AEG wasmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste AEG wasmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van AEG wasmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een AEG wasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een AEG wasmachine ben je ervan verzekerd dat je een hoog kwalitatief huishoudapparaat in huis haalt. Niet alleen qua schoonmaakkwaliteiten, ook de levensduur van al je kleding wordt verlengd. Door innovatieve bescherming technieken zal er zo min mogelijk schade worden toegebracht, ook aan delicate kleding.

Een andere handige functie is de AEG Lavamat waarmee veel energie wordt bespaart door middel van de overal aanwezige ProSense beladingssensor. Middels deze sensor wordt de programmaduur vastgesteld. Vooral makkelijk voor de kleinere wasjes.

Wil je een AEG wasmachine kopen? Er is een groot aanbod aanwezig, een keuze maken kan dan ook wat moeilijker zijn dan je vooraf had gedacht. Om deze rede hebben we een top 5 beste AEG wasmachine voor je samengesteld met bijbehorende reviews. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je een goede en weloverwogen keuze maken.

1. AEG L6FBI86S

Met de AEG L6FBI86S was je gemakkelijk de vuile was van 3 tot 4 personen op een energiezuinige manier. Deze AEG wasmachine heeft een energielabel van A+++-20%, dat houdt in dat hij 20% zuiniger is dan een A+++ model. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de ProSense beladingssensor. Deze sensor weegt hoeveel vuile was er in de trommel zit en met die informatie wordt de hoeveelheid water aangepast. Zo gebruik je nooit te veel water.

Een andere handige functionaliteit is de tijd besparing knop. Hiermee is je wasprogramma sneller klaar, dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel weg moet maar je hebt een bepaald kledingstuk nodig.

Wanneer je 2 keer op deze knop drukt zal het wasprogramma nog verder worden ingekort. Dat is vooral handig als je een klein wasje moet draaien.

De ruime keuze uit wasprogramma’s maakt het gebruik van dit apparaat nog eenvoudiger. Je hebt namelijk keuze uit ruim 10 verschillende programma’s waaronder wol, jeans en katoen. De overige wasprogramma’s staan weergegeven op het display.

Voor- en nadelen L6FBI86S

Bij de AEG L6FBI86S ontvang je een aan- en afvoerslang van ruim 1,5 meter lang. Zo kun je direct het apparaat aansluiten en gebruiken. Wil je graag een uitgebreidere uitleg over dit model? Neem dan rustig de bijbehorende handleiding even door voor een uitgebreide uitleg.

Dit type heeft een trommelinhoud van 8 kilo
Weinig trillingen dankzij de koolborstelloze motor
De ProSense functie zorgt dat er niet te veel water gebruikt wordt
Beschikt niet over een stoomfunctie

2. AEG L8FB86ES

De AEG L8FB86ES is ontworpen voor het wassen van ruim 8 kilo vuile was in één wasbeurt. Hierdoor is dit model geschikt voor een huishouden met 3 tot 4 personen. Wat het nog mooier maakt is het A+++-50% label, dit houdt in dat de L8FB86ES 50% zuiniger is dan apparaten met een A+++ label. Dat komt onder andere door de beladingssensor die kan wegen hoeveel gewicht er in de trommel ligt, hierop wordt de watertoevoer aangepast.

Nog een andere functie die er voor zorgt dat dit apparaat erg milieuvriendelijk is, de ÖKOMix technologie. Met deze functie is het mogelijk om water te mengen met wasmiddel waardoor je op een lage temperatuur kunt wassen maar toch alles helemaal schoon wordt. Zo verbruik je nooit onnodig energie.

Er is een ruime keuze uit wasprogramma’s voor alle soorten wasgoed. Er zijn namelijk 10 verschillende programma’s beschikbaar zodat je altijd het juiste programma kunt selecteren. Op het moment dat de wasmachine klaar is met het wasprogramma zal de kleding worden gecentrifugeerd met 1600 toeren. Mocht je geen zin hebben om te strijken? Activeer dan de ProSteam stoomfunctie om de kreukels in de kleren te verminderen.

Voor- en nadelen L8FB86ES

Bij de AEG L8FB86ES ontvang je zoals gewoonlijk een aan- en afvoerslang om dit type direct aan te kunnen sluiten. Tot slot een handleiding met een uitgebreide uitleg over de L8FB86ES .

Een van de meest zuinige uitvoeringen van dit moment
De ÖKOMix technologie lost wasmiddel op in water
De stoomfunctie zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te strijken
⨯  De touch knoppen werken niet altijd in een keer

3. AEG L8FEOKOMIX

De AEG L8FEOKOMIX beschikt over de ProSteam stoomfunctie waardoor je minder last hebt van kreukels in de schone was. Deze uitgebreide stoomfunctie is toe te voegen aan een wasprogramma of je kunt deze apart aanzetten als het wasprogramma is afgerond. Dit kan erg handig zijn omdat je namelijk niet meer hoeft te strijken.

Met dank aan de ÖKOMix technologie is de L8FEOKOMIX 50% zuiniger dan een wasautomaat met een A+++ energielabel. Dat komt omdat deze technologie het mogelijk maakt om wasmiddel te mengen met water waardoor je vuile was extra schoon wordt, ook als je wast op een lage temperatuur.

Wat deze machine nog mooier maakt is dat deze geschikt is voor het wassen van vuile kleren van ruim 5 personen. Waarbij je keuze hebt uit ruim 10 verschillende wasprogramma’s voor onder andere wol, zijde en katoen.

Voor- en nadelen AEG L8FEOKOMIX

Bij de AEG L8FEOKOMIX ontvang je natuurlijk een handleiding met een uitgebreide uitleg over all functies van dit model. Tot slot, om direct aan de slag te kunnen, een 1,5 meter lange aan- en afvoerslang om al het water in- en uit de machine te krijgen.

Met de ProSteam functie heb je minder strijkwerk
De trommel heeft een inhoud van maar liefst 9 kilo
Dankzij de ÖKOMix technologie wordt je was extra schoon
⨯ Beschikt niet over de SoftWater technologie

4. AEG L7FE94EW

De AEG L7FE94EW is een ideale wasautomaat voor degene die last hebben van allergische reacties van bijvoorbeeld pollen of dierenharen. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van het anti-allergie programma waardoor er een hogere temperatuur wordt gebruikt en de programmaduur wordt verlengt. Hierdoor worden de pollen en dierenharen verwijdert uit de kleding en heb je minder kans op jeuk of andere allergische reacties.

Het gebruik van dit model is erg eenvoudig dankzij de ruime keuze uit 10 verschillende programma’s. Je hebt onder andere keuze uit katoen, zijde, jeans en wol. Mocht het zo zijn dat je licht vervuilde was hebt liggen?

Maak dan gebruik van de tijdbesparing-knop. Hiermee verkort je de duur van een programma voor het geval dat je maar weinig vuile was hebt liggen. Druk deze knop 2x in, waarmee je het programma nog verder in kunt korten.

Een ander groot voordeel is dat de trommel van de L7FE94EW een maximaal vulgewicht heeft van 9 kilo en is geschikt voor een huishouden van 5 personen. Als je voor 5 personen tegelijk moet wassen heb je natuurlijk geen zin om daarna nog te gaan strijken.

Daarom beschikt deze uitvoering over de ProSteam technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de schone was tot wel 30% minder kreukels heeft, waardoor je dus veel minder strijkwerk hebt.

Voor- en nadelen L7FE94EW

Bij de AEG L7FE94EW ontvang je een 1,5 meter lange aan- en afvoerslang waarmee je deze wasautomaat aansluit op het water. Als laatste natuurlijk nog een handleiding voor een uitgebreide uitleg.

De programmaduur wordt aangepast op de hoeveelheid vuile was
Dankzij de ProSteam functie heb je minder strijkwerk
Erg milieuvriendelijk met een A+++-30% label
Beschikt niet over de ÖKOMix technologie

5. AEG L7FB60Y

De AEG L7FB60Y is voorzien van de ProSense beladingssensor, deze sensor kan inschatten hoeveel gewicht vuile was er in de trommel zit. Deze functie maakt de L7FB60Y een super milieuvriendelijk apparaat.

De programmaduur wordt namelijk aangepast op het gewicht vuile was wat in de trommel zit. Deze wasautomaat heeft daarom ook een A+++-30% label, dit houdt in dat hij 30% zuiniger is als een wasmachine met een A+++ label.

Een andere handige functionaliteit is de ProSteam technologie waarmee je urenlang strijkwerk bespaart. Door middel van stoom worden kreukels verwijdert uit je schone kleding waardoor je dus niet meer hoeft te strijken. Deze ProSteam functie is te gebruiken wanneer het wasprogramma voltooid is.

De ruime keuze uit wasprogramma’s maakt het gebruik van dit model erg eenvoudig. Je kunt onder andere kiezen uit de jeans, katoen en fijne was. Zo zit er voor elk kledingstuk het juiste wasprogramma tussen.

Voor- en nadelen L7FB60Y

Bij de AEG L7FB60Y ontvang je natuurlijk de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over deze prachtige uitvoering. Tot slot, om dit model aan te sluiten, een aan- en afvoerslang wat ervoor zorgt dat het water in en uit de trommel kan.

Je verbruikt nooit teveel water dankzij de ProSense technologie
Extra zuinige uitvoering met energieklasse A+++-30%
Minder strijkwerk met de ProSteam functie
Beschikt niet over de ÖKOMix technologie

Meest gestelde vragen over AEG wasmachines

Is er regelmatig een AEG wasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een AEG wasmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een AEG wasmachine actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante AEG wasmachines cashback te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste AEG wasmachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een AEG wasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze AEG wasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 AEG wasmachine te zien zodat je kunt beginnen met AEG wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste AEG wasmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke AEG wasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke AEG wasmachine het beste is.

Als je op zoek bent naar de AEG wasmachine beste koop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop AEG wasmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste AEG wasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de AEG wasmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste AEG wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.