Vergelijk gratis

Gemakkelijk Alles-in-1
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van internet, tv en bellen of de combinatie hiervan op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt over telefonie

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 

Alle informatie over Alles in 1

Wat is nou precies Alles-in-1?

Een Alles-in-1 pakket is in feite gewoon een groot combinatieabonnement voor televisie, internet en telefonie. Wanneer je de keus maakt voor een Alles-in-1 pakket brengt dat vele voordelen met zich mee namelijk: er is nog maar een aanspreekpunt doordat je alle diensten bij dezelfde aanbieder hebt, alle kosten van de televisie, het internet en telefonie op een factuur. Lekker overzichtelijk.

Altijd voordeliger uit

Over het algemeen ben je een stuk voordeliger uit wanneer je kiest voor een Alles-in-1 pakket, in plaats van losse abonnementen.

Aanbieders zoals Ziggo en KPN willen graag Alles-in-1 pakketten verkopen. Daarom bieden veel aanbieders leuke extra’s en cadeaus aan bij het afsluiten van een Alles-in-1 pakket. Het enige nadeel van een Alles-in-1 pakket is dat als er een storing is bij jouw aanbieder, dat je van geen een dienst gebruik kunt maken.  

Wat maakt een Alles-in-1 pakket nou goedkoper?

Je betaalt voor een Alles-in-1 pakket minder kosten per maand, doordat je alle diensten in een keer bij dezelfde aanbieder afsluit. Doordat jij voor een Alles-in-1 pakket kiest geeft de aanbieder vele extra’s zoals gratis programma’s terugkijken.

Het Alles-in-1 wereldje gaat snel

Wie had dat verwacht een aantal jaren geleden? Een Alles-in-1 pakket. Programma’s terugspoelen? geen probleem hoor. Aanbieders proberen steeds meer functies te ontwikkelen waarmee ze meer klanten trekken.

We kunnen natuurlijk verwachten dat mobiele telefonie een onderdeel wordt van de Alles-in-1 pakketten. Op het moment wordt er door de aanbieders al gebruik gemaakt van de mobiele telefonie door bijvoorbeeld kortingen te geven op de maandelijkse abonnementskosten.

Vele aantrekkelijke kortingen

Aanbieders komen met leuke kortingen zoals de instapkorting, waardoor je uiteindelijk maandelijks minder betaald. We kijken met onze vergelijker altijd naar de gemiddelde maandprijs.

Wat zijn nou punten waar ik naar moet kijken bij een Alles-in-1 pakket?

Wanneer je gaat kijken voor een Alles-in-1 pakket, zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de minimale internetsnelheid.

Daarnaast moet je jezelf afvragen of je veel streamt of films kijkt. Dit is erg belangrijk omdat je dan veel gebruik maakt van streamings diensten zoals Netflix, dit vereist een sterke internetverbinding.

Het juiste internet is van groot belang

Je kunt bij elk Alles-in-1 pakket kiezen welk soort internet je wilt gebruiken. Echter ligt het wel aan jou locatie wat voor type internet je kunt ontvangen.

In de meeste gevallen is dit een glasvezelverbinding. Hieronder gaan we het hebben over de soorten internet waaruit je kunt kiezen.

3 keuzes in internet

Er zijn dus 3 verschillende soorten internet verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit ADSL, Kabel of glasvezel. Glasvezel is veruit het beste wat je kunt krijgen, het enige nadeel is dat dit afhankelijk is van jouw locatie. Niet op elke locatie in Nederland is een glasvezelverbinding beschikbaar.

Overstappen met een Alles-in-1 abonnement

Overstappen met een Alles-in-1 pakket is vrij eenvoudig. Wanneer je ziet in onze vergelijker dat je met een andere aanbieder goedkoper uit bent, dan kun je eenvoudig jouw gegevens achterlaten bij de goedkopere aanbieder.

Jouw nieuwe aanbieder gaat vervolgens de overstap regelen. Zo hoeft jij geen moeite meer te doen om te besparen. Wil je meer weten over internet, tv en bellen? Klik dan snel op de link.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Internet, Televisie, Bellen, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over Alles-in-1!

Begin nu met het vergelijken van alle Alles-in-1 aanbieders

Beoordeel deze pagina