Snel 600 euro lenen

by Laura Dallas • Oct 21, 2022

by Laura Dallas • Oct 21, 2022

600 euro lenen, hoe kan dat in je voordeel spelen? Vrijwel iedereen om ons heen heeft er wel eens mee te maken gehad, tekort aan geld aan het einde van de maand om bijvoorbeeld de boodschappen of vaste lasten te betalen. Het gevoel wat hierbij ontstaat is vaak benauwend. Maar er zijn oplossingen tegenwoordig, zo is snel 600 euro lenen binnen 5 minuten geregeld!

Binnen 5 minuten

Online aanvraag binnen mum van tijd zonder papierwerk

Binnen 24 uur op je rekening

Ontvang het geld binnen 24 uur op je rekening

Maximaal 10% rente, voorheen 14%

Ingreep door het ministerie van Financiën

600 euro lenen | update van november 2023

Het COVID-19 virus is helaas nog niet verdwenen uit onze wereld. De economische crisis die hier uit voortkomt is vanzelfsprekend van grote hoogte, en zal een groot deel van de samenleving gaan voelen in de portemonnee. Er bestaat dus een grote kans dat er huishoudens zijn die in de financiële problemen gaan komen en dus meer kredieten gaan afsluiten.

De overheid weet dit ook en vind het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het verantwoord uitlenen van kredieten. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de economische omstandigheden op dit moment.

Om deze reden is er een renteverlaging ingesteld door de overheid. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan nu de mogelijkheden om 600 euro te lenen met een lager maximaal vastgesteld rentepercentage.

Maximale rente verlaging van 14% naar 10%

Sinds 10 augustus 2020 is de verlaagde maximale rente naar 10 procent van kracht. Deze maatregel moest eigenlijk actief zijn tot 1 maart 2021, maar door de nog steeds aanwezige crisis is deze maatregel verlengd met 6 maanden. Als het nodig is wordt deze maatregel na deze 6 maanden nogmaals verlengd.

Minister Hoekstra van Financiën heeft dit aangegeven in een kamerbrief. Dit betekent dat de maximale rente op krediet van 14 naar 10 procent is verlaagd. Zoals hierboven verteld gaat het om een tijdelijke verlaging, maar kan de maatregel verlengd worden als dit nodig wordt geacht.

 • Deze nieuwe maximale rente van 10% is voor kredieten die zijn afgesloten na 10 augustus 2020 tot en met 1 juli 2022.
 • NIEUWE UPDATE: het ministerie van Financiën verlengt de tijdelijke renteverlaging op kopen of afbetaling of rood staan. Het rentepercentage blijft tot 1 juli 2022 maximaal 10%.

Vanwege een nieuwe wet in Nederland mag de maximale rente voor 600 euro leningen niet meer dan 10% zijn. Zodoende verandert Saldodipje de rente om hier aan te voldoen. De rente op leningen veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.

Meer weten? Bekijk dan direct alle mogelijkheden om 600 euro lenen met lagere rente snel te regelen.

Waarom kan 600 euro lenen helpen?

600 euro lenen is in sommige situaties een ideale oplossing. Kijk maar eens terug in je eigen leven. Je staat bijvoorbeeld in de supermarkt of wilt geld opnemen bij een betaalautomaat, en plots zie je de melding op het scherm ‘’geen saldo’’, je stressgehalte schiet meteen omhoog.

Het saldo op de rekening is niet toereikend om aan de betaling te voldoen. In deze situatie kan 600 euro de perfecte oplossing zijn om meer gedoe en vervelende zaken te voorkomen. Het kan iedereen wel eens gebeuren en in deze situaties zijn we blij dat het mogelijk is om geld lenen zonder BKR toetsing.

600 euro lenen met spoed is in meer situaties een goede oplossing. Zo kan het voorkomen dat je tegen het einde van de maand te weinig saldo op de rekening hebt staan voor de vaste lasten of boodschappen. Geen probleem, met het aankomende salaris hoef je jezelf hier niet druk over te maken. Graag meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder over dit type krediet. 

Kun je eenvoudig en snel 600 euro lenen?

Het lenen van 600 euro is tegenwoordig eenvoudig en snel voor elkaar zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Een goed voorbeeld hiervan is aanbieder Saldodipje.

Wanneer je kiest voor deze kredietverlener ben je gegarandeerd van een veilige mini lening van 600 euro. Saldodipje is dan ook gespecialiseerd in dit soort kredieten, hierdoor hoeft er ook geen langdurige BKR toetsing uitgevoerd te worden.

Wil je nog 600 euro lenen vandaag en alles snel geregeld hebben? Dan kan Saldodipje je hier zeker mee helpen. Gaat de droger ineens kapot of wil je wat extra geld om de laatste dagen van de maand door te komen, dan kan dit een ideale oplossing zijn als voorschot op jouw aankomende salaris.

Het aanvragen is binnen enkele minuten geregeld, kies de looptijd en het krediet wat je wilt lenen. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht met alle mogelijkheden.

Wist je al dat de maximale rente is verlaagd van 10% naar 14%, dit is een tijdelijke verplichte verlaging vanuit de overheid.

Heb je spoed en wil je nu meteen 600 euro lenen? Dan raden we allereerst aan om het algehele aanbod met elkaar te vergelijken op een aantal zaken:

 • Het totaal te lenen bedrag
 • De looptijd van de mini lening
 • Rente & Jaarlijkse Kosten Percentage
 • Leenvoorwaarden

Kies je voor deze leenvorm? Dan wordt het geld binnen 24 uur op je rekening gestort. Op dit moment is er maar één aanbieder die deze spoedleningen verleend en dat is Saldodipje.

Lijkt een 600 euro lening nou de oplossing voor jou en wil je toch nog wat meer informatie lezen? Lees dan gerust verder en zie hoe je het aanbod kunt vergelijken, ook zie je hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat.

Bewerken
Aanbieder Saldodipje:MinileningPersoonlijke lening
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Minimale leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximale leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Tijdsduur aanvraagprocedure3 minuten1-2 uur
Verwerkingstijd24 uur7 tot 60 dagen
BKR registratie checkNeeJa
Persoonlijke Garantstellingsdocumenten nodig?JaJa

Wanneer kan 600 euro lenen zonder BKR toetsing geschikt zijn voor jou?

De mogelijkheid om 600 euro te lenen zonder BKR toetsing is niet nieuw in Nederland en komt steeds vaker voor. Veel huishoudens in Nederland hebben te kampen met hoge vaste lasten, denk maar eens aan de energie tarieven die maar blijven stijgen.

Het niet te hoeven zorgen maken over je financiële situatie is erg fijn, zo kan het in veel situaties zijn dat je maar 600 euro voorschot extra nodig hebt naast je salaris om op een goede en verantwoorde manier rond te komen.

600 euro lenen binnen 10 min kan dus een goede oplossing zijn voor velen. Het krediet wat wordt geleend staat in de meeste situaties binnen 24 uur op de rekening, wat betekent dat er snel gebruik gemaakt van kan worden. Let wel op dat je altijd verantwoord leent en het totale leenbedrag + rente kunt voldoen aan het einde van de looptijd.

Vanzelfsprekend zijn er nog meer redenen te bedenken

We hebben op deze pagina al een aantal situaties geschetst waarbij snel 600 euro lenen de oplossing kan bieden. Loop je bijvoorbeeld tegen een geweldige aanbieding aan, maar heb je geen toereikend saldo en is het aankomende salaris in zicht?

600 euro lenen kan dan de oplossing bieden om alsnog die te gekke aanbieding te scoren. Wel is belangrijk dat je altijd verantwoord te werk gaat. Zorg ervoor dat je genoeg financiële ruimte hebt om het geleende bedrag en rente terug te betalen.

Je kunt zien dat er tal van situaties zijn waar 600 euro lenen met spoed voordelig kan uitpakken. Door te kiezen voor kredietverstrekker Saldodipje is snel 600 euro lenen zonder BKR toetsing zo geregeld. Hier hoeft namelijk geen check voor uitgevoerd te worden en Saldodipje zal dit dan ook niet als verplichte voorwaarde stellen.

600 euro lening: zo gaat de terugbetaling in zijn werk

Wil je snel 600 euro lenen zonder papierwerk en een BKR toetsing? Dan is het allereerst van groot belang dat je weet hoe lang je de tijd hebt om de gehele lening met rente terug te betalen. Net zoals bij alle andere leningen die je kent is het de bedoeling om het totaal geleende bedrag met rente terug te betalen, binnen de gestelde looptijd.

Ga je voor Saldodipje? Dan heb je de keus uit meerdere looptijden:

 • 30 dagen;
 • 45 dagen;
 • 61 dagen;
 • 122 dagen.

Je kunt zien dat je uit verschillende looptijden kunt kiezen als je 600 euro wilt lenen, zoals je ziet zijn deze vrij kort van tijd. Als je gaat vergelijken welke looptijd het beste is voor jouw situatie is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Ook is het van belang of je een nieuwe of al bestaande klant bent bij Saldodipje.

Nieuwe of al bestaande klant?

Zoals hierboven verteld is het van belang om rekening te houden met wat voor soort klant je bent. Ben je een nieuwe klant of heb je in het verleden al eens een kredietaanvraag gedaan? We leggen je het hieronder nog even haarfijn uit.

 • Moet je 600 euro lenen met spoed? Dan wordt er in de meeste situaties een looptijd van minimaal 30 dagen gehanteerd door de kredietverstrekker.
 • De maximale looptijd die gehanteerd wordt bedragen van 600 euro is 62 dagen. Of deze looptijd wordt gehanteerd is afhankelijk van de geschiedenis die je hebt met Saldodipje.
 • Heb je al vaker wat geleend bij deze kredietverstrekker en is de relatie goed? Dan is er vaak een stuk meer coulance wat betreft de looptijd van de lening. In werkelijkheid heb je vaak geen langere looptijd nodig dan 30 dagen voor een bedrag van €600,-.

Wat is het maximale leenbedrag voor nieuwe klanten?

Nog steeds op onderzoek naar de beste lening voor jouw situatie en heb je nog nooit een krediet geleend? Dan is het in de meeste gevallen zo dat de kredietverstrekker gebruik maakt van een maximaal leenbedrag.

Echter wordt dit maximale leenbedrag pas toegepast als er sprake is van een hoger leenbedrag, en dus niet voor bedragen van 600 euro.

Kies je er als nieuwe klant voor om toch de eerste keer een groter leenbedrag te kiezen? Dan is de kans aannemelijk dat er gebruik gemaakt gaat worden van het maximale leenbedrag. In de praktijk is het zo dat nieuwe klanten bij de eerste aanvraag te maken krijgen met een maximaal leenbedrag van tussen de €600,- en €800,-.

En voor bestaande klanten?

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je al wat langer klant bent bij Saldodipje. Heb je altijd netjes terugbetaald? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om direct het gehele maximale bedrag van €2.500,- te lenen.

Wat kost 600 euro lenen vandaag de dag?

600 euro lenen kost geld en gaat altijd gepaard met kosten in de vorm van rente. Naast dat de rentekosten een grote factor is, zijn er nog andere factoren waar naar gekeken moet worden zoals de looptijd.

Het zit namelijk zo: hoe langer de looptijd, hoe hoger de rentekosten. Je krijgt bij Saldodipje gegarandeerd een relatief korte looptijd van dertig dagen, deze kan oplopen tot maximaal 4 maanden. Welke looptijd jij precies kunt kiezen is afhankelijk van de hoogte van het bedrag wat je leent.

€7 aan rente kosten

De kosten die komen kijken bij het direct 600 euro lenen worden via een factuur na de looptijd opgestuurd. Op deze factuur is onder andere ook te vinden wat het totaal te betalen rente bedrag is. De rente die gehanteerd mag worden is niet hoger dan het maximaal vastgestelde rentepercentage van 10%, dit is ook het geval voor mini leningen met een looptijd van 45 dagen.

Om het wat eenvoudiger te maken hebben we een praktisch voorbeeld hieronder gezet:

Ga je €600,- lenen en kies je een korte looptijd van 45 dagen? Dan ben je in totaal €7,- kwijt aan rentekosten. Als we dit omrekenen zien we dat je dan ongeveer €0,15 cent per dag kwijt bent aan rentekosten over het geleende bedrag, met een maximale rente van 9.86 procent. Dit betekent dat je aan het einde van de looptijd €607,- moet terugbetalen aan de kredietverlener.

Het lenen van 600 euro is dus niet erg duur. Wel is het van belang dat er altijd voldaan wordt aan de afgesproken leenvoorwaarden. Het te laat terugbetalen van de lening zal resulteren in hogere kosten. Zorg dus altijd dat je genoeg kapitaal hebt om financiële producten af te kunnen betalen.

Bewerken
KredietverstrekkerSaldodipje
Totaal leenbedrag€600,-
Looptijd45 dagen
Totale rentekosten€7
Jaarlijks Kosten Percentage9.86%
BKR toetsing?Nee
Persoonlijke Garantstellingsdocumenten nodig?Ja
Leenbedrag gestort in24 uur
Totaal terug te betalen bedrag€607,-

Voorkom onnodige kosten

Je wilt misschien 600 euro lenen zonder BKR en verwacht daardoor geen papierwerk, toch is het zo dat je een aantal gegevens moet overhandigen aan de kredietverstrekker. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, de gegevens die worden opgevraagd hebben niks te maken met registraties bij het BKR.

In dit geval gaat het over jouw persoonlijke garantstellingsdocumenten om wanbetaling te voorkomen. Deze documenten moeten binnen 5 dagen na het uitbetalen van de lening worden overhandigd aan de kredietverstrekker.

Saldodipje kan na deze 5 dagen een boete opleggen als dit niet gebeurt. Vanzelfsprekend heeft niemand zin in een boete, zorg er dus voor dat je de documenten op tijd aanlevert.

Meer dan 600 euro lenen?

We hebben het op deze pagina voornamelijk gehad over het lenen van een bedrag van 600 euro, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor hogere kredieten. Tussen de verschillende bedragen zitten wat verschillen, om deze reden hebben we voor ieder bedrag een aparte pagina met informatie aangemaakt.

Dit betreft de volgende bedragen zoals 100 euro lenen200 euro lenen250 euro lenen300 euro lenen400 euro lenen500 euro lenen700 euro lenen750 euro lenen800 euro lenen900 euro lenen1000 euro lenen1200 euro lenen1400 euro lenen1500 euro lenen1600 euro lenen1700 euro lenen2000 euro lenen2500 euro lenen3000 euro lenen of 3500 euro lenen.

Je kunt op deze pagina’s meer informatie vinden over de verwachte kosten, beschikbare looptijden en leenvoorwaarden. Wil je meer lenen dan deze minilening dan raden we aan om te kijken naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Waar kun je snel 600 euro lenen?

Op dit moment kun je 600 euro lenen zonder BKR toetsing bij één kredietverstrekker genaamd Saldodipje.

Het aanvragen van de 600 euro lening is binnen enkele minuten geregeld, echter is het nog steeds belangrijk dat je weet welke financiële verantwoordelijkheden je aan gaat. Denk hierbij aan de leenvoorwaarden, looptijden en kosten die je kwijt bent aan rente.

In dit stappenplan hieronder leggen we je uit hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat:

 1. Klik op de groene knop om de lening aanvraag in gang te zetten;
 2. Allereerst word je doorgestuurd naar beveiligde pagina van kredietverstrekker Saldodipje waar het aanvraagproces verder in gang gezet wordt;
 3. Kies het gewenste leenbedrag en de looptijd;
 4. Upload jouw ID-document via de beveiligde omgeving;
 5. Start met het invullen van je persoonsgegevens;
 6. Vervolgens kun je jouw bankrekening verifiëren (om de bestemming van de storting vast te stellen en te verifiëren);
 7. Klaar! De aanvraag wordt via een beveiligde verbinding naar Saldodipje verstuurd
 8. Saldodipje neemt contact met je op over de status van de aanvraag.

Je kunt op de knop hieronder drukken om het aanvraagproces te starten. Na het klikken wordt je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Saldodipje, 600 euro lenen zonder BKR toetsing is nog nooit zo eenvoudig geweest toch?

Inhoud