Bonprix is een internationaal modebedrijf actief in 30 landen. Ze willen hun klanten wereldwijd inspireren met hun fashion. Ze hebben vijf labels en maandelijks nieuwe collecties, waardoor klanten steeds weer de nieuwste fashion kunnen ontdekken. Met fashion van Bonprix loop je altijd rond in de nieuwste mode.
Bonprix bestaat reeds ruim 30 jaar, is gestart als een klein postorderbedrijf en nu uitgegroeid tot een internationale fashion retailer met wereldwijd 35 miljoen klanten. 

Naast een dames-, heren- en kindercollectie vind je bij Bonprix ook woon- en tuinproducten. Denk aan meubels voor je balkon of tuin, tuindecoratie maar ook alles voor in de inrichting in huis. Meubels, vloedkleden en decoratie. Op hun website doe je veel inspiratie op, op zowel het gebied van kleding, wonen en de tuin.

Bonprix en duurzaamheid

De textielindustrie is een zwaar vervuilende industrie als het gaat om gebruik van waardevolle grondstoffen en belasting van het milieu. Mode van duurzame vezels maakt verschil en dat is waar Bonprix ook naar streeft. Bonprix staat voor duurzame mode moet voor veel mensen toegankelijk zijn. Mode van duurzame vezels die op sociale en ecologische wijze is geproduceerd. De visie is om in 2030 100% duurzame producten te produceren met 0% CO2 uitstoot en 100% transparantie over het proces. Ze werken met 5 kaders, positive choice, positive product, positive view, positiv partners en postive making. Voor uitleg over deze 5 pijlers bezoek je hun website.  

Bonprix kortingscodes en acties

Elke week zijn er weer veel nieuwe acties te vinden bij Bonprix. Zo kun je jouw favoriete producten met korting bij Bonprix kopen.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief van de Bonprix ontvang je af en toe ook nog een Bonprix kortingscode om te besteden in de winkel of in de webshop. Met de Bonprix black friday acties scoor je je spullen nog goedkoper! Dat is nog eens leuk inkopen doen.

(Telefonische) openingstijden Bonprix

De Bonprix openingstijden van de webwinkel zijn onbeperkt. Je kunt op elk moment van de dag jouw bestelling plaatsen. Op de website van de Bonprix lees je meer over onder andere de levertijd. Een bestelling die wordt gedaan op zaterdag zal misschien een iets langere verwerkingstijd hebben dan een bestelling doordeweeks. 

Op de website van de Bonprix vind je tevens de telefonische openingstijden om in contact te komen met de Bonprix klantenservice. Zij kunnen jou helpen met al jouw vragen. 

Bonprix retourneren

Je kunt je aankoop van de Bonprix retour sturen binnen 14 dagen na aankoopdatum. Dit is een wettelijk vastgestelde termijn. Winkels hanteren vaak een 30 dagen retour periode, dit staat dan aangegeven op hun website of op de aankoopbon. Wil je jouw bestelling van de Bonprix retourneren, lees dan goed de retour instructies door die je vindt bij jouw bestelling.

Heb je vragen over jouw bestelling neem dan contact op met de klantenservice van Bonprix.

Bonprix klantenservice: bellen en mailen

Er zijn diverse manieren om in contact te komen met de klantenservice van Bonprix. Voor de contactgegevens ga je naar hun eigen website, hier lees je ook meer over de wijze waarop je in contact kunt komen met ze. 

Wanneer je interesse hebt om te werken bij Bonprix adviseren we je om ook contact op te nemen met de Bonprix klantenservice. Zij kunnen jou van alle benodigde informatie voorzien.