverde spullen. Zo ontvang je als eerst een handleiding die je de bediening van het apparaat uitlegt. Daarnaast worden er maar liefst twee accu’s meegeleverd waardoor je het product kan blijven gebruiken, de oplader ervan wordt ook meegeleverd.

Verder wordt er een stofzuigeradapter meegeleverd waardoor je tijdens het schuren minder last heb van stof. Als laats ontvang je nog 3 verschillende stukken schuurpapier waarmee je alvast vooruit kan.

Het apparaat is heel licht met een gewicht van maar 700 gram.
Mogelijk om de aan-knop vast te zetten.
Ga draadloos te werk dankzij de accu van het apparaat.
×  Beschikt niet over een variabele snelheidsregeling waardoor de schuursnelheid niet kan aanpassen.

3. Bosch PBS 75 AE SET

Met deze Bosch PBS 75 AE SET ga je altijd secuur te werk. Zo beschikt het apparaat over een 750 watt motor met een traploze toerentalinstelling. Hierdoor wordt het mogelijk om de schuursnelheid aan te passen tussen de 200 en de 350 m/s.

Daarnaast is dit model voorzien van een automatisch schuurband systeem waardoor het schuurpapier altijd in de goede positie blijft wanneer je aan het werk bent. Bovendien verwissel je het schuurpapier dankzij het pansysteem van de schuurband in een handomdraai.

Voor- en nadelen PBS 75 AE SET

Bij de Bosch PBS 75 AE SET worden altijd een aantal items meegeleverd. Zo ontvang je de handleiding van het apparaat die je de bediening uitlegt. Daarnaast wordt er een opbergkoffer meegeleverd waar je het apparaat in opbergt wanneer je het niet gebruikt. In deze koffer zit ook een schuurband waarmee je alvast vooruit kan, zo kan je direct aan de slag gaan.

Bovendien wordt er ook een houder voor het product meegeleverd en een parallel- en verstekgeleider waarmee je de machine installeert op een bepaalde hoogte. Verder weegt dit apparaat 3,5 kg, hierdoor kan het werk als zwaar worden ervaren wanneer je lang aan het schuren bent.

Toerental is gelijk bij zware belasting waardoor je gelijkmatig blijft schuren.
Zet de aan-knop vast zodat je deze niet constant hoeft in te drukken.
Bepaal zelf de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.
×  Beperkte bewegingsruimte door de kabellengte van 2 meter.

4. Bosch PEX 400 AE

Met de Bosch PEX 400 AE kan ieder oppervlak op de juiste manier geschuurd worden dankzij Bosch Electronic. Dit betekent dat je het toerental zelf kan instellen waardoor je de schuursnelheid aanpast aan de oppervlakte die je gaat schuren. Daarnaast heb je tijdens het sturen minder last van de stofontwikkeling doordat er een microfiltersysteem gemonteerd zit op het apparaat.

Vervolgens wordt het stof opgevangen in een doorzichtige bak waardoor je kan zien hoeveel stof er in zit. Verder is het apparaat voorzien van een extra handgreep waarmee je meer kracht kan zetten als dat nodig is. Bovendien is het apparaat dankzij de handgreep ook beter te besturen en kan je rustig te werk gaan.

Voor- en nadelen PEX 400 AE

Er worden bij de Bosch PEX 400 AE altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Om te beginnen ontvang je een handleiding, hierin vind je de uitleg voor de bediening van het apparaat. Daarnaast ontvang je de kunststof koffer waar je het product in op kan bergen als het niet wordt gebruikt.

In deze koffer zit ook een stuk schuurpapier waarmee je alvast aan de slag kan gaan. Bovendien wordt de microfilter ook standaard meegeleverd bij de Bosch PEX 400 AE . Verder weegt het product 1,9 kg waardoor deze fijn in de hand ligt.

Met de variabele snelheidsregeling bepaal je zelf de schuursnelheid.
Klik de aan-knop vast zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.
Geschikt voor zowel vlakke als gebogen oppervlaktes.
×  Door de hoge trillingswaarde van 8 m/s voel je dit na een tijdje in je armen.

5. Bosch PSM 18 LI met 2x 18 volt 1,3 Ah accu

Met de Bosch PSM 18 LI heb je nooit meer problemen met de accu. Er worden bij dit model namelijk 2 krachtige accu’s meegeleverd die je kan omwisselen wanneer er een leeg is, in de tussentijd kan je de lege accu opladen. Bovendien kan je deze ook gebruiken voor andere 18 volt apparaten van Bosch doordat het een Bosch Power For All accu is.

Dit apparaat kan door de vorm makkelijker bij lastige randen en pak je deze ook mooi mee. De stof die ontstaat tijdens het schuren wordt opgevangen door het microfiltersysteem en de stofdeeltjes komen vervolgens in de microfilter box terecht.

Voor- en nadelen PSM 18 LI

Naast de Bosch PSM 18 LI ontvang je nog een aantal items die standaard worden meegeleverd. Je ontvangt een handleiding die je uitlegt hoe je het apparaat bedient. De acculader voor de 2 krachtige accu’s wordt ook standaard meegeleverd, zo kan je de ene accu opladen terwijl je de andere gebruikt.

Verder ontvang je 3 verschillende stukken schuurpapier waardoor je direct aan de slag kan gaan met het apparaat. Bovendien wordt het microfiltersysteem ook standaard meegeleverd bij dit model. Ook handig om te weten dat het gewicht van de Bosch PSM 18 LI maar 1,3 kg bedraagt waardoor deze fijn in de hand ligt.

Ideaal voor het schuren van nauwe hoeken en randen
Zet de aan-schakelaar vast zodat je deze niet constant hoeft in te drukken
De accu’s kan je voor meerdere apparaten van Bosch gebruiken
×  Het apparaat is niet voorzien van een snelheidsregelaar

Meest gestelde vragen over Bosch schuurmachines

Is er regelmatig een Bosch schuurmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch schuurmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Bosch schuurmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bosch schuurmachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch schuurmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Bosch schuurmachine beschikbaar is zetten we die direct in onze schuurmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch schuurmachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bosch schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch schuurmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch schuurmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bosch schuurmachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Bosch schuurmachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bosch schuurmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Bosch schuurmachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch schuurmachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch schuurmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken