Berendsen Kringloop

Berendsen Kringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan Noorderdiep 350 in Nieuw-Buinen.

Meer informatie over Berendsen Kringloop in Nieuw-Buinen

Berendsen Kringloop is een Kringloopwinkel gelegen in Nieuw-Buinen op Noorderdiep 350.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Berendsen Kringloop is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Berendsen Kringloop neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Nieuw-Buinen? Dan ben je bij Berendsen Kringloop op de juiste plek. Bij Berendsen Kringloop kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Noorderdiep 350 in Nieuw-Buinen. Je kan Berendsen Kringloop telefonisch bereiken op: 31 6 50210931 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Berendsen Kringloop hebben ze alles.

Wil je weten wat Berendsen Kringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berendsen Kringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berendsen Kringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berendsen Kringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Berendsen Kringloop

Bezoekers bekeken ook