Bosch boormachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch boormachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch boormachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Bosch boormachines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar de beste of voordeligste Bosch boormachine? Dit is geen enkel probleem. Hieronder hebben we namelijk een top 5 Bosch boormachines voor je opgesteld met een handige review. Alle belangrijke eigenschappen en voor- en nadelen kun je hier ook overzichtelijk terugvinden.

Bosch is een hoog gerenommeerd merk met een uitstekend aanbod voor zowel de doe-het-zelver, frequente klusser of de professional. Het merk beschikt over een groene en blauwe lijn. De blauwe lijn is meer geschikt voor de zakelijke en professionele gebruikers, houdt wel rekening met hogere aanschafprijzen.

1. Bosch PSB 1800 LI-2

Wanneer je een fanatieke doe-het-zelver of een ervaren klusser bent, kom je met de Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox een heel eind. Deze Bosch accuboormachine heeft namelijk niet alleen een handig opbergsysteem, waarin je jouw accu’s, acculader, de machine zelf en de grote accessoireset in kwijt kunt, maar zorgt ook voor het eenvoudig klaren van iedere klus.

De accessoireset is uitgebreid: maar liefst 241 accessoires zitten op een overzichtelijke manier opgeborgen in de systembox. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je een onderdeel mist. Mocht je wel iets missen, kun je de set uitbreiden en de boxen op elkaar stapelen voor minder ruimte.

Voor- en nadelen Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox

De Bosch PSB 1800 LI-2 Systembox wordt geleverd met twee accu’s en een acculader. Hierdoor kom je nooit zonder stroom te zitten. Terwijl de ene accu in het apparaat zit, hangt de andere immers aan de lader. Hierdoor kun je zonder problemen doorwerken en heb je altijd voldoende stroom om de klus af te kunnen maken.

✓ Ruime accessoireset om nooit zonder de juiste benodigdheden te zitten.
✓ De boormachine is voor gemiddelde en zware klussen te gebruiken.
✓ Compact en licht, waardoor er geen spierpijn ontstaat.
⨯ De accu van 1,5 Ah gaat snel leeg.

2. Bosch Combiset Accu Toolkit 18 V

Heb alle benodigdheden binnen handbereik met de Bosch Combiset Accu Toolkit. Deze toolkit bevat niet alleen een draadloze accuboormachine, maar ook een cirkelzaag en decoupeerzaag. Hiermee kan iedere doe-het-zelver aan de slag om alle klussen in en rond het huis aan te pakken. De twee accu’s die bij het pakket meegeleverd worden, kunnen op alle drie de apparaten.

Hierdoor hoef je niet te veel accu’s op te laden en heb je altijd een opgeladen batterij om te beginnen met de klus. Je hebt voor de boormachine twee versnellingen, waardoor je hem op iedere stand kunt zetten. De cirkelzaag en decoupeerzaag geven jou extra hulp bij het op maat krijgen van alle materialen.

Voor- en nadelen Bosch Combiset Accu Toolkit

De boormachine van de Bosch Combiset Accu Toolkit is voorzien van werkverlichting aan de voorkant. Hierdoor kun je zelfs op de donkerste plekken aan de slag met het maken van jouw nieuwe bouwwerk. Je hebt hierbij altijd een maximale koppel van 38 Nm en je maakt gaten van 35 millimeter in hout. Je kunt daarom alle kanten op in jouw net gezaagde houten balken.

✓ De drie gereedschappen zorgen voor een totaalplaatje bij iedere klus.
 De accu’s zijn op alle apparaten in de toolkit te gebruiken.
✓ De meegeleverde opbergtas voor extra comfort tijdens de verplaatsing.
⨯ De accessoires moeten apart aangeschaft worden.

3. Bosch Advanced Impact 900

Wanneer je als doe-het-zelver toch het beste van het beste wilt hebben is de Bosch Advanced Impact 900 zeker het geld waard. De kickback control waarmee de boormachine is uitgerust zorgt ervoor dat je te allen tijde alle klussen veilig uit kunt voeren, waardoor ook door baksteen heenkomen geen problemen meer oplevert.

Je kunt de machine geheel naar wens instellen, waardoor je geen extra materialen aan hoeft te schaffen als je een ander materiaal dan hout of baksteen wilt hebben. Hierbij ben je altijd verzekerd van een gelijkmatig eindresultaat. Het toerental blijft namelijk gedurende jouw klussen altijd gelijk.

Voor- en nadelen Bosch Advanced Impact 900

De Bosch Advanced Impact 900 wordt geleverd met een dieptestop, een 15-delige borenset en een extra handgreep om extra comfort te bieden. Dit houdt ook in dat je na langdurig gebruik weinig last zult hebben van jouw handen en armen. Aan het einde van de klus kun je jouw materialen in de daarvoor bestemde en tevens meegeleverde koffer plaatsen, zodat jouw spullen veilig opgeborgen zitten en je alles mee kunt nemen van plek naar plek.

✓ Voor gemiddelde en zware boorklussen inzetbaar door de boorcapaciteit tot 40 millimeter in hout.
✓ De hoognodige benodigdheden bij de hand in jouw koffer.
✓ Met de klopfunctie kun je zelfs door tegels en steen heen boren.
⨯ Bij weinig licht is er een minder accurate uitwerking door het ontbreken van werkverlichting.

4. Bosch GSR 18V-21 + GDR 18V-160

De Bosch GSR 18V-21 + GDR 18V-160 is voor iedere doe-het-zelver een goede uitkomst. Wanneer je verschillende klussen in en rond jouw huis uit wilt voeren heb je de verschillende materialen bij de hand om de klus te kunnen klaren. Denk hierbij aan een boormachine een maximale koppel van 55 Nm en 21 koppelstanden, waardoor ook de zwaardere klussen aangepakt kunnen worden.

Daarnaast boor je met een boorcapaciteit van 35 millimeter door hout heen, waarbij je gebruik kunt maken van 0 – 480 / 0 – 1800 toeren per minuut. Ook heb je direct een slagschroevendraaier, die niet alleen licht is, maar ook een maximale koppel van 160 Nm heeft.

Voor- en nadelen Bosch GSR 18V-21 + GDR 18V-160

De Bosch GSR 18V-21 + GDR 18V-160 wordt geleverd met een L-Boxx. Hierin kun je zowel de boormachine als de slagschroevendraaier eenvoudig in opbergen, waardoor je alles overzichtelijk bij elkaar hebt.

Ook kun je deze box meenemen van klus naar klus, zodat je geen overvolle handen hebt en er geen extra risico’s ontstaan. De boormachine komt ook met twee accu’s. Hierdoor heb je altijd een accu bij de hand tijdens het klussen.

✓ Een tweedelige set voor extra gemakken tijdens het klussen.
✓ De accu’s zijn op meer apparaten van het merk te gebruiken, waardoor je ook meerdere accu’s tot je beschikking hebt.
✓ De werklampen op de boormachine geven extra zicht op donkere plekken.
⨯ De accessoires moeten apart aangeschaft worden.

5. Bosch PSR 18 Li-2

De naam Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag zegt het al: je krijgt niet alleen een accuboormachine, maar bent ook voorzien van verschillende accessoires en een stevige opbergtas. Hierdoor heb je alle benodigdheden voor de standaard klussen in en rondom het huis tot jouw beschikking.

Je kunt gaten van maximaal 35 millimeter in hout boren, waarbij je het apparaat in twee snelheidsstanden en 11 draaimomentstanden kunt zetten. Hierdoor heb je altijd de juiste stand om te kunnen boren en schroeven.

Met de werkverlichting heb je al extra steun op donkerdere plekken, maar met de bijgeleverde acculamp kun je al helemaal alle kanten op en heb je altijd de juiste verlichting.

Voor- en nadelen Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag

Het pakket van de Bosch PSR 18 Li-2 Triple Bag bestaat uit de boormachine, twee accu’s van 2,5 Ah, een snelle acculader, een acculamp, 34-delige accessoireset en een opbergtas. Hierdoor ben je te allen tijde van alle gemakken voorzien en kom je ook niet snel zonder accu te zitten.

Je kunt immers de een opladen terwijl de ander in gebruik is. Door de snelle lader heb je jouw accu’s binnen 45 minuten opgeladen.

✓ Voor verschillende klussen inzetbaar vanwege een hoge boorcapaciteit.
✓ Ook op minder goed verlichte plekken klussen met werk- en acculamp.
✓ Zwaardere boorklussen geen probleem door maximale koppel van 46 Nm.
⨯ Uitsluitend te gebruiken voor boren in hout.

Meest gestelde vragen over de Bosch boormachine

Is er regelmatig een Bosch boormachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch boormachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding accu Bosch boormachine te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bosch boormachines te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch boormachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Bosch boormachine beschikbaar is zetten we die direct in onze accu Bosch boormachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch boormachines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bosch boormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch boormachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch boormachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Bosch boormachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste accu Bosch boormachine dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bosch boormachine direct te vinden in onze top 5 Bosch boormachine. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Bosch boormachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch boormachine die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch boormachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.