Action is dé winkel voor iedereen die op zoek is naar leuke spullen voor een voordelige prijs. Je vindt hier meer dan 6000 producten in decoratie, schoonmaak,verzorging, snacks en nog veel meer.
Action is de snelst groeiende  non-food discounter in Europa. Ze bieden goede en verrassende producten voor lage prijzen. Zowel eigen merken als de A merken vind je hier voor de laagste prijs. Action is er voor iedereen en voor elke portemonnee.
Een aantal weetjes over winkelen bij de Action: je vindt er minimaal 1500 producten onder de 1 euro, ze hebben producten in 14 verschillende categorieën, elke week komen er 150 nieuwe producten bij en een groot deel van het assortiment wisselt continu.  

Wat doet Action voor de samenleving

Action vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving. Ze steunen de mensen die lijden onder de oorlog in Oekraïne en na de aardbevingen in Turkije en Syrië. Ze hebben voor zowel Oekraïne en als voor Turkije en Syrië 1 miljoen euro gedoneerd aan Unicef en het Rode Kruis Nederland om humanitaire hulp te bieden. 

Kinderen zijn de toekomst en dat is voor Action de reden om steun te bieden aan SOS Kinderdorpen en sinds februari 2022 werken ze samen met de Johan Cruyff Foundation.
Voor meer informatie over deze samenwerking en wat Action nog meer doet voor de samenleving bezoek je hun eigen website. 

Action kortingscodes en acties

Elke week zijn er weer veel acties te vinden bij Action. Bij Action koop je al voordelig maar producten worden nog interessanter als ze in de actie zijn natuurlijk. Zo koop je met nog meer korting bij Action. 

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief van de Action ontvang je af en toe ook nog een Action kortingscode om te besteden in de winkel of in de webshop. Met de Action black friday acties scoor je je spullen nog goedkoper! Dat is nog eens leuk inkopen doen.

(Telefonische) openingstijden Action

Als je op zoek bent naar de openingstijden van de winkels van de Action is het goed om hiervoor op de website te kijken en de vestiging op te zoeken waar jij naar toe wilt. De openingstijden kunnen wisselen per vestiging en locatie. De webshop is uiteraard altijd geopend, je kan jouw online bestelling altijd plaatsen. 

Wil je graag met de Action bellen neem dan contact op met de klantenservice. De openingstijden van de Action klantenservice lees je op hun eigen website.

Action retourneren

Je kunt je aankoop van de Action retour brengen binnen 14 dagen na aankoopdatum. Dit is een wettelijk vastgestelde termijn. Je kunt bij elke vestiging van de Action terecht om jouw bestelling retour te brengen.

Ook een bestelling gedaan in de webshop kan je binnen 14 dagen bij Action retourneren. Een online bestelling mag je ook terugbrengen in een fysieke Action winkel. Stuur je je online gedane bestelling weer terug met de post, lees dan goed de retour instructies door. 

Action klantenservice: bellen en mailen

Er zijn diverse manieren om in contact te komen met de klantenservice van Action. Voor de contactgegevens ga je naar hun eigen website, hier lees je ook meer over de wijze waarop je in contact kunt komen met ze. 

Wanneer je interesse hebt om te werken bij Action adviseren we je om ook contact op te nemen met de Action klantenservice. Zij kunnen jou van alle benodigde informatie voorzien.