Vergelijk gratis

Gemakkelijk zonvakantie
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van zonvakanties aangeboden door alle aanbieders in Nederland en kom achter belangrijke aandachtspunten bij het boeken van een zon vakantie!

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 
vergelijker

Alle informatie over Zon vakanties

Met zonvakantie dit jaar?

Er zijn ontzettend veel mooie landen en met prachtige witte stranden. Dat maak de keuze voor een zonvakantie natuurlijk niet makkelijker.

We gaan je proberen te helpen met het uitzoeken van een mooie vakantie met veel zon. We geven je ook nog wat tips waar je op moet letten bij zonvakanties.

Houd rekening met de kosten van een zonvakantie

Er is niks fijner dan eindeloos weg te dromen bij de prachtigste hotels met de mooiste kamers. Maar het moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. Kijk welk bedrag jij wilt uitgeven voor een hotel en wat je per dag wil spenderen. Door deze kosten inzichtelijk te maken weet je of het binnen je budget past.

Reken trouwens lekker ruim met wat je per dag wilt spenderen. Je geeft namelijk sneller geld uit dan je zelf in de gaten hebt.

Hoeveel zon moet jouw vakantie hebben?

Veel vakantiegangers zoeken graag de zon op. Sommigen willen een comfortabele 21- 24 graden zodat ze lekker kunnen wandelen en de stad ontdekken. Andere hebben liever een parelwit strand met een temperatuur van 30 graden en dan lekker bakken.

Ga bij jezelf na welke van de twee jij bent of dat jij iemand bent die een mix van beide is. Heb je dat voor jezelf duidelijk kijk dan of jouw vakantiebestemming voldoet aan die die eisen.

De weerstations kunnen een steeds preciezere inschatting maken van de weersverwachtingen van bijvoorbeeld over een maand. Zo kun je dus checken of jouw zonvakantie voldoende bevat.

Waar moet je opletten met zonvakanties?

Zonvakanties zijn natuurlijk verrukkelijk, maar ze hebben helaas ook nadelen zoals verbranden. Om optimaal te kunnen genieten van de zon tijdens jouw vakantie gaan we je een paar leuke tips geven.

Wanneer kun je de zon het beste mijden?

Is het tussen 12:00 en 16:00 dan  kun je beter even uit de zon blijven. De zon is dan namelijk op zijn hoogst. Doordat de zon zo hoog staat verbrand je snel. Smeer je extra in, trek een shirt aan en doe een pet op.

Of ga volledig uit de zon. Verbrand je snel of heb je een lichte huid kun je tussen die tijd beter de zon vermijden. Heb je een baby? vermijd de hete zon dan ook. Een babyhuid verbrand een stuk sneller.

Drink genoeg water en heb altijd water bij

Als je op reis gaat zorg dan dat je voldoende water de gehele dag drinkt. Door de warme zweet je meer en verlies je dus sneller vocht.

Water vul dat vocht aan en zorgt ervoor dat je lichaam blijft zweten waardoor je afkoelt. Zorg daarom altijd dat je een flesje water bij je hebt die je kunt bijvullen. Houd wel rekening met het kraanwater, niet in ieder land kun je namelijk uit de kraan drinken.

Controleer of op jouw bestemming het kraanwater kunt drinken. Is dit niet het geval? Zorg dan dat je altijd voorzien bent van voldoende flessen water. Wil je kijken voor vliegtickets voor jou zonvakantie? Klik dan hier.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Zonvakantie, Vakanties , Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over uw perfecte zonvakantie!

Begin nu met het vergelijken van alle zon vakantie aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken