Voordelig parkeren op de luchthaven, 5 tips

aug 6, 2018 | Auto, Vliegveld parkeren | 0 Reacties

We weten allemaal dat het parkeren op luchthavens niet altijd even goedkoop kan uitvallen, maar het hoeft geen extra kostenpost te worden bij je vakantie.. Lees snel verder om erachter te komen!

Het gaat je sowieso altijd wat geld kosten maar door een paar simpele tips en tricks kun je al heel wat etentjes besparen!

Parkeertip 1: Regel je parkeerplek altijd online

Wil je kosten besparen? Koop dan nooit een parkeerplek op het vliegveld zelf, doet dit altijd online. We spreken hier eigenlijk niet echt over kopen maar reserveren. Dit is online erg makkelijk te regelen via onze vergelijker, vul uw wensen in en u krijgt de voordeligste beschikbare tarieven op het desbetreffende airport.

Vaak is het zo dat vliegvelden duurdere parkeertarieven hanteren dan online wordt aangeboden, zij weten dat er genoeg mensen zijn die nog niet online reserveren. Ben niet een van deze mensen en reserveer nu je plek!

Parkeertip 2: Let op interessante aanbiedingen

Je ziet ze misschien wel eens voorbij komen, de kortingen en acties met grote kortingen op parkeerplekken. Zoek online naar leuke aanbiedingen en acties, dit kan wel veel tijd kosten. Maar het komt best wel eens voor dat mensen een echt goede deal te pakken hebben, pak je kans.

Parkeertip 3: Buiten het hoogseizoen

Eigenlijk weten we dit allemaal, alle prijzen rondom reizen en alles wat er mee te maken heeft wordt duurder in het hoogseizoen. Wij raden het je aan om altijd buiten het hoogseizoen te reizen, helaas heeft niet iedereen deze flexibiliteit. Ook de parkeerplekken moet eraan geloven en worden buiten het hoogseizoen voordelig geprijsd.

Parkeertip 4: Meerdere aanbieders in de omgeving

Je kunt natuurlijk altijd in de omgeving van de luchthaven opzoek gaan naar andere aanbieders, vaak zijn er wat kleinere bedrijfjes die plekken aanbieden tegen een lager tarief. Door middel van een Valetservice wordt je met de auto naar de luchthaven gebracht.

Let altijd goed op, niet ieder bedrijf gaat altijd even goed om met de auto’s die beheerd moeten worden. Het is daarom altijd verstandig om een dashcam te installeren. Schrijf van tevoren ook de kilometer stand op, zo weet u zeker dat er niet in gereden is. Rijd u in een duurdere auto dan raden wij het aan om het voertuig bij een gerenommeerde parkeerverhuurder te stallen.

Parkeertip 5: Blik over de grens

Over het algemeen staan België en Nederland bekend om haar dure parkeerplekken rondom de luchthavens. Duitsland is met ons vergeleken zeer voordelig wanneer het gaat over parkeren. Hier worden zeer lage tarieven in rekening gebracht. Met een combinatie van een last minute en een parkeerplek in Duitsland heb je zo al flink wat biertjes en wijntjes bespaart.

Handige & leuke video’s

vergelijker

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over vliegveld parkeren, kosten, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het parkeren van uw auto op het vliegveld.

Tips voor het parkeren op luchthaven Zaventem

De luchthaven in Zaventem genaamd Zaventem Airport staat bekend om haar enorme parkeertarieven. Zij zijn over het algemeen het duurste voor zowel de Belgische als de Nederlandse reiziger, lees snel verder en bespaar flink wat centen.Voorbereiden van het parkeren op...

Online reservering voor vliegveld parkeerplaatsen

Je ziet het steeds meer Nederlanders doen, het reserveren van een parkeerplaats op de luchthaven, maar waarom eigenlijk? Het reserveren van een plek neemt een hoop voordelen met zich mee, lees snel verder en kom erachter hoe het werkt, op welke manier je kunt...

Begin nu met het vergelijken van alle vliegveld parkeerplekken

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken