Black & Decker stoomreiniger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Black & Decker stoomreiniger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Black en Decker stoomreinigers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle Black & Decker stoomreinigers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Black & Decker 17-in-1 Steam Mop

De Black & Decker 17-in-1 Steam-mop is een multifunctioneel apparaat voor al je schoonmaakklussen. Het apparaat blinkt voornamelijk uit in zijn veelzijdigheid, zo is dit model namelijk geschikt voor het reinigen van harde vloeren maar ook voor het opfrissen van bijvoorbeeld je kleren.

Hiervoor gebruik je een van de vele extra opzetstukken voor bepaalde klussen. Ook je meubilair reinig je eenvoudig met de handstoomreiniger, zo wordt het hele huis weer opgefrist en dat met maar één apparaat.

De naam zegt het ook al een beetje, dit model is geschikt voor maar liefst 17 verschillende schoonmaakklussen die een stuk eenvoudiger worden gemaakt.

De stoomdoeken hoef je niet weg te gooien doordat je deze in de wasmachine uitspoelt. Het apparaat beschikt ook nog over een zelfreinigingssysteem tegen kalkaanslag waardoor je weinig tijd kwijt bent aan het onderhoud.

Voor- en nadelen Black en Decker 17-in-1 Steam-mop

Bij de Black & Decker 17-in-1 Steam-mop worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Om mee te beginnen ontvang je de handleiding die je uitleg geeft over de werking van het apparaat. Er worden 4 stoomdoeken meegeleverd die je eenvoudig uitspoelt in de wasmachine.

Om de ramen mee schoon te maken ontvang je de stoomwisser, hiermee worden de ramen wassen een makkelijkere opgave. Ook worden er 2 stoomhandschoen doeken meegeleverd waarvan de ene een glansdoek is en de ander een schuurdoek.

Geschikt voor het reinigen van kleding
Weinig onderhoud dankzij het zelfreinigingssysteem
Multifunctioneel en vereenvoudigt alle schoonmaakklussen
Regelmatig bijvullen door de inhoud van maar 500 ml

2. Black & Decker 12-in-1 Steam Mop

De Black & Decker 12-in-1 Steam-mop is geschikt voor al je vuile klussen in huis. Dit 12-in-1 model, de naam zegt het al, vereenvoudigt 12 verschillende schoonmaakkarweitjes in huis.

Laten we beginnen met de opwarmingstijd van het apparaat, deze is namelijk al klaar voor gebruik na 15 seconden. Je kan de mop onder andere gebruiken voor harde vloeren en tapijt, waarbij maar liefst 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen worden gedood.

Het grootste voordeel hiervan is dat je geen chemische middelen hoeft te gebruiken. Voor de lastigere plekjes in het huis kan je de handstoomreiniger gebruiken.

Deze is namelijk een stuk compacter waardoor kleine hoeken en gaten makkelijker bereikbaar zijn. Er worden voor de verschillende klussen ook verschillende doeken meegeleverd.

Voor- en nadelen Black en Decker FSM1630

Naast de Black & Decker 12-in-1 Steam-mop ontvang je nog een aantal standaard meegeleverde items. Zo wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de bediening van het apparaat. Voor de grote schoonmaak van de tapijten ontvang je en tapijtglijder waardoor de klus kinderspel wordt.

Er worden ook een aantal borstels meegeleverd waarmee je hardnekkige vlekken gemakkelijk verwijderd. Ook ontvang je de flexibele slang en de stoomwisser voor de ramen. Als laatst worden er nog verschillende stoomdoeken meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt.

Handstoomreiniger voor het precisie werk
Stel de stoomkracht in naar eigen wens
Vereenvoudigt maar liefst 12 schoonmaakklussen in huis
Regelmatig bijvullen door het waterreservoir van 500 ml

3. Black & Decker FSM1630

Met de Black & Decker FSM1630 worden vloeren weer zo goed als nieuw en houd je ze gemakkelijk schoon. Met dit apparaat worden 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen gedood, en dat ook nog eens zonder het gebruik van chemische middelen.

Kies het type vloer dat je wilt gaan schoonmaken op het apparaat en de stoomkracht wordt hier vervolgens op aangepast. Zo voorkom je dat een strakke parketvloer krom gaat staan of dat deze simpelweg kapot gaat door een te hoge temperatuur.

Na het opstarten van dit model kan je zowat direct aan de slag, het opwarmen van het waterreservoir van 500 ml duurt namelijk maar 15 seconden. Ook zijn alle stoomdoeken herbruikbaar, deze spoel je namelijk af in de wasmachine.

Bij de Black & Decker FSM1630 worden nog een aantal spullen meegeleverd. Je ontvangt namelijk een aantal verschillende soorten stoomdoeken voor diverse schoonmaakklussen. Er worden 2 normale stoomdoeken meegeleverd waarmee je de grote oppervlakken reinigt.

Voor- en nadelen Black & Decker FSM1630

Voor de grondige schoonmaak van een kleed ontvang je de tapijtglijder waarmee de klus een stuk eenvoudiger wordt. Voor de lastige hoekjes en gaatjes wordt de driehoekige stoomdoek meegeleverd.

Deze is vooral geschikt voor de reiniging van bijvoorbeeld de badkamer. Zeker niet te vergeten is de handleiding, deze zal je uitleggen hoe je het apparaat bediend.

Pas de stoomkracht handmatig aan
Dankzij het lage gewicht neem je het apparaat gemakkelijk mee
Hoeken reinig je eenvoudig met de driehoekige stoomdoek
⨯ Regelmatig bijvullen door het waterreservoir van 500 ml

4. Black & Decker FSH10SM-QS

Deze Black & Decker FSH10SM-QS is een compact model dat uitermate geschikt is voor de kleinere huishoudelijke klusjes. Verwijder tot wel 99% aan ziektekiemen en bacteriën uit je vloer, sanitair, aanrecht en nog veel meer.

Het huis wordt een stuk schoner dan wanneer je dit zou doen met een sopje. Bovendien kost het ook nog eens minder tijd en worden vele klussen gemakkelijker met dit apparaat.

De handschoen is na het opstarten al binnen 15 seconden opgewarmd, ga direct aan de slag met het reinigen van je huis. Een handige functie die je zeker niet mag missen is dat je het waterreservoir bij kan vullen als het apparaat aan staat. Mocht je namelijk een keer een langere klus hebben, is het wel fijn om niet iedere keer te wachten op de opwarmingstijd.

Voor- en nadelen Black and Decker FSH10SM-QS

Er worden bij de Black & Decker FSH10SM-QS een aantal items standaard meegeleverd. Je ontvangt een handleiding met daarin de uitleg over de besturing.

Er worden ook 2 standaard stoomdoeken meegeleverd voor deze stoomhandschoen. De stoomdoeken kunnen eenvoudig worden gereinigd in de wasmachine, zo hoef je niet iedere keer nieuwe aan te schaffen.

Ligt fijn in de hand dankzij het gewicht van 2,3 kg
Vul water tussentijds bij als het apparaat aanstaat
Stel de stoomkracht naar eigen wens in
⨯ Vaak bijvullen met het waterreservoir van 100 ml

5. Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-mop

Met de Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-mop Deluxe worden al je huishoudelijke taken vereenvoudigt, en dat met maar één apparaat. Maak je huis schoon zonder het gebruik van chemische middelen en andere sopjes. Hierbij doodt je met de krachtige stoom maar liefst 99% van alle bacteriën, stofmijt en ziektekiemen uit je vloer, tapijt, sanitair en nog veel meer.

Zelfs de moeilijk bereikbare plekken worden kinderspel met de flexibele slang. Alle stoomdoeken die mee worden geleverd zijn te reinigen in de wasmachine, tot wel 100 wasbeurten lang. De doeken zijn dus heel duurzaam en kunnen dan ook een hele tijd mee.

Ook bij deze Black & Decker 7-in-1 1300W Steam-mop Deluxe ontvang je een aantal standaard meegeleverde items. Je krijgt informatie over de de bediening van de machine in de handleiding. Ook ontvang je de stoomwisser die geschikt is voor het reinigen van de ramen.

Voor- en nadelen 7-in-1 1300W Steam-mop Deluxe

De flexibele slang wordt ook meegeleverd samen met een variabele mond zodat je verschillende doeken kunt gebruiken. Je ontvangt in ieder geval 2 stoomdoeken die je gelijk kunt gebruiken. Voor het meubilair en de kleding wordt een speciale reinigingsdoek meegeleverd.

Reinig de stoomdoeken gemakkelijk in de wasmachine
De stoomkracht stel je naar eigen wens in
Neem het apparaat eenvoudig mee door het gewicht van 2,6 kg
⨯ Regelmatig bijvullen door het waterreservoir van 500 ml

Meest gestelde vragen over Black & Decker stoomreinigers

Is er regelmatig een Black & Decker stoomreiniger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Black & Decker stoomreiniger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Black en Decker stoomreiniger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Black & Decker stoomreiniger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Black en Decker stoomreinigers geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Black & Decker stoomreinigers beschikbaar is zetten we die direct in onze Black en Decker stoomreinigers review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Black & Decker stoomreinigers aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Black en Decker stoomreinigers vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat zijn de beste Black en Decker stoomreiniger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Black & Decker stoomreiniger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Black & Decker stoomreiniger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Black & Decker stoomreiniger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Black en Decker stoomreinigers direct te vinden in onze top 5 Black & Decker  stoomreinigers. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Black & Decker stoomreiniger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Black & Decker stoomreinigers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Black & Decker stoomreiniger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken