Volautomatische koffiemachine kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste volautomatische koffiemachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van volautomatische koffiemachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een volautomatische koffiemachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Van een kwalitatieve volautomatische koffiemachine zul je geen spijt krijgen, je zult nooit meer iets anders willen. Met een volautomatische koffiemachine voor thuis zet je voortaan met één eenvoudige druk op de knop tal van heerlijke koffierecepten. Het zetten van de perfecte cappucino of lungo was nog nooit zo makkelijk.

De volautomatische koffiemachine vul je in de meeste gevallen met verse bonen welke bij ieder los kopje vers worden vermalen. Liefhebber van koffiespecialiteiten met melk? Houd rekening met de melkopschuimmethode. Om de beste volautomatische koffiemachine te vinden hebben we een top 5 voor je samengesteld met natuurlijk een review. Kijk snel verder.

1. Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW

De Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW is de beste volautomatische koffiemachine van dit moment. Het dubbele bonenreservoir geeft je namelijk de mogelijkheid om 2 verschillende soorten koffie afwisselend van elkaar te maken. Zo vul je de een bijvoorbeeld met wat sterkere bonen en de ander met een kruidige koffieboon.

Bedien het apparaat via de display of nog handiger via je smartphone. Het wordt dan mogelijk om van een afstand een kop koffie te zetten. Zorg er dan wel voor dat er altijd een kopje klaar staat.

Ook begeleidt de app je tijdens het ontkalken van de machine waardoor je de stappen alleen maar over hoeft te nemen. Kies bovendien uit  10 verschillende koffie- en melkspecialiteiten waaronder een espresso, lungo of cappuccino.

Zet tevens 2 kopjes tegelijk waardoor de visite niet lang hoeft te wachten. Na het zetten van een heerlijke melkspecialiteit wordt het melksysteem automatisch gereinigd. De andere onderdelen van de Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW zijn af te spoelen in de vaatwasser.

Voor- en nadelen EQ9+ S700 TI9573X9RW

Naast de Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW ontvang je een aantal items die worden meegeleverd. Laten we beginnen met de handleiding, deze geeft uitleg over het installeren en het bedienen van het apparaat. De waterfilter voorkomt aanslag en wordt daarom standaard meegeleverd.

Je ontvangt daarnaast nog een maatlepel en een teststrip voor de waterhardheid. Met de teststrip bekijk je of het water schoon genoeg is en klaar is voor gebruik.

Te bedienen via smartphone of de display
Keuze uit 10 diverse koffiespecialiteiten
Wissel af van koffie dankzij het dubbele bonenreservoir
Regelmatig water bijvullen bij intensief gebruik

2. JURA WE8 Chroom

jura koffiemachine kopen

De JURA WE8 Chroom is een apparaat waarmee je veel koppen koffie achter elkaar zet. Dankzij het grote waterreservoir en bonenopslag hoef je deze niet vaak bij te vullen ook al wordt er veel koffie gezet. Met het mooie compacte design wordt het een ware toevoeging in iedere woonkamer.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten koffie die je met één druk op de knop klaar maakt. Of je nou zin hebt in een espresso, cappuccino of een koffie speciaal, dat maakt helemaal niks uit want deze zet je allemaal met dit model.

Het is bovendien zelfs mogelijk om een kop heet water te zetten op de juiste temperatuur voor verschillende soorten thee. Zet 2 koppen koffie tegelijk zodat het bezoek niet al te lang hoeft te wachten. Verder is ontkalken verleden tijd met de JURA WE8 Chroom want dankzij de waterfilter wordt de kalkaanslag in de leidingen tegengehouden.

Voor- en nadelen WE8

Bij de JURA WE8 Chroom worden altijd een aantal spullen standaard meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding die je uitlegt hoe het apparaat werkt en hoe je deze bediend. Daarnaast wordt er een teststrip meegeleverd waarmee je de waterhardheid kan testen. Zo weet je altijd of de kwaliteit van het water goed is.

Bedien het apparaat eenvoudig via de display
Keuze uit 12 verschillende koffiespecialiteiten
Geschikt voor kleine kantoren door het ruime bonenreservoir
Niet mogelijk om koffierecepten op te slaan

3. Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW

De Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW is een prachtige volautomatische koffiemachine voor thuis. Bedien het apparaat via de app en creëer heerlijke koffierecepten vanaf de bank. Wanneer er onderhoud nodig is zal de app je hier in ondersteunen. Er wordt namelijk een melding gestuurd als er onderhoud nodig is, de app zal je hierin begeleiden.

Bovendien heb je de keuze uit maar liefst 10 verschillende koffiespecialiteiten. Hierbij bepaal je zelf de hoeveelheid, sterkte en de temperatuur van de bak koffie. Zet ook 2 bakken koffie tegelijk zodat het bezoek mee kan genieten van de heerlijke koffie en niet al te lang hoeft te wachten.

Heb je gekozen voor een heerlijke melkspecialiteit? Dan wordt het melksysteem naderhand automatisch schoon gemaakt. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan onderhoud en heb je meer tijd over voor het bedenken van heerlijke koffierecepten.

Daarnaast zijn de lekbak, koffiedikbak en het melkreservoir vaatwasmachinebestendig en kan je deze dus eenvoudig reinigen in de vaatwasser.

Voor- en nadelen EQ9+ S500 TI9553X1RW

Er worden naast de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW nog een aantal items meegeleverd. Laten we beginnen met de handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het apparaat werkt.

Je ontvangt ook een waterfilter die het grootste deel van de kalkaanslag voorkomt waardoor je minder onderhoud hebt. Het maatschepje voor de koffie en de teststrip om de waterhardheid mee te testen worden ook standaard meegeleverd.

Keuze uit 10 diverse koffiespecialiteiten
Zet 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop
Te bedienen via de app of via de display
Niet voorzien van een dubbel bonenreservoir

4. De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS

De De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS is er een die zich onderscheid van andere soortgelijke modellen. Zo beschikt deze volautomatische koffiemachine voor thuis over een speciale functie voor chocolademelk. De chocomelk wordt dan met echte stukjes chocolade gemaakt in het melkreservoir.

Meer zin in koffie? Geen probleem, je zet namelijk maar liefst 10 verschillende soorten koffie met de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS. Je zet tevens ook 2 kopjes tegelijk waardoor je bezoek mee kan genieten van de heerlijke koffie en niet lang hoeft te wachten.

De koffierecepten zijn aan te passen naar eigen wens en je past hierbij de hoeveelheid, sterkte en de temperatuur aan van de koffie. Deze zijn niet alleen in te stellen via het display maar ook via de handige app. Vervolgens sla je deze recepten op onder je naam en staan ze direct klaar voor de volgende keer.

Voor- en nadelen PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS

Je ontvangt bij de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS een aantal items die het apparaat compleet maken. Om mee te beginnen wordt er een handleiding meegeleverd die je uitlegt hoe het apparaat bediend moet worden. Je ontvangt een opzetstuk voor de heet water uitloop zodat je direct aan de slag kan.

Om het onderhoud eenvoudiger te maken worden er onder andere een reinigingsborsteltje en een ontkalkingsmiddel meegeleverd. Het waterfilter dat je ontvangt voorkomt de meeste kalkaanslag maar toch moet dit model eens in de zoveel tijd ontkalkt worden. Verder wordt er een teststrip voor de waterhardheid en een maatschepje voor de koffie meegeleverd, zo kan je direct aan de slag.

Snel een cappuccino klaar dankzij het dubbele thermoblock
Produceert een geluid van maar 64 decibel
Maak een heerlijke chocolademelk
Niet mogelijk om 2 melkspecialiteiten tegelijk te zetten

5. Saeco Xelsis SM7580/00

Zet maar liefst 2 melkspecialiteiten tegelijk met de Saeco Xelsis SM7580/00 . Dit doe je met één druk op knop en zo voorzie je jou vrienden en/of familie van een heerlijke bak koffie. Hierdoor hoeft het bezoek dus ook niet lang te wachten en kan iedereen meegenieten.

Je hebt de keuze uit 12 verschillende koffiespecialiteiten waaronder een cappuccino, latte macchiato en nog veel meer. Pas de sterkte en de temperatuur van de koffie naar eigen wens aan en sla de recepten vervolgens op onder je profiel. Naast het aanpassen van de sterkte en de temperatuur is het zelfs mogelijk om de hoeveelheid melkschuim aan te passen voor en overheerlijke cappuccino.

Dankzij het AquaClean filter wordt de meeste kalkaanslag voorkomen en zet je maar liefst 5000 koppen koffie zonder dat je de Saeco Xelsis SM7580/00 hoeft te ontkalken. Het melksysteem wordt automatisch gereinigd met één druk op de knop. De speciale HygieSteam functie zorgt ervoor dat het melksysteem schoon wordt gemaakt  door middel van stoom.

Voor- en nadelen Xelsis SM7580/00

Naast de Saeco Xelsis SM7580/00 worden er een aantal spullen meegeleverd. Zo ontvang je de handleiding met daarin de uitleg over het dit model werkt. Er wordt een melkreservoir met een inhoud van 0,6 liter meegeleverd voor de melkspecialiteiten. Zeker niet te vergeten is het AquaClean waterfilter die het grootste deel van de kalkaanslag tegengaat.

Sla koffierecepten op met aangepaste sterkte en temperatuur
Keuze uit 12 verschillende koffiespecialiteiten
Zet 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop
Niet voorzien van een touch display

Meest gestelde vragen over de volautomatische koffiemachine

Hoe kun je een goedkope volautomatische koffiemachine vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste volautomatische koffiemachine, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope volautomatische koffiemachine hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 volautomatische koffiemachine samengesteld, daar kun je niet alleen de beste volautomatische koffiemachine vinden, maar ook de goedkoopste volautomatische koffiemachine direct bekijken.

Een goedkope volautomatische koffiemachine vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkope volautomatische koffiemachine.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste volautomatische koffiemachine van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste volautomatische koffiemachine, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Is er regelmatig een volautomatische koffiemachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een volautomatische koffiemachine  aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven.

Er is elke dag wel een volautomatische koffiemachine aanbieding te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbieding volautomatische koffiemachine te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste volautomatische koffiemachines geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er aanbiedingen volautomatische koffiemachine beschikbaar is zetten we die direct in onze volautomatische koffiemachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 volautomatische koffiemachine aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met volautomatische koffiemachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste volautomatische koffiemachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke volautomatische koffiemachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke volautomatische koffiemachine is de beste.

Als je op zoek bent naar de volautomatische koffiemachine beste koop dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop volautomatische koffiemachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de volautomatische koffiemachine beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de volautomatische koffiemachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste volautomatische koffiemachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken