Asser kringloopwinkel Het Struunhuus

Asser kringloopwinkel Het Struunhuus is een Kringloopwinkel gelegen aan A.H.G. Fokkerstraat 24 in Assen.

Meer informatie over Asser kringloopwinkel Het Struunhuus in Assen

Asser kringloopwinkel Het Struunhuus is een Kringloopwinkel gelegen in Assen op A.H.G. Fokkerstraat 24.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Asser kringloopwinkel Het Struunhuus is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Asser kringloopwinkel Het Struunhuus neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Assen? Dan ben je bij Asser kringloopwinkel Het Struunhuus op de juiste plek. Bij Asser kringloopwinkel Het Struunhuus kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan A.H.G. Fokkerstraat 24 in Assen. Je kan Asser kringloopwinkel Het Struunhuus telefonisch bereiken op: 31 6 15316905 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetstruunhuus.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Asser kringloopwinkel Het Struunhuus hebben ze alles.

Wil je weten wat Asser kringloopwinkel Het Struunhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asser kringloopwinkel Het Struunhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asser kringloopwinkel Het Struunhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asser kringloopwinkel Het Struunhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Asser kringloopwinkel Het Struunhuus

Bezoekers bekeken ook