BaByliss stijltang kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste BaByliss stijltang vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van BaByliss stijltangen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een BaByliss stijltang? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Grote kans dat je met een BaByliss stijltang uitstekend wordt voorzien in al je wensen en behoeften. Het merk heeft een groot aanbod aan stijltangen waarvan elke zo zijn voordelen heeft. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BaByliss stijltang welke is uitgerust met keramische warmteplaten. Vooral handig wanneer je het apparaat dagelijks gebruikt. Door deze warmteplaten zal de kans op verbranding namelijk sterk worden verminderd.

Helemaal klaar met pluizig haar? Kies dan voor een stijltang BaByliss waarin ionische technologie is verwerkt. Voor een all in one stijltang raden we het je aan om te kiezen voor een model met afgeronde platen. Hiermee creëer je prachtige golven of slagen in je kapsel. Om een goede en weloverwogen keuze te maken hebben we een top 5 BaByliss stijltang voor je samengesteld.

1. BaByliss ST481E

Wilt u dat uw stijltang binnen 30 seconden op temperatuur is en tijd besparen in de ochtend? Dan is de Babyliss ST481E perfect voor u. De stijltang heeft 5 temperatuurstanden, inclusief de hoogste temperatuur van 230 °C, wat effectief is om krullend haar te stijlen.

Dit model van BaByliss heeft volledig keramische platen en ionische technologie waardoor je zelfs op de hoogste stand geen haar beschadigingen kan oplopen zoals verbranding. 

Verder kunt u door de aangepaste flexibele platen, met afgeronde hoeken, ook gebruiken om krullen met slag te creëren. Na gebruik te hebben gemaakt van de Babyliss stijltang kunt u de ST481E op de bijgeleverde hittebestendige mat neerleggen.

 

Voor- en nadelen Babyliss ST481E

Stel temperatuur van de ST481E zelf in.
Keramische coating zorgt dat uw haar niet beschadigd wordt door de hitte.
Haar zal niet pluizen van statisch worden door de ionische technologie.
Geen weergave op de ST481E om de temperatuur af te kunnen lezen.

2. BaByliss ST393E

Wilt u geen pluizig haar na het stijlen van krullen? Dan is de babyliss ST393E stijltang ideaal voor jou. Door de ionische technologie sluiten de haarschubben af ​​waardoor het minder pluizig en minder statisch wordt. Er zitten 5 temperatuurstanden op dit model die variëren tussen de 140 °C en 235 °C. Dit is ideaal voor elk haartype.

De Babyliss ST393E is snel warm doordat de stylingplaten zijn gemaakt van titanium met een keramische coating. Dit zorgt er voor dat uw haar wordt beschermd tegen de hitte en haarstyling producten.

De ST393E kunt u ook gebruiken om krullend en golvend haar te creëren, dit gaat zeer gemakkelijk door de afgeronde platen en bolle bovenkant.

Voor- en nadelen Babyliss ST393E

Gemakkelijk gekruld/golvend haar door afgeronde en bolle bovenkant.
Het haar wordt beschermd tegen de hitte door de keramische coating.
Geen pluizen van statisch haar na het stijlen door de ionische technologie.
⨯ De keramische platen zijn alleen gecoat dus voor optimale bescherming raden wij u volledig keramische platen voor het haar aan.

3. BaByliss ST395E

Wilt u dat uw haar gehydrateerd blijven tijdens het stijlen en niet uitdroogt door de hitte? Dan is de BaByliss ST395E perfect voor u. Dit model beschikt over een stoomfunctie waardoor u kunt voorkomen dat uw haar uitdroogt tijdens het stijlen.

De ST395E is geschikt voor ieder haartype door de keramische coating die het haar beschermt. Ook de 5 temperatuurstanden zorgen ervoor dat uw haar perfect wordt vorm gegeven.

Dit model is voorzien van intrekbare pinnetjes, welke zijn verwerkt in de stijltangplaten waarmee u uw haar kamt tijdens het stijlen, wat flink wat tijd bespaart. Een ander groot pluspunt van de ST395E is dat pluizen nog maar zelden voorkomt door de ingebouwde ionische technologie.

Voor- en nadelen BaByliss ST395E

Uw haar zal niet pluizig/statisch zijn door de ionische technologie.
U kunt precies de goede temperatuurstand voor uw haar instellen.
Display waarmee u de temperatuurstand precies kunt aflezen.
Geen mogelijk om golvend haar te creëren doordat er geen flexibele platen aan de ST395E zitten.

4. BaByliss Digital ST500E

Wilt u de perfecte temperatuurstand voor uw haarlokken? Dan is de Babyliss digitale ST500E perfect voor u. Dit model is voorzien van een digitale sensor welke de dikte van uw haar meet bij het eerste gebruik. Vervolgens stelt dit model automatisch de temperatuur in voor de automatisch gegenereerde haardikte.4

Zo zullen de stylingplaten niet te heet worden voor uw haar. Een ander voordeel van de sensor is dat de temperatuur constant hetzelfde is, dat betekent dat je maar één keer door het haar hoeft te gaan om het steil te maken.

Dat maakt het veel beter en vooral een stuk veiliger. De stylingplaten zijn binnen 15 seconden warm en op het display kunt u de exacte temperatuur aflezen van het betreffende moment.

Voor- en nadelen BaByliss ST500E

Uw haar zal niet pluizig worden of statisch zijn na gebruik.
Sensor zal dikte van uw haar opmeten en de perfecte temperatuur kiezen.
Gemakkelijk krullen & golvend haar creëren door de afgeronde platen.
De platen zijn niet volledig keramisch gecoat.

5. BaByliss ST455E

Deze Babyliss ST455E is uitgerust met 6 temperatuurstanden, deze temperatuurstanden varieren van 140 °C tot 235 °C . Dat maakt dit model geschikt voor elk haartype. Op dit model zit een beschermmodus die ervoor zorgt dat u uw haar op de juiste temperatuur in het juiste model wordt gebracht .

De beschermmodus functie stelt de temperatuur precies af op uw haartype, wilt u toch zelf de temperatuurstand aanzetten dan is dat ook mogelijk.

Voor wat dunner haar raden wij aan om de temperatuur op een lage stand te zetten en voor wat dikker haar raden wij aan om de temperatuur op een hogere stand te zetten. Dit model beschikt ook over een borstel opzetstuk vervaardigd in de ochtend toch nog snel door uw haren heen kan gaan.

Voor- en nadelen Babyliss ST455E

Uw haren worden extra steil door de meegeleverde borstel opzetstuk.
ST455E gaat automatisch uit als deze voor een poosje niet wordt gebruikt.
Keramische coating waardoor het haar wordt beschermd tegen de hitte.
U kunt dit model niet gebruiken voor handdoekdroog haar, u zult het haar moeten drogen voor gebruik.

Meest gestelde vragen over de BaByliss stijltang

Is er regelmatig een BaByliss stijltang aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een BaByliss stijltang aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding BaByliss stijltang te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen BaByliss stijltang te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste BaByliss stijltangen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen BaByliss stijltang beschikbaar is zetten we die direct in onze BaByliss stijltang review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 BaByliss stijltang aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met BaByliss stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste BaByliss stijltang van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke BaByliss stijltang is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke BaByliss stijltang is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste BaByliss stijltang dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop BaByliss stijltang direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de BaByliss stijltang beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de BaByliss stijltang die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste BaByliss stijltang vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken