Warmtepompdroger kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste warmtepompdroger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van warmtepompdrogers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een warmtepompdroger? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

1. Miele TWJ 680 WP

Met de Miele TWJ 680 WP heb je voortaan meer tijd over voor andere dingen dankzij de SteamFinish functie. Het verminderd namelijk de kreukels tijdens het drogen wat fijn is wanneer je een hekel hebt aan strijken. Koppel deze warmtepompdroger daarnaast ook aan je smartphone via WiFiConnect.

Hierdoor wordt het mogelijk om het apparaat op een afstand te bedienen wanneer je bijvoorbeeld op het werk bent. Het energielabel is A+++ wat wil zeggen dat dit een zeer energiezuinig type is. Bovendien is dit model ook voorzien van verschillende droomprogramma’s voor onder andere wol, beddengoed en delicate was. Hierdoor zit er altijd een juist programma bij voor de was die je moet drogen.

De Miele TWJ 680 WP heeft maar liefst plek voor 2 verschillende FragranceDos openingen waardoor je eenvoudig afwisselt van geur. Hierdoor geef je jouw kleding en beddengoed weer een frisse geur waar je van kunt genieten.

Het afwisselen is handig wanneer je de kleding met een andere geur wilt drogen dan het beddengoed. Bovendien gaat een geurflacon maar liefst 50 wasbeurten mee waardoor je niet iedere keer nieuwe hoeft te halen.

Voor- en nadelen TWJ 680 WP

Naast de Miele TWJ 680 WP ontvang je standaard een aantal items. Zo wordt de afvoerslang van 1,6 meter altijd standaard meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt met het apparaat. Je ontvangt ook een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je deze warmtepompdroger aansluit en bediend.

Super energiezuinig model met energieklasse A+++
Geschikt voor een huishouden van 5 personen
Voorkom kreukels dankzij de SteamFinish stoomfunctie
Niet voorzien van een droog assistent

2. Miele TCH 620 WP Eco

De Miele TCH 620 WP Eco beschikt over diverse wasprogramma’s waardoor je altijd een passend programma draait voor je was. Het vulgewicht van 9 kilo maakt dit model geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Daarnaast is het apparaat zeer zuinig en daarom gelabeld met energieklasse A+++. De Miele TCH 620 WP Eco stopt automatisch met drogen wanneer de kleren droog genoeg zijn om slijtage en krimping te voorkomen. Dit komt omdat dit type voorzien is van vochtigheidssensoren die constant meten hoeveel vocht er nog in de kleren zit.

De Miele TCH 620 WP Eco is tevens ook voorzien van de FragranceDos². Dat wil zeggen dat er ruimte is voor 2 verschillende geurflacons die ieder 50 wasbeurten mee gaan. Zo wissel je af tussen je favoriete geurtjes en zorg je ervoor dat je beddengoed weer heerlijk fris ruikt. Je kunt voor je kleren dan een andere geur gebruiken dan voor je beddengoed.

Voor- en nadelen TCH 620 WP Eco

Er worden bij de Miele TCH 620 WP Eco standaard een aantal items meegeleverd. Je ontvangt allereerst een handleiding die je uitleg geeft over de bediening en de aansluiting van deze warmtepompdroger. De condensafvoerslang van 1,6 meter wordt ook standaard meegeleverd. Verder ontvang je nog een geurflacon zodat je gelijk aan de slag kunt.

Droog veel was tegelijk met 9 liter inhoud
De vochtigheidssensoren voorkomen slijtage en krimping
Energiezuinig apparaat met energieklasse A+++
Niet voorzien van een stoomfunctie tegen kreukels

3. Samsung DV90N8289AW/EN

De Samsung DV90N8289AW/EN is een warmtepompdroger waarmee je verschillende soorten was droogt. Zo beschikt dit model over maar liefst 14 programma’s waaronder een aantal speciale programma’s voor beddengoed, wol en synthetische kleding.

Hierdoor kies je altijd het juiste programma voor de was en voorkom je krimpen of slijtage. Daarnaast is deze machine geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Dit komt mede door het hoge vulgewicht van maar liefst 9 kilo.

Met de Samsung DV90N8289AW/EN bespaar je niet alleen tijd maar ook een hoop geld. Je bent namelijk een stuk minder geld kwijt aan energiekosten doordat dit model energieklasse A+++ heeft. Wanneer je nog meer energiekosten wilt besparen dan kun je ervoor kiezen om de startuitstel functie te gebruiken.

Hiervoor hoef je alleen de was in de machine te stoppen en vervolgens zal er in de daluren worden begonnen met draaien. Heb je kleine kinderen en ben je bang dat ze bij de was komen? Maak je dan geen zorgen want deze Samsung DV90N8289AW/EN is voorzien van kinderbeveiliging zodat ze de deur niet zomaar kunnen openen.

Voor- en nadelen DV90N8289AW/EN

Je ontvangt niet alleen de Samsung DV90N8289AW/EN maar er worden ook een aantal spullen meegeleverd. Denk hierbij aan een handleiding die je uitleg geeft over het aansluiten en de bediening van de warmtepompdroger. Ook ontvang je een condensafvoerslang van 2 meter zodat je na ontvangst direct aan de slag kunt om het apparaat te monteren.

De vochtigheidssensoren voorkomen dat de was krimpt
Zeer zuinig model met energielabel A+++
Bedien het apparaat waar en wanneer je wil via je smartphone
Onderhoud is eens in de zoveel tijd nodig

4. LG RC90V9AV2W

Als je op zoek bent naar een energiezuinig warmtepompdroger dan is de LG RC90V9AV2W een zeer geschikt apparaat voor jou. Zo is dit model voorzien van energieklasse A+++-10% waardoor deze zuiniger is dan vergelijkbare modellen.

Dankzij het vulgewicht van maar liefst 9 kilo is deze machine geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Bovendien is het apparaat voorzien van een kledingbeschermende trommel waardoor de was extra voorzichtig gedroogd wordt.

De LG RC90V9AV2W is daarnaast voorzien van 14 programma’s waarvan er een aantal speciale programma’s zijn. Dit zijn namelijk programma’s voor handdoeken, schoenen, wol en sportkleding. Deze speciale programma’s zorgen ervoor dat je was altijd de juiste behandeling krijgt en voorkomt tegelijkertijd slijtage.

Houd je niet van strijken? Dan is dit model ideaal voor jou want deze beschikt namelijk over een stoomfunctie. Hierdoor komt de was minder gekreukt uit de warmtepompdroger waardoor je na het drogen minder strijkwerk hebt.

Voor- en nadelen RC90V9AV2W

Er worden naast de LG RC90V9AV2W standaard een aantal items meegeleverd die het apparaat compleet maken. Zo ontvang je een handleiding die je uitleg geeft over het aansluiten en de bediening. De condensafvoerslang van 1 meter wordt ook standaard meegeleverd waardoor je direct aan de slag kunt met de montage.

Met energieklasse A+++-10% zeer zuinige warmtepompdroger
Droog veel wasgoed in één keer met een vulgewicht van 9 kilo
Minder onderhoud dankzij de Auto Cleaning Condenser
Niet de snelste droger met een droogtijd van 239 minuten

5. Bosch WTYH8782NL

De Bosch WTYH8782NL is niet alleen een energiezuinige warmtepompdroger maar produceert daarnaast ook nauwelijks geluid. Zo wordt er een geluid geproduceerd van slechts 64 decibel.

Daarnaast beschikt deze machine over een zelfreinigende condensor waardoor je minder onderhoud hebt en waardoor de warmtepompdroger energiezuinig blijft. Dankzij het vulgewicht van maar liefst 8 kilo is dit model geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen.

Dankzij de antikreukfase van de Bosch WTYH8782NL wordt er op het einde van het programma rustig omgegaan met de was waardoor er minder kreukels ontstaan. De vochtigheidssensoren zorgen er daarnaast voor dat de kleding niet zal krimpen. Ook kan de machine hierdoor zien wanneer het programma klaar is.

Wil je ervoor zorgen dat je beddengoed droog is wanneer je thuiskomt? Bedien het apparaat dan op een afstand via de Home Connect App. Hier kun je onder andere instellen dat de warmtepompdroger klaar is wanneer je thuiskomt van bijvoorbeeld een etentje.

Voor- en nadelen WTYH8782NL

Er worden altijd een aantal spullen meegeleverd bij de Bosch WTYH8782NL waaronder een handleiding. In deze handleiding wordt namelijk precies uitgelegd hoe je de warmtepompdroger installeert en bediend.

Verder ontvang je nog een condensafvoerslang die je nodig hebt om het condens af te voeren. Deze slang is maar liefst 1,5 meter lang zodat je veel vrijheid hebt met het plaatsen van de Bosch WTYH8782NL.

Energiezuinig dankzij de zelfreinigende condensor
Bedien het apparaat op afstand via de Home Connect App
Met energieklasse A+++ zuiniger dan vergelijkbare modellen
Een droogtijd van 148 minuten is niet heel erg snel

Meest gestelde vragen over de warmtepompdroger

Is er regelmatig een warmtepompdroger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een warmtepompdroger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding warmtepompdroger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen warmtepompdroger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste warmtepompdroger geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen warmtepompdrogers beschikbaar zijn zetten we die direct in onze warmtepompdroger review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 warmtepompdroger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met warmtepompdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste warmtepompdroger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke warmtepompdroger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke warmtepompdroger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste warmtepompdroger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop warmtepompdroger direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de warmtepompdroger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de warmtepompdrogers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste warmtepompdroger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken