Berg trampoline kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Berg trampoline vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Berg trampolines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse Berg trampolines voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Op zoek naar Berg trampolines? Dan ben je hier aan het goede adres. Een Berg trampoline staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Jarenlang kan er genoten worden van hetzelfde model.

De Berg inground trampolines en andere types hebben allemaal een dikke beschermrand zodat de kids altijd veilig kunnen spelen. Ideaal is ook dat de materialen van een Berg trampoline zo ontwikkeld zijn, dat ze jarenlang mee kunnen gaan. Bekijk snel de top 5 Berg trampoline om te bekijken welke het beste bij jouw wensen past.

1. Berg Elite Regular 380 cm

De Berg Elite Regular 380 cm Grijs is een unieke trampoline die beschikt over een Airflow springmat waardoor het mogelijk is om hoger te springen. De Airflow springmat zorgt er voor dat er 50% meer lucht doorgaat dan bij de normale springmatten waardoor je veel hoger kunt springen.

Om de springkracht nog meer te verbeteren zijn de Twinspring Gold veren diagonaal geplaatst zodat de kracht beter verdeelt kan worden over de gehele mat. Hierdoor kun je ook veel soepeler springen wat de kans op blessures verminderd.

Een ander groot voordeel is dat het zelfs mogelijk is om dit model in de grond te graven. Hiermee creëer je meer veiligheid voor je kinderen omdat de afstand tot de grond een stuk kleiner is. Daarnaast is het ook gemakkelijker voor je kind om erop te komen.

Het frame en de rand zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat waardoor er geen roestvorming kan plaatsvinden op deze onderdelen. Het is dus geen probleem om de trampoline ook in de winter buiten te laten staan.

Voor- en nadelen Berg Elite Regular

Bij de Berg Elite Regular 380 cm ontvang je een beschermrand en een verenhaak waardoor de veiligheid van jou kinderen gegarandeerd is. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle specificaties van dit prachtige product.

Dankzij de TwinSpring Gold veren worden de krachten beter gedempt
Het frame en de veren zijn speciaal behandeld om roest te voorkomen
De AirFlow springmat laat 50% meer lucht door dan reguliere matten
Er wordt helaas geen veiligheidsnet meegeleverd

2. Berg Champion 380 cm

De Berg Champion 380 cm heeft een extra stevige en dikkere beschermrand zodat de veiligheid van jouw kind geen gevaar loopt en waardoor de kans klein is dat je met je voeten tussen de veren komt.

Deze TwinSpring Gold veren zijn diagonaal geplaatst zodat je minder weerstand hebt tijdens het springen en daarbovenop komt nog dat er hierdoor 30% meer veren in zitten als bij vergelijkbare modellen.

Om ervoor te zorgen dat je nog hoger en soepeler kunt springen beschikt de Berg Champion over een AirFlow springmat die tot wel 50% meer lucht doorlaat voor een betere springervaring.

Een andere handige specificatie is het gegalvaniseerde en gepoedercoate frame die speciaal behandeld is om roestvorming te voorkomen waardoor je dit model het hele jaar door buiten kan laten staan. Hierdoor zal de levensduur van deze trampoline enkele jaren bevatten. Het is helaas niet mogelijk om dit model in te graven omdat hij namelijk steunt op poten.

Voor- en nadelen Berg Champion

Bij de Berg Champion 380 cm wordt standaard een verenhaak en een beschermrand meegeleverd om ervoor te zorgen dat je kind veilig kan spelen en dat je niet continu alles in de gaten hoeft te houden.

Tot slot natuurlijk de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle functionaliteiten van dit product.

De TwinSpring veren bieden meer soepelheid tijdens het springen
Het speciaal behandelde frame kan niet zomaar gaan roesten
De speciale AirFlow springmat laat 50% meer lucht door
Er wordt helaas geen veiligheidsnet meegeleverd

3. BERG Elite+ InGround Trampoline

De BERG Elite+ InGround Trampoline is een vrij unieke trampoline omdat deze gemaakt is om in te graven maar toch wordt er een veiligheidsnet meegeleverd. Dit veiligheidsnet garandeert de veiligheid van jouw kind omdat dit net automatisch sluit waardoor er geen opening kan ontstaan.

Mocht je toch een keer langs het springoppervlak terechtkomen? Wees dan niet bang want over de veren zit nog een beschermrand van 2 cm dik die ervoor zorgt dat je niet met je voeten tussen de veren kunt komen.

Het frame en de veren zijn gepoedercoat en gegalvaniseerd waardoor er geen roestvorming op plaats kan vinden. Dit komt ten goede van de levensduur van dit product die je zeker meerdere jaren gewoon buiten kunt laten staan.

Het voordeel van een ingegraven trampoline is dat het een onderdeel van je tuin wordt en de onderdelen zijn minder goed zichtbaar. Hierdoor valt het nauwelijks op dat een dit in je tuin hebt.

Voor- en nadelen BERG Elite+ InGround Trampoline

Bij de BERG Elite+ InGround Trampoline wordt standaard een beschermrand, veiligheidsnet en een verenhaak meegeleverd waardoor de veiligheid van je kind voorop staat. Als laatste heb je nog de handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alles wat je moet weten over dit product.

Het springoppervlak is ontworpen om extra soepel te kunnen springen
Er kan geen roestvorming plaatsvinden op de onderdelen
De veiligheid van je kind is gegarandeerd dankzij alle meegeleverde items
Als je de trampoline weg wilt hebben zit er een enorme kuil in je tuin

4. BERG Grand Champion 515×365 cm

De BERG Grand Champion 515×365 cm Ovaal is een erg groot ontwerp waardoor je er met meerdere kinderen tegelijk op kunt springen. Het speciaal ontworpen springoppervlak laat maar liefst 50% meer lucht door waardoor de sprong soepeler en hoger is wat het springplezier verhoogt.

Het maximaal belastbare gewicht bedraagt 120 kilogram waardoor je zelfs als volwassene even een sprong kunt wagen.

Een ander handige specificatie is het speciaal behandelde frame en veren. Deze zijn gepoedercoat en gegalvaniseerd waardoor de kans erg klein is dat er roestvorming plaatsvindt op deze onderdelen. Hierdoor is het mogelijk om dit product altijd buiten te laten staan zonder dat er enige vorm van schade plaatsvindt.

Voor- en nadelen BERG Grand Champion

Het veiligheidsnet garandeert de veiligheid van jouw kind zodat ze niet zomaar erlangs kunnen vallen en har dop de grond terechtkomen.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je toch niet helemaal goed land, wees dan niet ongerust want je komt dan terecht op de beschermrand van 2 cm dik die over de veren zit. Het is dus vrijwel onmogelijk om met je voeten tussen de veren te komen.

Het speciaal behandelde frame en veren kunnen niet gaan roesten
Met dit springoppervlak spring je hoger en soepeler
Je kunt met meerdere tegelijk springen
Het is niet mogelijk om dit model in te graven

5. BERG FlatGround Elite inground Trampoline 430

De BERG FlatGround Elite Grey 430 is een model zonder poten waardoor je deze in de grond moet graven. Een van de voordelen hiervan is dat er geen lelijke onderdelen zichtbaar zijn waardoor het een onderdeel van je tuin wordt.

Voor de veiligheid is dit ook nog eens beter omdat de afstand tot grond kleiner is als bij een model op poten. Alle onderdelen van dit product zijn speciaal behandeld tegen roestvorming zodat je niet bang hoeft te zijn dat je nieuwe aankoop meteen beschadigt.

Een ander groot voordeel is het springoppervlak dat vrij groot is en ook nog een beter veert. Hierdoor spring je een stuk hoger en soepeler waardoor je jouw benen minder belast en zo heb je minder kans op blessures.

Op het moment dat je langs het springoppervlak terechtkomt landt je op een 2 cm dikke beschermrand die moet voorkomen dat je met je voeten tussen de veren komt.

Voor- en nadelen BERG FlatGround Elite Grey

Bij de BERG FlatGround Elite Grey 430 wordt standaard een handleiding meegeleverd zodat je binnen een korte tijd dit product gereed hebt en je kinderen meteen lekker kunnen springen. Tot slot wordt er nog een beschermrand meegeleverd die de veiligheid van je kind beschermd.

Benen worden minder belast dankzij speciaal ontworpen springoppervlak
De beschermrand biedt genoeg bescherming voor je benen
Dit model is in te graven waardoor onderdelen niet zichtbaar zijn
Als de trampo weggehaald wordt heb je een groot gat in je tuin

Meest gestelde vragen over Berg trampolines

Is er regelmatig een Berg trampoline aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Berg trampoline aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Berg trampoline te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Berg trampoline te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Berg trampolines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen Berg trampoline beschikbaar is zetten we die direct in onze Berg trampoline review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Berg trampolines aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Berg trampolines vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat zijn de beste Berg trampoline van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Berg trampoline is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Berg trampoline is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Berg trampoline dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Berg trampolines direct te vinden in onze top 5 Berg trampoline. Op die manier wordt het heel makkelijk om de Berg trampoline beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Berg trampolines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Berg trampoline vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken