Vergelijk gratis

Gemakkelijk vliegtickets
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van vliegtickets op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 
vergelijker

Alle informatie over vliegtickets

Vliegticket boeken?

Er zijn veel manieren om een vliegticket te boeken. Je kunt naar een reisbureau gaan of je doet het online. Je kunt kiezen uit slechts alleen een vliegticket of kiezen voor een pakketreis. Bij een pakketreis zit het hotel verblijf inbegrepen.

Als u alleen wilt vliegen en u gaat een ticket boeken dan zijn algemene voorwaarden van de luchtmaatschappij van kracht. Je kunt zaken als je vertrekdatum wijzigen terugvinden in de algemene voorwaarden. kies je voor een pakketreis dan zijn er wettelijke regels. Hierdoor bent u beter beschermd dan met slechts een vliegticket.

Wat is het verschil tussen een lijnvlucht en een chartervlucht?

Boek je alleen een vliegticket, dan krijg je alleen een toegangsbewijs voor het vliegtuig. Kies je voor een lijnvlucht dan mag je zelf de vliegmaatschappij kiezen. Boek je een charter ticket bij een reisorganisatie dan vlieg je mee met een georganiseerde vlucht. Dit houd in dat de reisorganisatie alles regelt voor jou zodat je dat allemaal niet hoeft uit te zoeken.

Wanneer heb je een visum nodig?

Een visum is je eigen verantwoordelijkheid. sommigen landen eisen een visum om het land te kunnen betreden. Dit wordt gecontroleerd op het vliegveld. Heb je geen geldig visum, dan wordt je het land niet binnen gelaten.

Geen geld terug

Je krijgt geen geld terug voor je vliegticket omdat dit niet de verantwoordelijkheid van de vliegmaatschappij is. controleer dit dus goed als je een vliegticket gaat boeken. Houd ook rekening met de tijd dat de aanvraag duurt, doet dit nooit een dag van te voren of op dezelfde dag. Wil je direct vergelijken? Klik dan hier.

Snel inchecken op het vliegveld?

Ter vervanging van de papieren ticket ontvang je tegenwoordig een e-ticket. Een e-ticket is een digitale vliegticket. boek je online dan krijg je vaak zo een e-ticket. De e-ticket heeft als voordat dat als je wilt inchecken je je alleen nog maar hoeft te identificeren.

Dat scheelt dus veel tijd. Check altijd bij de vliegmaatschappij hoe ver van te voren je moet inchecken. Je wilt je vakantie niet missen toch?

Hoe komen de prijzen van de vliegtickets tot stand?

De prijzen van de vliegtickets zijn gebonden aan regels. Zo moeten ze volgens de Reclamecode Reisaanbiedingen, transparant zijn over extra kosten en toeslagen. Er zijn veel verschillen prijzen van vliegtickets. Vergelijk altijd de prijs met andere maatschappijen, dit kan je veel geld schelen.

Last-minute boeken

Wat ook voordelig kan zijn is een last minute boeken. Een last-minute reis houd in dat je op het laatste moment nog boekt. Je moet dan denken aan een of twee dagen van te voren. De kosten voor het vliegen zijn namelijk altijd hetzelfde ongeacht de aantal passagiers.

Om de maximale kosten eruit te halen is het dus belangrijk het vliegtuig zo vol mogelijk te krijgen. Daar profiteer jij als consument weer van met een veel lager prijs.

Hoe kan ik goedkoop vliegtickets boeken?

Als je goedkoop vliegtickets wilt boeken dan is vroeg boeken ook een optie. Ze noemen dit daarom ook vroeg boek korting. 10 maanden voor vertrek zijn de prijzen van de vlucht dan al bekend. We adviseren te kijken 6 maanden vooraf je wil vertrekken, Je hebt dan vaak leuke aanbiedingen. Je kunt ook kiezen voor een last-minute, je vliegt dan over 1 of 2 dagen.

Gratis airmiles

Vlieg je veel met KNLM dan ontvang je ook miles. Je krijgt per besteden euro x aantal miles. Deze miles zijn weer inwisselbaar voor bijvoorbeeld een gratis vliegreis of een upgrade van je huidige vliegticket.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over vliegtickets, aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over vliegtickets!

Begin nu met het vergelijken van alle vliegticket aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken