Bosch keukenmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch keukenmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch keukenmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bosch keukenmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar een goede Bosch keukenmachine? Dan ben je hier aan het goede adres. Met een Bosch keukenmixer wordt het werken in de keuken een stuk gemakkelijker en kun je efficiënter te werk gaan.

Standaard wordt er bij een Bosch foodprocessor een hoop accessoires meegeleverd waardoor smoothies en andere gerechten zo gemaakt zijn. Lees snel de top 5 Bosch keukenmachine om erachter te komen welke het beste bij je in de keuken zou passen.

1. Bosch Optimum MUM9YT5S24

De Bosch Optimum MUM9YT5S24 is een echte alleskunner die een ware toevoeging is in iedere keuken. Dit model blinkt uit in het gebruiksgemak dat wordt geboden. Zo wordt het maken van taarten en dergelijke kinderspel dankzij de handige accessoires, kneedsensor en de timer.

Je kunt namelijk met het foodprocessor opzetstuk ook ingrediënten snijden, raspen of hakken. Dus heb je bijvoorbeeld kleine stukken noten nodig voor een notentaart? Geen probleem, want met de Bosch Optimum MUM9YT5S24 krijg je alle ingrediënten zonder moeite klein.

Je kunt bovendien ook een timer instellen op de Bosch Optimum MUM9YT5S24 waardoor je zelf niet veel meer hoeft te doen. Zo stel je de timer in op bijvoorbeeld 2 minuten waardoor het apparaat direct stopt wanneer het mengsel klaar is.

Bovendien zorgt de handige kneedsensor ervoor dat het deeg op een constante snelheid wordt gemengd. Dit hangt natuurlijk wel af van de hoeveelheid en het gewicht van het deeg. De inhoud van de mengkom is geschikt voor het tegelijk maken van beslag voor 2 taarten.

Voor- en nadelen Optimum MUM9YT5S24

Naast de Bosch Optimum MUM9YT5S24 ontvang je standaard een aantal items. Zo worden er een roer- en een klopgarde meegeleverd om het beslag mee te bewerken. Daarnaast ontvang je ook een aantal handig opzetstukken en accessoires.

Denk hierbij aan een kneedhaak, citruspers en een foodprocessor. Er worden ook al 3 rasp- en snijschijven meegeleverd zodat je gelijk vooruit kunt. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de bediening van dit model.

Hoog vermogen voor meerdere zware klussen achter elkaar
Met de foodprocessor snijd je ingrediënten klein
Altijd een constante mengsnelheid dankzij de kneedsensor
Er wordt geen extra mengkom meegeleverd

2. Bosch MUM59M55

Met de Bosch MUM59M55 kun je niet alleen deeg of beslag klaarmaken maar ook andere dingen bereiden. Dit komt mede door de handige opzetstukken en accessoires waar je onder andere mee kunt raspen, snijden en malen. Zo is het zelfs mogelijk om je eigen gehakt te maken met de vleesmolen.

De ingrediënten maak je vervolgens eenvoudig klein met de hakmolen. Met de foodprocessor snijd je bijvoorbeeld fruit in kleine stukken die je daarna kunt gebruiken als ingrediënten voor een taart of een ander gerecht.

Je maakt met de Bosch MUM59M55 ook gemakkelijk een vers sapje dankzij de citruspers. Vervolgens kun je jou sapje meenemen in de handige to-go beker. Wil je liever zelf boord of bijvoorbeeld een pizzabodem maken? Dat kan, want dankzij het hoge vermogen van maar liefst 1000 watt wordt het gemakkelijk om zwaar deeg te kneden.

Met een inhoud van 3,9 liter kun je beslag voor één taart maken in de mengkom. Na gebruik kun je alle onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Voor- en nadelen MUM59M55

Er worden bij de Bosch MUM59M55 standaard een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je precies uitlegt hoe dit model werkt. Daarnaast worden er heel veel opzetstukken en accessoires meegeleverd.

Denk hierbij aan onder andere een roer- en klopgarde, vlees- en hakmolen, citruspers, foodprocessor en een anti-spatdeksel. Ook ontvang je 3 snij- en raspschijven waarmee je ingrediënten klein kunt maken. Verder wordt er nog een opbergtas voor alle accessoires meegeleverd zodat je deze altijd netjes op kunt bergen.

Snijd ingrediënten klein met de accessoires
De accessoires zijn netjes op te bergen in de opbergtas
Geschikt om zwaar deeg te kneden dankzij het hoge vermogen
De mengkom is niet de grootste in zijn klasse

3. Bosch MUM5 CreationLine

De Bosch MUM5 CreationLine is een ware toevoeging in iedere keuken en voorziet je van veel gebruiksgemak. Zo worden er namelijk een aantal handige accessoires meegeleverd waarmee je onder andere smoothies, taarten en andere recepten klaar maakt. Het grootste voordeel hiervan is dat je dit allemaal met één apparaat kunt doen.

Dankzij het hoge vermogen van 1000 watt is dit apparaat ook zeer geschikt voor het kneden van zwaar deeg. Denk hierbij aan het maken van deeg voor bijvoorbeeld een pizzabodem. De andere ingrediënten voor de pizza kun je vervolgens fijn malen met de foodprocessor.

Met de Bosch MUM5 CreationLine is het zelfs mogelijk om je eigen gehakt te maken dankzij de vleesmolen. De kruiden voor het gehakt kun je ook zelf fijn malen en direct toevoegen in de mengkom met een inhoud van 3,9 liter. Hierin past ook het beslag voor het maken van één taart.

Wil je toch liever meerdere taarten maken? Dan kun je ervoor kiezen om een extra mengkom te gebruiken. Heel handig omdat je de mengkom tussendoor dan niet hoeft af te spoelen.

Voor- en nadelen MUM5 CreationLine

Niet alleen ontvang je de Bosch MUM5 CreationLine maar ook een aantal accessoires en opzetstukken. Denk hierbij aan een meng- en eiwitklopper, 2 raspschijven, een groente snijder en een tweezijdige snijschijf.

Ook wordt er een vleesmolen en een blender opzetstuk meegeleverd. Al deze accessoires berg je gemakkelijk op in de opbergtas die je ontvangt zodat je alles overzichtelijk bij elkaar houdt.

Wanneer je meerder taarten wilt gaan maken is het handig dat er 2 mengkommen worden meegeleverd. Zo ontvang je een RVS- en een kunststof mengkom inclusief deksel. Zeker niet te vergeten is de handleiding die wordt meegeleverd. Hierin wordt namelijk precies verteld hoe dit model werkt.

Maak smoothies, gehakt en snijd groente met de accessoires
Dankzij de maataanduiding meet je ingrediënten direct af
Geschikt om zwaar deeg te kneden dankzij het hoge vermogen
De mengkom is geschikt voor het beslag van één taart

4. Bosch MUM57B22

Maak heerlijke gerechten klaar met de Bosch MUM57B22 waarmee je ingrediënten snijd, raspt of hakt. Zo kun je bijvoorbeeld een appel snijden in gelijke plakken, een wortel fijn raspen of een een stuk chocolade in kleine stukken hakken. Hierdoor wordt het mogelijk om alle ingrediënten perfect te maken voor bijvoorbeeld een heerlijke taart.

Maar niet alleen is dit model geschikt voor het maken van taarten maar ook voor het bereiden van hartige gerechten. Denk hierbij aan het zelf maken van pizzadeeg, het snijden van salami en het raspen van kaas.

De Bosch MUM57B22 is tevens ook voorzien van een flexiklopper met een siliconen rand waardoor de mixer ook de ingrediënten die aan de rand plakken mixt. Handig wanneer je een recept aan het maken bent waarbij je producten gebruikt die heel erg plakkerig zijn zoals eiwitten.

In de mengkom van 3,9 liter heb je ruimte voor het beslag van één taart. Ben je klaar met het bereiden van heerlijke recepten? Dan spoel je alle onderdelen eenvoudig af in de vaatwasser.

Voor- en nadelen MUM57B22

Er worden naast de Bosch MUM57B22 standaard een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je om mee te beginnen een handleiding die je uitleg geeft over de bediening.

Daarnaast worden er heel wat accessoires en opzetstukken meegeleverd. Hierbij kun je denken aan onder andere een garde, klopper, deeghaak, 3 rasp- en snijschijven en een hakmolen met 2 hakmessen.

Om deze spullen allemaal netjes op te kunnen bergen ontvang je een opbergtas. Voor zowel de hakmolen als de mengkom worden deksels meegeleverd zodat je vers gesneden ingrediënten ook in de koelkast kunt bewaren.

Snijd en rasp ingrediënten fijn met de foodporocessor
Dankzij de opbergtas kun je de accessoires netjes opbergen
Geschikt voor meerdere bereidingen achter elkaar
Niet geschikt voor langdurig kneden van zwaar deeg

5. Bosch Multitalent 8 MC812M865

De Bosch Multitalent 8 MC812M865 is een echt alleskunner waarmee je alle kanten op kunt. Of je nu een taart wilt gaan bakken of gewoon een lekkere pizza wilt bereiden, dat maakt niet uit. Met het vermogen van 1250 watt wordt het maken van de meeste gerechten kinderspel.

Zo kun je met dit apparaat niet allen mengen maar ook snijden, raspen en hakken. Denk hierbij aan het maken van een pizzabodem waarbij je vervolgens verse ingrediënten snijdt of raspt voor op de pizza.

De Bosch Multitalent 8 MC812M865 is zelfs voorzien van een snijschijf voor friet, soepgroente en een blokjessnijder voor groente en fruit. Heb je zin in een verse smoothie? Dat is geen probleem, want met het blender opzetstuk heb je binnen no time een smoothie op tafel staan.

Na het gebruiken van de Bosch Multitalent 8 MC812M865 spoel je alle onderdelen gemakkelijk af in de vaatwasser waardoor je meer tijd over hebt voor het bedenken van lekkere recepten.

Voor- en nadelen Multitalent 8 MC812M865

Ook bij de Bosch Multitalent 8 MC812M865 worden er standaard een aantal items meegeleverd. Laten we beginnen met de accessoires die je ontvangt. Hierbij kun je denken aan een hak- en kneedmes, 2 raspschijven en 4 snijschijven. Deze kun je namelijk gebruiken om ingrediënten klein te maken voor bijvoorbeeld over je pizza.

Daarnaast wordt er een klopgarde en het blender opzetstuk meegeleverd zodat je heerlijke smoothies kunt maken. Natuurlijk ontvang je ook de mengkom met een inhoud van 3,9 liter. Zeker niet te vergeten is de handleiding die je uitleg geeft over de bediening van de Multitalent 8 MC812M865

Ruime mengkom met een inhoud van 3,9 liter
Met een vermogen van 1250 watt geschikt voor zwaar deeg
Stevigere behuizing dan vergelijkbare modellen
Er wordt geen citruspers meegeleverd

Meest gestelde vragen over de Bosch keukenmachine

Is er regelmatig een Bosch keukenmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch keukenmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een aanbieding Bosch keukenmachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bosch foodprocessor te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch MUM keukenmachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Bosch keukenmachine beschikbaar is zetten we die direct in onze Bosch keukenmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch keukenmachine MUM aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met keukenmachine Bosch MUM vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch keukenmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch keukenmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bosch foodprocessor is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste keukenmachine Bosch dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bosch keukenmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Bosch foodprocessor beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch MUM keukenmachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch keukenmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken